- 20 Temmuz 2007
- 4.227
- 655
- 723
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #10.441
Tarçın neyaptı acaba . Dün akşam p. . s Deniceklerdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar ya arkadaşlar ben bu vajinismus konusunu kafama çok taktım sıkıntıdan bundan 7 yıl önce olan obsesif-komp. hastalığı ( titizlik ) çıktı. Ne yapacağımı bilmiyorum.Psikoloğum çok sıkıntı yaptığın için tekrarlamış diyor. Kullandığım ilaçta cinsel gücü azaltıyor.Valla çıldırmak üzereyim.Eşim ne yapacağını şaşırdı.Vajinismusla uğraşıyorduk diyor birde bu çıktı.Arkadaşlar lütfen bana destek olun.İnşallah en kısa zamanda bu hastalığı yeneceğim ama desteğinizi ve dualarınızı esirgemeyin benden sevgilerimle...
İnşalllah olur tatlımm . . Relax ol hiç düşünme akşamııı . . . Aman senin yapanlardan neyin eksikkkk. . .![]()
Tarçın neyaptı acaba . Dün akşam p. . s Deniceklerdi
İnşallah derinciğimmmm dediğin gibi olur. . opuyorumnanaktan
Kız akşamı düşünsem de korku değil istek var artık :jeyyar:
Relaxım hiç merak etme![]()
günaydın kızlar gene bi halt edemeden geldim
dün giyindim süslendim beklerken uyumuşum ,geç, yorgun geldi eşim.karnım ağrıyo bi taraftan karnıma sıcak su torbası koydu bi taraftan ne olduğunu anlamadım ayh.patlıcak gibiyim ya adet olsam ya şu iş olsa deliricem...
Günaydın herkese.Geçmiş olsun derin umarım iyisindir.Ne güzel birçoğunuz deneme yapacak okuduğuma göre,dualarım sizinle sizde eksik etmeyin dualarınızı.Bende inşallah bu konuma gelebilirim...
:roflol: of ya işyerindeyim sıkıldım egzersizde yapamıom hastaym die akşalarıda i btkinlik bi stres yemek bile yapmak istemio cnm zaten ouusunuzdur kaynanayla başım fena dertte dün akşam eşm gitti ana sen annenlere git ders çalış dedi ende i dedim sonra istersen gel dedi bende her yaptıklarından sonra yine ben suçluymuşum gibi gitti yine ben kötü oldum bu seferde gitmicem dedim bilmiom eş
m sinir yaptı iraz ama artık tınlamıcam kaynananm yüzünden zaten hayatım evliligim mahvoldu çünkü benm vaginusmusa sebep kaynanam korkuttu beni ilk başta ilk gece korku yoktu denedk olmadı 1 2 kez sonra kaynanam çat kapıda olmaz rezillikleri yaptı bana beni korkuttu sonra zaten psikoloj sıfır al sana vaji of of panik atak derken u haldeym kıızlar bugünde cnm sıkkın dişim kulagı sanki her yerm agrıo steksizim bıkkınm had bana enerji yükleyin iraz tarçın üzülme ya en azından sen denemeyi istiosun artık biz napalım??? krizalit kristalin yokmu bugün kızlar??kafamçokkarıştı
Dualarım tüm vajililerle...
Sen de gelirsin inşallah deneme yapacak konuma...
Ne aşamadasın?