- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #9.821
ZEHRACIM
insalllah tutarda olur bebişin canım, bende bugun catlama ıgnemı vuruluyorum kızlarr
banda dua edın lutfeeen :Saruboceq:
canım benım ıhsallh buutn dualarım sneınle ıhsallh tutar ..bebegın en kısa zamnda gelr...
Teşekkür ederim arkadaşlar , Çok yardımlarınız oldu daha tam bitmiş değil .İnşallah tam bittiği zaman nickide değişitirim :) Çok ısrar ettiniz. olumunekankayizsmile Eşim konusunda birkaç arkadaş birşeyler demiş . Dua edin beni anlasın bana sahip çıksın her konuda ..Çok sayfa olduğu için alıntı yapıp tek tek cevap veremedim ama hepinizeeeee çoooooookk teşekkür ederim. Bilmediğim şeyleri soramıyordum . Burası bu konuda çok rahat... İnaın 1,5 yıl içinde o kadar çok sıkıntı çektim ki, Gencecik yaşımda ameliyat dahi geçirdim...
zehracım ben alttan ultrasonla fewlan baktırdım yumurtalıklarım cok tembelmıs bebişi tutturmam zormus o yuzden hap kullandım yumurta olustu bıtane ve bıraz once catlama ıgnemı vuruldum. 36saat sonra ılıskıye baslıcakmısım . hayırlısı olsun
sevgili meslektaşım nil1905 hemen pes etme ben beş buçuk yıllık evliyim bu sorun yüzünden bitirmeyi çok defa düşündüm ama yapamadım eşimi çok seviyorum evet ona haksızlık ama onlarda da başka sorun olabilirdi
dayan kardeşim ümidini kaybetme başaracağız inş. başaranlar nasıl başarıyo
biz de başaracağız
ümidini kaybetme ben dün başladım egzersize kegelle başladım parmağa geçmedim
bu siteyi okuyunca umudum arttı lütfen yavaştan başla sende.
nehir ben yeni nete girebildim yanıtın için teşekkür ederim. öğretmen dayanışması herhalde :) ben aslında kitabı okudum hem de birçok kez. egzersizlerin nasıl yapılacağını da biliyorum malum terapi de gördüm. ama umutsuz vakayım kesin eminim artık. düşünsene sadece o kulak çubuğunu oraya dokundurmak bile ağlama krizine yol açtı. sanırım evliliğimi de bitirmek zorunda kalacağım. sen bayağı ilerlemişsin tebrik ediyorum.
peki nasıl hamile kaldınız çok zaman aldı mı
zehra ve saziye19 (şaziye adaşımsın bu arada) evet bebiş haberlerinizi bekliyoruz. çok istiyorsunuz umarım ALLAH sağlıklı bebişler nasip eder sizelre ve diğer isteyen herkese..
denemelerden birinde hamile kaldım evliliğimin üçüncü ayında
allahın lütfu diye düşünüyorum
zehracım ben alttan ultrasonla fewlan baktırdım yumurtalıklarım cok tembelmıs bebişi tutturmam zormus o yuzden hap kullandım yumurta olustu bıtane ve bıraz once catlama ıgnemı vuruldum. 36saat sonra ılıskıye baslıcakmısım . hayırlısı olsun
günaydın derin işyerinden giriyorum ben:)
iyi olmaya çalışıyorum doktor ilaç vermişti ağrılarım azaldı biraz,sen nasılsın hangi aşamadasın,
inşallah az kalmış bende en son 2 parmaktaydım,p.... denemesine hazır hissediyorsan çok iyi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?