- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #10.321
selam mutsuz umutsuzya anlayamadım..iki parmağın hepsini alabiliyorum,iki parmak zaten mum kalınlığında.
penis neden olmadı..bir bilen var mıdır?
sirdalud MR ismi
bnde kuiflex kullanıp ilişkiye grmeye çlşmştm vajilitken yapamamıştım en güzeli nefes egzersizi gerisi hikaye :sm_confused:
Doğrudur ama "Denize düşen yılana sarılır misali "her şey bizim için umut oluyor . İnşallah bunla olur dua edin . Şimdi kendimi olmaz diye şartlandırmak istemiyorum . Olacak inşallah...
Krizalit merhaba,
bu süreci yaşayan en deneyimli arkadaşlardan birisin o nedenle geçenlerde site ile paylaştığım durumum için senin de yorumunu rica ediyorum(
penis denemesi yaptık ve sadece baş kısmını alabildim.Daha çok almaya çalıştım ama bir noktadan sonra alamadım,sanki bir yere takılıyo gibi,canım acıdı.Halbuki iki parmağın hepsini alabiliyordum,penisi neden alamadım anlayamadım.Bu bile benim için güzel bir gelişme olsa da yine de neden böyle olduğunu merak ediyorum.Bir de üstte denedik,daha kolay geldi..Yardımlarınızı bekliyorum
bncede bırak cnm hem isteksizlikte yapar,bn hiç kullanamıyrum içtimmi sabaha kadr istifrar ediyorum
benimde sanki yumurtalıkları patlatacakmış gibi his oluyo arada bide tutan bualntılar var tabi bide kilo yapıyomuş yeni ögrendim benneyaptımki
şaziye kırmızı geldi ama normalde kahverengi felan gelse adet dicem ama sende de oluomu adet sonrası ilişkiye girince yada böyle olan varmı arkadaşlar
evet canım normalde bir parmak tan başlanılıyo ilk önce boğumları artırarak sonrada parmakları 2 ve 3 yaparak egzersizler yapılıyor ama 2 ve 3 parmak zor olduğunda orda dilatör yada mum devreye girebilri en küçük boyda git geli rahat yaptıkdan sonra bir sonraki boya geçersen daha iyi olur dilatörle çalışmaktan hiç boş yere kasılma beynine kötü sinyaller gönderme sadece 1 aşamda rahat ettikten sonra 2 boya geçsen daha iyi olur belki biraz acıı azaltır normalde ben mum egzersizi yapmıştım belli bi yere gelen kdar acı olmadı hiç kendini kastığından da olabilirgünaydın,
burayı daha yeni keşfettim, ama canım sabah hemen buraya bir uğramak istedi. Buradaki paylaşım beni çok etkiledi ve rahatlattı.
Ben şimdiye kadar (yani bir buçuk haftadır) doktor kontrolü altında dillatörle çalıştım ama bende parmak egzersizi yapmak istiyorum, çünkü her ne kadar dillatör kullanabilsemde canımı çok acıtıyo, sanırım aşamaları gerektiği kadar uzun tutmadık ve her gün bir dillatör boyu atlayarak dört günde p...boyuna ulaştım ulaşmasına ama....dediğim gibi canım acıyarak ve bu yüzden nefret ediyorum dillatörlerden ve çalışmam gerektiğini düşündüğümde bile içim kasılıyo.
Siz parmak egzersizleri yaparken bir aşamayı iyice rahatca uyguladıktan sonramı sınıf geçiyorsunuz yoksa zarzor yaparakda bir sonraki aşamayamı geçiyorsunuz. Sanırım benim sorunum burda, sindire sindire atlamadım aşamaları, sanki peşimden biri kovalıyo gibi oldu, ben doktorun bir bildiği vardır diye müdahale etmedim ama şimdi farkındayım olayın.....hala acı çektiğim için aynı acıyı p....de de çekeceğimi düşünüyorum buda olumsuz etkiliyo beni.
Hipnoza ne diyorsunuz, aranızda hipnozla yenenler varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?