Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Teşekkür ederim arkadaşlar , Çok yardımlarınız oldu daha tam bitmiş değil .ınşallah tam bittiği zaman nickide değişitirim :) Çok ısrar ettiniz. olumunekankayizsmile Eşim konusunda birkaç arkadaş birşeyler demiş . Dua edin beni anlasın bana sahip çıksın her konuda ..Çok sayfa olduğu için alıntı yapıp tek tek cevap veremedim ama hepinizeeeee çoooooookk teşekkür ederim. Bilmediğim şeyleri soramıyordum . Burası bu konuda çok rahat... ınaın 1,5 yıl içinde o kadar çok sıkıntı çektim ki, Gencecik yaşımda ameliyat dahi geçirdim...

canım çok saol mumla yaptım ama korktum yabancı bişey olduğu için parmağa alıştım ya canlı bişey olduğu için belki ama deneyim yinede emlanın çok faydası oluyo yoksa alamazdım heralde biraz ilerledikten sonra oranın tamamen boş oldunu hissettim dahada ilerlicektim ama parmağım yetmedi sende mi emlayla yenmiştin ha bide ben konyalıyım ilk başlangıçta yanlış yazmıştım sonra deyiştiremedim

Çok üzüldüm kızlar durumunuza.Bende evliliğimin başlarında böyle bi problemle karşılaştım.çok ağır bi süreçti benim için.Eşimin haline çok açıdım. Yazik evlenmiş,tadını bile çıkaramıyor diye düşünmüştüm.
sonra tüm cesaretimi topladım.Eşimene kadar ağrısada,ben bağırsamda sen bana bakma diye telkinde bulundum.eyvahedigeldismile
4,5 gün içinde sorunu hallettik. aklinialirimsmile
kayganlık probleminiz varsa ilk önce onu halledin. bende vardı halada var.
gebelik de düşündüğüm için preseed tam bana göre.
çoksa nivea dan bi parça sürüyodum. belki zararı var ama takmadım bilmiyom.
bu sorunun üzerine gitmeden hallolmaz.
bir iki defa oldumu devamı gelir. hihoyyyt
korkmayın.herkes nasıl yapıyo siz de yapabilirsiniz.

Çok üzüldüm kızlar durumunuza.Bende evliliğimin başlarında böyle bi problemle karşılaştım.çok ağır bi süreçti benim için.Eşimin haline çok açıdım. Yazik evlenmiş,tadını bile çıkaramıyor diye düşünmüştüm.
sonra tüm cesaretimi topladım.Eşimene kadar ağrısada,ben bağırsamda sen bana bakma diye telkinde bulundum.eyvahedigeldismile
4,5 gün içinde sorunu hallettik. aklinialirimsmile
kayganlık probleminiz varsa ilk önce onu halledin. bende vardı halada var.
gebelik de düşündüğüm için preseed tam bana göre.
çoksa nivea dan bi parça sürüyodum. belki zararı var ama takmadım bilmiyom.
bu sorunun üzerine gitmeden hallolmaz.
bir iki defa oldumu devamı gelir. hihoyyyt
korkmayın.herkes nasıl yapıyo siz de yapabilirsiniz.

Canım desteğin için teşekkürler...
Kısa sürede üstesinden gelmene sevindim...

rica ederim ne demek.Allah bu sorundan muzdarip olan herkesin yardımcısı olsun.
4,5 yıllık evliyim. gülerek hatırlıyorum o günleri. darısı size inşallah.

cnm peki nasıl dogurdun hamilelik boyunca hiç alttn muayene olmadınmı

sezeryanla doğum yaptım
hiç alttan muayene ettirmedim
iki doktora gidiyordum ona gittim oldum dedim diğerine gittim alttan muayene oldum sorun yok dedim
küçük yer burası herkes tanıdık vajiyim diyemedim
vaji olduğumu da bilmiyordum hoş
sade benim sanıyordum
sonra eşim araştırmış kızım bir yaşındayken ist da bir merkeze gittim
tek seanslık sonuç fiyasko
şimdi de cesaretim yok yniden bir psikoloğa gitmeye ya yine olmazsa
ya yine başaramazsam

nehir ben yeni nete girebildim yanıtın için teşekkür ederim. öğretmen dayanışması herhalde :) ben aslında kitabı okudum hem de birçok kez. egzersizlerin nasıl yapılacağını da biliyorum malum terapi de gördüm. ama umutsuz vakayım kesin eminim artık. düşünsene sadece o kulak çubuğunu oraya dokundurmak bile ağlama krizine yol açtı. sanırım evliliğimi de bitirmek zorunda kalacağım. sen bayağı ilerlemişsin tebrik ediyorum.

nehir ben yeni nete girebildim yanıtın için teşekkür ederim. öğretmen dayanışması herhalde :) ben aslında kitabı okudum hem de birçok kez. egzersizlerin nasıl yapılacağını da biliyorum malum terapi de gördüm. ama umutsuz vakayım kesin eminim artık. düşünsene sadece o kulak çubuğunu oraya dokundurmak bile ağlama krizine yol açtı. sanırım evliliğimi de bitirmek zorunda kalacağım. sen bayağı ilerlemişsin tebrik ediyorum.

sevgili meslektaşım nil1905 hemen pes etme ben beş buçuk yıllık evliyim bu sorun yüzünden bitirmeyi çok defa düşündüm ama yapamadım eşimi çok seviyorum evet ona haksızlık ama onlarda da başka sorun olabilirdi
dayan kardeşim ümidini kaybetme başaracağız inş. başaranlar nasıl başarıyo
biz de başaracağız
ümidini kaybetme ben dün başladım egzersize kegelle başladım parmağa geçmedim
bu siteyi okuyunca umudum arttı lütfen yavaştan başla sende.

canım benım sen kendin bu sorunu fızıksel dusunuyorsun yazdıkların bana onu gösterdi.Öncelikle sen bu sorunun psikolojik olduğunu kafana koymalısın bizim vajinamızda bir sorun yok bizim beynimizde bir sorun war umutsuz vakkayım dersen ısın ıcınden hic cıkılmaz.Sen kendını telkin et ben yaparım yapmalıyım kendı mutlulugum ıcın dıye konusmalısın
ewliligini bitirmek zorunda kalacagım dusuncesınıde beyninden cıkar güzel düşünmeye calış ben senın yapabilcegıne ınanıyorum lütfen kendi mutlulugun ıcın saglıklı düşün saglıklı kararlar wer sana guveniyorum

Evlilği bitirmekmi ne diyosun arkadaşım sen :hulya:
Duymamş olalım, En ince detayına kadar yardımcı oluruz biz sana :Saruboceq:
Nolur pesetme . . Bu aman aman zor bişey değil sadece gereken azıcık çaba sengözlerimebaksanab
Walla ötesi yok sengözlerimebaksanab Anlaştık dimi vereliniortak
Kalıosun ve hemen egzersizlere başlıosun :delphin:

sevgili meslektaşım nil1905 hemen pes etme ben beş buçuk yıllık evliyim bu sorun yüzünden bitirmeyi çok defa düşündüm ama yapamadım eşimi çok seviyorum evet ona haksızlık ama onlarda da başka sorun olabilirdi
dayan kardeşim ümidini kaybetme başaracağız inş. başaranlar nasıl başarıyo
biz de başaracağız
ümidini kaybetme ben dün başladım egzersize kegelle başladım parmağa geçmedim
bu siteyi okuyunca umudum arttı lütfen yavaştan başla sende.

delikafadulden Seviorum böle gayretli hanımlarıı :kahve:
Bu kadar beklemişsin az daha eşin beklesin .
Yavaş yavaş yap egzersizleri . Gör bak herşey yoluna gircek​

sezeryanla doğum yaptım
iki doktora gidiyordum ona gittim oldum dedim diğerine gittim alttan muayene oldum sorun yok dedim
sade benim sanıyordum
ya yine başaramazsam

peki nasıl hamile kaldınız çok zaman aldı mı

sezeryanla doğum yaptım
sade benim sanıyordum
ya yine başaramazsam

basarırısın cnm inş.bnde ugrasıyorum gebelik için duanızı bklyrum

merhaba kızlar uzun zamandır giremiyordum,sizlerle paylaşacak çok şeyim var öncelikle bu konuyu stres yapmayın çünkü benim başıma o yüzden çok şey geldi,1 aydır girmiyorum siteye bir aydır çok şiddetli makat ağrısı vardı bende doktora gidiyordum bi kezde anlatmıştım hatta doktorlar iltihap falan diyodu,ankarada bir profesöre gittim ve benim vajinismusun anismusa çevirdiğini öğrendim yani ben hem vajinismusum hem anismus yani vajinamı ve makatımı iksiinde sıkıyormuşum ve makat kasları çok hassasmış o yüzden çok ağrı yapıyormuş ,doktor bizi psikyatriste yönlendirdi işte doktor ilk önce ilaç tedavisi ile başladı ve ağrım azalınca vajinismus tedavisine geçicez belkide her işte bir hayır vardır bu şekilde vajinismusu yeneceğim yazılı demekki diye düşünüyorum artık,benim makat ağrılarımın başladığı zamanlarda çok egzersiz yapıyordum eşimde bende olsun istiyorduk denem yapıyoruduk hatta ikimiz de bi tuhaf olmuştuk boşanma falan yazmıştım hatırlıyorsanız ama işte ne kadar stres yaptıysam bu başıma geldi arkadaşlar,buraya niye yazdım bilmiyoum ama hastalığımı kimseye anlatamamak çok zor içimi boşaltmam lazımdı kızlar hepinizi öpüyorum tekrar görüşmek üzere...

cnm çok üzüldüm ya geçmiş olsun en kısa zmnda atlatırsın inş.

nehircim ben de tam tersini düşünmüştüm..yani penis ne kadar uzun olursa o kadar çok yol alması gerekir...zevk açısından bilemem ama bizim için en iyisi heralde çok da uzun olmamasıdır...zaten rahatça girdikten sonra uzun ya da kısa olması çok da farketmez canım...önemli olan işlevi:dance::utangac:sengözlerimebaksanab

:)))))) harbiden ya bnm eşimde boyu 1,82 :)) grsnde kısa uzun farketmez de

Back