Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

geçmiş olsun cnm,sabret cnm sabır herseyn ilacıdır

zehracım ben alttan ultrasonla fewlan baktırdım yumurtalıklarım cok tembelmıs bebişi tutturmam zormus o yuzden hap kullandım yumurta olustu bıtane ve bıraz once catlama ıgnemı vuruldum. 36saat sonra ılıskıye baslıcakmısım . hayırlısı olsun

hayırlısı cnm inş.bebk haberleriyle şenlendirelim burayı inş. allah herkesin yrdımcısı olsun

zehra ve saziye19 (şaziye adaşımsın bu arada) evet bebiş haberlerinizi bekliyoruz. çok istiyorsunuz umarım ALLAH sağlıklı bebişler nasip eder sizelre ve diğer isteyen herkese..

süpersin canım böyle ol işte. hiç bir şekilde inancını umudunu yitirmeden kaybetmeden devam et, takılsan bile olmasa bile hemen pes etmek yok.. sende başaracaksın bak göreceksin..

mrb nil öncelikle aramıza hoşgeldin..
bu siteyi görmeden önce hepimiz sen gibiydik.. umutsuz, inançsız olmayacağı başaramayacağımız düşüncesindeydik.. ama bak hepimiz yeniyoruz ve söylediklerimizi uygulayan herkes önemli derecede yol kat ediyor. lütfen umutsuz olma. özeline msj attım oku. takılırsan sor burda sorunu bir cvp bulacaksın ve sende yeneceksin. umutsuz olma ve hemen başla egzersizlere hadi.
.kaydirigubbakcemile

Geçmiş olsun canım, inşallah biran önce istediğin bebişe kavuşursun...

iyi olmaya çalışıyorum doktor ilaç vermişti ağrılarım azaldı biraz,sen nasılsın hangi aşamadasın,

Daha iyi ol inşallah canım...
Ben de işte en son işaret parmağın tamamını aldım...
P.. denemesine hazır olduğumu hissediyorum...
Fakat eşim deneme yapmıyor, yorgunmuş vs...
Ben de kendimi egzersizlere vericem birkaç gün daha hazır olmak adına...

inşallah az kalmış bende en son 2 parmaktaydım,p.... denemesine hazır hissediyorsan çok iyi,

Hazır hissediyorum ama bakalım denesem olur mu bilemiyorum...
Tabi yine de deneme yapıp görmek lazım...
Sen iki parmağı almayı başarmışsan zaten olayın büyük bir kısmını aşmışsın demektir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…