merhaba kızlar uzun zamandır giremiyordum,sizlerle paylaşacak çok şeyim var öncelikle bu konuyu stres yapmayın çünkü benim başıma o yüzden çok şey geldi,1 aydır girmiyorum siteye bir aydır çok şiddetli makat ağrısı vardı bende doktora gidiyordum bi kezde anlatmıştım hatta doktorlar iltihap falan diyodu,ankarada bir profesöre gittim ve benim vajinismusun anismusa çevirdiğini öğrendim yani ben hem vajinismusum hem anismus yani vajinamı ve makatımı iksiinde sıkıyormuşum ve makat kasları çok hassasmış o yüzden çok ağrı yapıyormuş ,doktor bizi psikyatriste yönlendirdi işte doktor ilk önce ilaç tedavisi ile başladı ve ağrım azalınca vajinismus tedavisine geçicez belkide her işte bir hayır vardır bu şekilde vajinismusu yeneceğim yazılı demekki diye düşünüyorum artık,benim makat ağrılarımın başladığı zamanlarda çok egzersiz yapıyordum eşimde bende olsun istiyorduk denem yapıyoruduk hatta ikimiz de bi tuhaf olmuştuk boşanma falan yazmıştım hatırlıyorsanız ama işte ne kadar stres yaptıysam bu başıma geldi arkadaşlar,buraya niye yazdım bilmiyoum ama hastalığımı kimseye anlatamamak çok zor içimi boşaltmam lazımdı kızlar hepinizi öpüyorum tekrar görüşmek üzere...