Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aY BEN 2 gündür feci yoğunummmm :((
Uzun süre askıya almştm işlerimi , canım yapmk istemiodu :))
Şimdik hepsi üst üste geldi . sengözlerimebaksanab

E biriktirince normal tabi...
Kız ben de kaç gündür okulu askıya aldım...
Sanırım bu sene hocalar da beni askıya alacak akannehirkaydirigubbakcemile3

Tam ilişki yaşamadan hamile kalma olasılığı gerçekten düşük...
Allah'ın lütfu gerçekten...
Allah size bağışlasın...

evliliğimin ilk aylarıydı
birz da olsa girmişti p...
eşim boşlınc oldu işte
düşünüyorum da olmasydı needeyse altı yıldır çocuksuz bir şekilde. onun da stesi çevrenin baskısı mahvolurduk hrhlde. allah herkesin yardımcısı olsun. inş hepimiz kurtuluruz bu illetten.

günaydın kızlar dua edin gebe klmışımdr ilişkşden sonra 4 gün banyo yapmadım bugün yapıcm yarın yne ilişki yne banyo kalack ,spermn yasmasını engelliyrmuş of ya,allahım bu ay tutsun kızlar duanızı bklyrum

derincgm avatarın üzerndeki yazı sana hiç ykşmamış gercektn yenmek istyrsan vajiyi yenecegim yaz ben öyle yzmstım,çok işe yaryr olumlu sözler bnce olumlu şeyler gtrr bn buna her zmn inanmışımdr

evliliğimin ilk aylarıydı
birz da olsa girmişti p...
eşim boşlınc oldu işte
düşünüyorum da olmasydı needeyse altı yıldır çocuksuz bir şekilde. onun da stesi çevrenin baskısı mahvolurduk hrhlde. allah herkesin yardımcısı olsun. inş hepimiz kurtuluruz bu illetten.

Haklısın canım. Çocuk baskısı vajinismuslu kadını daha da içinden çıkılmaz sancılı bir döneme sokuyor malesef. Bizzat kendimden biliyorum. Görümcemin baskıları, çocuk istekleri bitmek bilmiyordu...

günaydın kızlar dua edin gebe klmışımdr ilişkşden sonra 4 gün banyo yapmadım bugün yapıcm yarın yne ilişki yne banyo kalack ,spermn yasmasını engelliyrmuş of ya,allahım bu ay tutsun kızlar duanızı bklyrum

İnşallah kalmışsındır canım...
Kız nasıl durabiliyorsun banyo yapmadan...
Hem günah hem insan rahat edemez...

allah ıylıgını versın , çarpılııın kııııııııııız kaydirigubbakcemile3

zehracım ılışkını gece yaşa sabaha kadar altına mınder koy popon yukarda dursun öyle yat, kalkınca yıkan canım 4 gun beklemene gerek yokki kaydirigubbakcemile4
zaten genelde ılışkiden sonra yarım saat kadar oyle popon yukarda dursan yıne işe yarar. nasıp kısmet

zehracım ılışkını gece yaşa sabaha kadar altına mınder koy popon yukarda dursun öyle yat, kalkınca yıkan canım 4 gun beklemene gerek yokki kaydirigubbakcemile4
zaten genelde ılışkiden sonra yarım saat kadar oyle popon yukarda dursan yıne işe yarar. nasıp kısmet

cnm ilişkiyi gece ypyz ztn 1 saat popomu havaya kldırdım 1 saatta yatakta öyle yttm sonra yatak odama gctm yttm(fantezi yapıyz anacım)bu ay 4 gn beklyrum vallahi dgr ay yumurtlıkları kontrol etrcm.dr.hepsnn blgisini aldım cnm bnm hmn banyo ypma dedi 2 gn falan en azda olsa bkle dedi,dr'un yalancısıym:)

Back