Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm ilişkiyi gece ypyz ztn 1 saat popomu havaya kldırdım 1 saatta yatakta öyle yttm sonra yatak odama gctm yttm(fantezi yapıyz anacım)bu ay 4 gn beklyrum vallahi dgr ay yumurtlıkları kontrol etrcm.dr.hepsnn blgisini aldım cnm bnm hmn banyo ypma dedi 2 gn falan en azda olsa bkle dedi,dr'un yalancısıym:)

ben dün iğnemi vurundum aksam, bugunden ıtıbaren ılıskı günü.. hadı hayırlısı kaydirigubbakcemile3 fantezini sakın üstte yaşama kız emi sen hep altta ol bebiş ıstıyosan.. ben öle duydum hihoyyyt

ben dün iğnemi vurundum aksam, bugunden ıtıbaren ılıskı günü.. hadı hayırlısı kaydirigubbakcemile3 fantezini sakın üstte yaşama kız emi sen hep altta ol bebiş ıstıyosan.. ben öle duydum hihoyyyt

Kız bu akşamdan itibaren sizin evde tsunami olacak desene kaydirigubbakcemile3

merak etme cnm alt pozizyonu kullanıyrum mantıklısıda o ztn.yoksa spermi nsl tutucm.sanada bol şans.2 gndr keçiboynuzu aldım dövlmş bi şeklde onu yiyorum

Kız bu akşamdan itibaren sizin evde tsunami olacak desene kaydirigubbakcemile3

hahah sorma .. allahtan aşağı katta kımse oturmuyo duyulmaz aklinialirimsmile
bugun eşimin maçı da var akşam, bı yorgun gelsın sorarım ona.
sakın yorma kendını senı öldürürüm dedım kaydirigubbakcemile3

zehracım şaziyecim ba ikinizede tekrar tekrar dua ediyorum gönlüm sizinle opuyorumnanaktan
aboooooooooooovv çok kıskandım kız tusunami felan ne iş bak şimdi bendemi bir tusunami yaratsam acabakine? :dance:

eşin evdeyse koşşşşş daha ne beklıyon :)) benımkı yook calısıyo suan. evde olsa tsunamıyı coktan yaşatırdım bırak maçı wc ye kalkacak hali kalmazdı
kaydirigubbakcemile3 . 2-3gündürde tık yok doktor yapmayın spermler biriksin dedi. adam 3 günün patlamasını yaşıcak hihoyyyt hihoyyyt

herkese merhabalar
kızlar ben yeneli 1 ay oldu bu illeti çok şükür korunmamıştık hamile olabilecegimi düşünüyodum bi tarafım istiyodu bi tarafım istemiyodu çocugu daha hazır hissetmiyodum kendimi anne olmaya olmadıda zaten adet oldum dün agrım falan olmadı hiç bir belirtim yoktu şok geçirdim resmen ohaoldumsmile allah herkese hayırlısını nasip etsn

eşin evdeyse koşşşşş daha ne beklıyon :)) benımkı yook calısıyo suan. evde olsa tsunamıyı coktan yaşatırdım bırak maçı wc ye kalkacak hali kalmazdı
kaydirigubbakcemile3 . 2-3gündürde tık yok doktor yapmayın spermler biriksin dedi. adam 3 günün patlamasını yaşıcak hihoyyyt hihoyyyt

şahsen benimkinede hasta diye müşterisi keçiboynuzu pekmezi vermiş sabah akşam onu yiyo bide bana yediriyo küçük çapta tusunami yaşatıyo banada sağolsun :kedi:

bahar07 konumuz bebek evett gel gel sende gel.
eelifes canım benımde gecen ay adetım oyle geldı hıcbıyerım agrımadı bıkac gun sürdü adetmıyım degılmıyım anlamadım hıc. hayırlısı olsun herkez ıcın

şahsen benimkinede hasta diye müşterisi keçiboynuzu pekmezi vermiş sabah akşam onu yiyo bide bana yediriyo küçük çapta tusunami yaşatıyo banada sağolsun :kedi:

ya benımkı hıc yemez pekmezdı kecıboynuzuydu felan.. aman yemesınde zaten yemeden boyle yerse nasıl olurum bılemıceeeeeem . kalsın cokacimcoook

Back