• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar çok sinirliyim ya,benimki hep uyuyor,ne yapcam blmyorum.bir haftadır hazır hissediyordum,ama o hafta içi hep yorgunum dedi,bende neyse haftasonu deneriz dedim ama adam iki gündür uyuyor ya ne yapcam blmyorum.uzun zaman egzersiz yapamamıştım,üç gün önce denediğimde kaldığım yerden devam ettim.yani iki parmak sonrasında mum,rahat oldu ama yanma yine oldu.sonra bi daha yapmadım.adam sinirlerimi bozuyor bu yüzden denemek istmiyorum artık.bütün hevesimi yok etti.

canım benım ailem hep ikiz babam bile ikiz.. bakalım benım ne olacak .. 1e razı olalım kız ınsalllaah olurda zemuszemus

hadi ya bnde eşimin dayısının çocukları ikizmiş:) yok ya çok zor onlara bakmak 1tane ytr şimdilk.allah verirse tabiki bakıczda hayırlısı ya herseyin hayırlısı bence sabırla bekliyorum baklım

kızlar pardon mesaj iki kez gitmiş.gönderirken pc de sorun oldu .bu ara her şeyde sorun var hadi hayırlısı bakalım.
Dertleşecek kimse yok heralde,peki sonra görüşürüz.
Bu arada Zehra,Şaziye hep dua ediyorum inş en kısa zamanda bebiş haberleri duyarız sizden ve tabii bütün isteyenlerden.

Arkadaşlar çok sinirliyim ya,benimki hep uyuyor,ne yapcam blmyorum.bir haftadır hazır hissediyordum,ama o hafta içi hep yorgunum dedi,bende neyse haftasonu deneriz dedim ama adam iki gündür uyuyor ya ne yapcam blmyorum.uzun zaman egzersiz yapamamıştım,üç gün önce denediğimde kaldığım yerden devam ettim.yani iki parmak sonrasında mum,rahat oldu ama yanma yine oldu.sonra bi daha yapmadım.adam sinirlerimi bozuyor bu yüzden denemek istmiyorum artık.bütün hevesimi yok etti.

evet bazen sinir ediyrlar,neyse cnm egzerszleri devam et o hazır oldugunda yaparsınız moralini bozma.saol cnm inş bebeğimiz bizi fazla bekletmez adet yaklsırken olan belirtiler var ama bilmiyorum hayırlısı

yawww nası yorgunum dıyebılıyolar.. onlar ısteyınce sız yorgunum desenız küserler. yüz vermeyın üstüne gıdın

Aynen canım ya ben hazır değilken sürekli eşim üstüme geliyordu...
Şimdi hazırım, eşim sürekli yorgun...

Kızlar ben okula gidiyorum...
Çıkışta da vaktim olmayabilir...
Görüşmek üzere kendinize dikkat edin...

günaydın arkadaşlar
moralim çok bozuk mumla egzersiz yapabilmeme rağmen pe.. denemedine cesareti hala kendimde bulamıyorum git gide en başa dönüyorum:(

günaydın arkadaşlar
moralim çok bozuk mumla egzersiz yapabilmeme rağmen pe.. denemedine cesareti hala kendimde bulamıyorum git gide en başa dönüyorum:(

canım hıc bozma moralını.. aynı seyler bendede oldu. hatta serce parmagımı bıle hıc sokamadıgım gunler oldu. başa dönüyorum sandım egzersıze agırlık verdım daha cok ugrastım sonra oldu alla sukur. pes etmek yoooooooook :oklava:

canım hıc bozma moralını.. aynı seyler bendede oldu. hatta serce parmagımı bıle hıc sokamadıgım gunler oldu. başa dönüyorum sandım egzersıze agırlık verdım daha cok ugrastım sonra oldu alla sukur. pes etmek yoooooooook :oklava:

ama benim egzersiz denemelerimde hiç bi sorunum yok pe.. denemek istiyorum ama hiç cesaretim kalmıyo o an bunu anlayamıyorum :(((

tavsiyeleriniz icin cok tesekürler suan hastayim ama hastaligim biter bitmez basliyacagim esimde bana destek oluyor " inaniyorum sen üstesinden gele bilirsin diyor!" artik hersey benim elimde insallah basaracagim zaten bu hafta terapilere basliyorum.. ilk adimi attim bakalim insallah gerisi geli

allah korusun cnm kurtuldum çok şükür ama adetten sonra kegel egzersizi yapar öyle grerim ilişkiye,yada uzun zmn ilişkiye grmedysem yaparım çok yararını görüyrm nefes egzersizini de ilişkiye grerkn uyguluyorum çok şükür iyiyim VAJİ BİTTİ

egzersizlere basladiktan nekadar sonra sonuc aliniyor?bilmiyorumkismile

Back