Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Günaydın arkadaşlar Dün emali değiştirdim aktif olmak için link gelmediği için uzun bir süre yazamadım.Dün cesaretimi topladım denedik. Çok az bir kısmı kaldı :) oda ağrı olduğu için olmuyor .Çok mutluyum . İnşallah yeneceğiz . Dün hiç uyuyamadım sevinçten ...Duada unutmayın .. Hala inanamıyorum şoktayım . Çok tedirginim bir dahaki denemede olacakmı diye ...Sizlerin yazdıklarını takip edip okumak bana cesaret verdi .. Hepinize teşekkür ederim.. İNŞALLAH tam olduğu zamanlarıda göreceğiz hep beraber :hooray:

canım çok sevindim....bak ne güzel başarmışsın...harikasın.....bence mailini deil nick ini değiştirmelisin tatlım.....MUTLU VE UMUTLU olarak.....kaydirigubbakcemile5:1hug::hooray::lepi:olumunekankayizsmile:teytey:

Ben söylemedimki eşim yaydı herkezlere ....Öle hacı hoca işi olmadı ama içimi acıtan çok sözler sarf ettiler . Beni üzen nokta asla bunlar olmadı ama eşimin yanımda olmaması beni çok üzdü . 2 defa ailemin yanına gittim . Boşanmak için ama aracılar oldu geri döndüm . Çok yoruldum çok ..
.

Canımcım çok üzüldüm durumuna.Ama sabret inşallah bu illeti yeneceğiz hep beraber.Sen de yeneceksin inş.Yenince de eminim hiçbir problemin kalmayacak gör bak.

ZEHRACIM
insalllah tutarda olur bebişin canım, bende bugun catlama ıgnemı vuruluyorum kızlarr
banda dua edın lutfeeen :Saruboceq:

mutsuz sen basarıyorsun artık bence kendıne pozitıf enerjı wer artık olanlar olmus cok sewındım yaptıklarını duyunca artık hersey cok guzel olcak esınle sewgı bagların kuvvetlenecek.nıkını degıstır.mutlu yap.
birde ben bir kıtap okumustum. eskıden bende senın gıbı cok karamsardım.Louise Hay "Düşünce Gücüyle Tedavi adlı kıtabı okudum hayatım degıstı öyle bir dünya ki sevginin ve öz güvenin temelleri üzerine kurulu. Ve sevgiyle özgüvenin başaramıyacağı hiçbir şey yok. Kitabı okumaya başladığım anda, gerçekten bir şeylerin değişmesi gerektiğini farkettım ve olumlu bir değişim içine girdiğimi hissettım

merhaba kızlar uzun zamandır giremiyordum,sizlerle paylaşacak çok şeyim var öncelikle bu konuyu stres yapmayın çünkü benim başıma o yüzden çok şey geldi,1 aydır girmiyorum siteye bir aydır çok şiddetli makat ağrısı vardı bende doktora gidiyordum bi kezde anlatmıştım hatta doktorlar iltihap falan diyodu,ankarada bir profesöre gittim ve benim vajinismusun anismusa çevirdiğini öğrendim yani ben hem vajinismusum hem anismus yani vajinamı ve makatımı iksiinde sıkıyormuşum ve makat kasları çok hassasmış o yüzden çok ağrı yapıyormuş ,doktor bizi psikyatriste yönlendirdi işte doktor ilk önce ilaç tedavisi ile başladı ve ağrım azalınca vajinismus tedavisine geçicez belkide her işte bir hayır vardır bu şekilde vajinismusu yeneceğim yazılı demekki diye düşünüyorum artık,benim makat ağrılarımın başladığı zamanlarda çok egzersiz yapıyordum eşimde bende olsun istiyorduk denem yapıyoruduk hatta ikimiz de bi tuhaf olmuştuk boşanma falan yazmıştım hatırlıyorsanız ama işte ne kadar stres yaptıysam bu başıma geldi arkadaşlar,buraya niye yazdım bilmiyoum ama hastalığımı kimseye anlatamamak çok zor içimi boşaltmam lazımdı kızlar hepinizi öpüyorum tekrar görüşmek üzere...

merhaba kızlar uzun zamandır giremiyordum,sizlerle paylaşacak çok şeyim var öncelikle bu konuyu stres yapmayın çünkü benim başıma o yüzden çok şey geldi,1 aydır girmiyorum siteye bir aydır çok şiddetli makat ağrısı vardı bende doktora gidiyordum bi kezde anlatmıştım hatta doktorlar iltihap falan diyodu,ankarada bir profesöre gittim ve benim vajinismusun anismusa çevirdiğini öğrendim yani ben hem vajinismusum hem anismus yani vajinamı ve makatımı iksiinde sıkıyormuşum ve makat kasları çok hassasmış o yüzden çok ağrı yapıyormuş ,doktor bizi psikyatriste yönlendirdi işte doktor ilk önce ilaç tedavisi ile başladı ve ağrım azalınca vajinismus tedavisine geçicez belkide her işte bir hayır vardır bu şekilde vajinismusu yeneceğim yazılı demekki diye düşünüyorum artık,benim makat ağrılarımın başladığı zamanlarda çok egzersiz yapıyordum eşimde bende olsun istiyorduk denem yapıyoruduk hatta ikimiz de bi tuhaf olmuştuk boşanma falan yazmıştım hatırlıyorsanız ama işte ne kadar stres yaptıysam bu başıma geldi arkadaşlar,buraya niye yazdım bilmiyoum ama hastalığımı kimseye anlatamamak çok zor içimi boşaltmam lazımdı kızlar hepinizi öpüyorum tekrar görüşmek üzere...

Canım anismusu ilk defa duydum :bbo:
Çok geçmiş olsun, inşallah kısa zamanda kurtulursun...
Umarım boşanma konusunu halletmişsinizdir...

canım benım hosgeldın burada ck uzuldum gercekten ne kadra kotu bır sye cok gecmıs olsun tez zamnda saglıgına kavus tabıykı ızlerle paylasıcaksın bızler senın arkadasınınız burda kımslelere nalatamadııgmız ozellerımızı bırbırmıız tanı madıgımız halde paylasıoruz..olumunekankayizsmile

nehir ve bahar teşekkür ederim kızlar,inşallah iyileşiirm okadar ağrım varki oturamıyorumve ağrı tetiklediği için sürekli mide bulantım oluyo doktor öyle dedi..psikyatrist işte ağrı geçsin parmak egzersizi verecek ama ozamana kadar hiç denemeyin dedi yasak yani..zaten okadar ağrım varken imkansız..

beyaz suan agrıların oldugu ıcın egzersızlerı yapamıyorsun ya esıne soylesen sana vajınusmusun ustesınden gelmek adlı kıtabı alsa okusan baya bılgılenırsın bende sıparıs ettım gelıcek bır cok kısı bu kıtapla yendı neden bızde yenmeyelım kı

beyaz suan agrıların oldugu ıcın egzersızlerı yapamıyorsun ya esıne soylesen sana vajınusmusun ustesınden gelmek adlı kıtabı alsa okusan baya bılgılenırsın bende sıparıs ettım gelıcek bır cok kısı bu kıtapla yendı neden bızde yenmeyelım kı

İmkan ve vaktiniz varsa mutlaka okuyun derim...
Bahar'ım sağolsun sürekli az da olsa okuyorum ben kitabı...
Elime ilk geçtiğinde elimden düşürmedim. Baya bir göz gezdirdim ve cesaretlendim o kitapla...
Ve kitabı inceledikten sonra başladım egzersizlere...

slm bahar nasılsın hatırladınmı bana egzersizlere başla serçe parmağınla baişla demiştin bende orta parmama kadar yaptım yanlız zorlandığım zamanlarda emla kullandım şuan bişey girmedini hissediyorum penis denemesine geçiyimmi sence mum filan denedim ama çok korktum sert olunca heralde ama kendime güvenim geldi sence na yapıyım

Back