Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok yorgunum.her yanım ağrıyor.temizlik,egzersiz,banyo,akşam da yemeğe giriştim.çorbası,pilavı,böreği derken pestilim çıktı. kafamçokkarıştı bu arada 2 tepsi börek yaptım,söylemesi ayıp çok güzel oldu.size de gönderiyorum afiyet olsun cokacimcoook

bir de kızlar siz kaç günde bir yemek pişiriyorsunuz? çok özenli şeyler mi pişiriyorsunuz,yoksa günü kurtarmalık mı? eşim de ben de evde olmadığımız için yaptığım yemek 3-4 gün gidiyor bizde.sonrasında da aparatif,menemendi kızartmaydı geçiştiriyorum.hatta dalgasını geçiyor eşim benle,üşengeçsin gibisinden.sizler nasılsınız merak ediyorum vallahi.acaba cidden üşengeç miyim kine bilmiyorumkismile

Ben yemeği çok fazla yapmam...
En fazla iki günlük yaparım her gün aynı şey yemeyi sevmeyiz...
Genelde her gün yaparım yemek...

çok yorgunum.her yanım ağrıyor.temizlik,egzersiz,banyo,akşam da yemeğe giriştim.çorbası,pilavı,böreği derken pestilim çıktı. kafamçokkarıştı bu arada 2 tepsi börek yaptım,söylemesi ayıp çok güzel oldu.size de gönderiyorum afiyet olsun cokacimcoook

bir de kızlar siz kaç günde bir yemek pişiriyorsunuz? çok özenli şeyler mi pişiriyorsunuz,yoksa günü kurtarmalık mı? eşim de ben de evde olmadığımız için yaptığım yemek 3-4 gün gidiyor bizde.sonrasında da aparatif,menemendi kızartmaydı geçiştiriyorum.hatta dalgasını geçiyor eşim benle,üşengeçsin gibisinden.sizler nasılsınız merak ediyorum vallahi.acaba cidden üşengeç miyim kine bilmiyorumkismile

Ben yemeğin günlük yapılması taraftarıyım. Sabahları içmeyi severiz diye çorbayı fazla yaparım, onun hâricinde öğünlüktür yemeklerim, zaten öğlen yemeğinde dışarıda oluyoruz, öyle akşamdan akşama.

Yemek yapmayı da oldum olası severim, bazen üşenirim, ya da okulda işimiz uzamıştır geç gelirim, o zamanlar da kurtarıcı pratik şeylerle idare ederim. Zaten dolabımda her zaman hazır yufka vardır, iki gözleme yapıp tavada pişirdin mi al sana akşam yemeği, ya da yeşillikler varsa kısır, mercimek çorbası artmışsa mercimek köftesi..

Aslında anneme çok özeniyorum, dondurucusunu çok verimli kullanıyor kışa hazırlık, ani misafirlere yemekli hazırlık açısından, ama bırak dondurucuyu, bendeki buzdolabının kendine pek hayrı yok zaten. Ama dolap ne kadar iyi soğutursa soğutsun, yemeği birkaç gün bekletmek iyi değildir. Isınıp ısınıp soğuyor sonuçta.

gnaydın kızlar dün dualarınız bizlerle olmuştur inş herkesin geçmiş kandili mübarek olsun bu arada krzalit kristalin karşılaşamaz olduk senle neredesn sana ihtyacı var çok rahatlatmıştı eni konuşmaların ne olur destegini esrgeme benden ... szlerde kızlar daha yenyim ama 9 aydır bu illet yüzünden neler çektm boşanmaya kalkıştık tabi eşimden dolayı deil sadece ende bi kaynana var düşman başına bile vermesin... derler ya ondan işte sürekli psikolojimi bozuo neyse sizxlerden nbr

Sorma ya, kaç gündür doğru düzgün hiçbir şey yapamıyorum. Taşınma aşamasındayız, işte bu evi topla temizle, diğer evi temizle derken şaftım kaydı. Bir de üstüne nakliye işi ertelendi, koli dolu evde kaldım böyle, nereye baksam kitap balyaları sempatiksalakcinni

O hatunu da sallama canım ya, sen eşinin sevgisini saygısını kazandıktan sonra o size zarar veremez, kendini yer anca. Kendi kaynana adayımdan biliyorum kaydirigubbakcemile3

uzun i aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlar.vajinismus sorunuma ara verdiğim için yani ondan daha ciddi sorunlarım olduğu için,kimseyede bifaydam olmadığı için yazamadım.evliliğimle ilgili problemlerim vardı ve ucundan döndük boşanmanın.sonrasındada kış boyunca eşimin ailesi bizde kaldı.çok zor günler geçirdim.şimdi herşey normale döndü çok şükür.biçok kişi ilerleme kaydetmiş gy bıraktığımda asla yapamam diyodu egzersizi.çok sevindim onunda ilerleme kaydettiğine.allah hepinize yardım etsin en kısa zamanda bitsin bu sıkıntılar.
ben en son biliyosunuz başarmıştım ve üzerine evlilikle ilgili sıkıntılarım başlamıştı ve ara vermiştim.ama bu süre içerisinde 7-8defa parmak denedim ve pek zorlanmadım iki parmak sonuna kadar.geçen hafta eşimle artık deniyelim dedik ve eşimin 3 parmağını sonuna kadar alabildim.o kalın parmaklarından sonra pen.is inanılmaz kolay ve rahattı hiç acımadı tamanlamıyla gerçek bir ilişki yaşadık.ileri geri hareketlerinde bile hiç kasılmadım ve eşimden dahada istekliydim.ama ilişki sonrası kanamam oldu yine.3 gün boyuncada damla damla devam etti,durmadı kanamam.hadi buda normaldir dedim çünkü ilk başarmamızda tam ilişki olmamıştı kanamam olunca yarım bırakmıştık.bu defa tamamen gitti kızlık zarı ondandır dedim.ama dün eşimin 3 parmağıyla çalıştıktan sonra ilşki denedik ve inanılmaz bir acı hissettim ilerleyemedik ve çıktığında yine kan geldi.birazcık ağladıktan sonra kendim parmak denemek istedim ve 1 parmağımda bile çok acıdı.çook canım sıkıldı çok ağladım.herşey halloldu sanıyodum şimdi oranın üstüne bile oturamıyorum.
kızlar bir akıl verin.internette 1 defa ve en fazla yarım saat kanar diyo.benim 3. ve 2.si 3 gün sürdü damla damla.bi problemmi var bende.

kızlar ya bi bilen veya yaşayan veya fikri olan cevap verirse ve benimle azcık ilgilenirse çok sevinicem.biliyorum herkezin derdi başından aşkın ama:(((canımın bukadar yanmasına mı yanim 3 defadada kanamasına mı,ikinci denemede tamam bitti artık tamamen kurtuldum deyip o sevinci yaşayıp üçüncüde kitlenmememi.

kızlar ya bi bilen veya yaşayan veya fikri olan cevap verirse ve benimle azcık ilgilenirse çok sevinicem.biliyorum herkezin derdi başından aşkın ama:(((canımın bukadar yanmasına mı yanim 3 defadada kanamasına mı,ikinci denemede tamam bitti artık tamamen kurtuldum deyip o sevinci yaşayıp üçüncüde kitlenmememi.

Ben de kanamanızın bekâret ile ilgili olduğunu düşünmüyorum, sanırım önceki mesajınız sonrasında da söylenmişti, sizin cinsel organınız veya çevresinde bir yer hasar görmüş olabilir. Doktora görünmenizde fayda var. Dikkat etmezseniz kolay mikrop kapabilir. Umarım ciddi bir şey değildir.

mesajının hemen altına cevap yazdım ki ,görmedin mi? CADIARZU

Ben de kanamanızın bekâret ile ilgili olduğunu düşünmüyorum, sanırım önceki mesajınız sonrasında da söylenmişti, sizin cinsel organınız veya çevresinde bir yer hasar görmüş olabilir. Doktora görünmenizde fayda var. Dikkat etmezseniz kolay mikrop kapabilir. Umarım ciddi bir şey değildir.

teşekkür ederim canım ilgilendiğin için.bende kanamanın artık bekaret ile ilgili olmadığını düşünüyorum ama ne yapmalıyım onu bilmiyorum.başlarda orasının kapalı olduğunu düşündüğümde bile doktora gidemedim çok korkuyorum doktordan.sen böyle bi durumda olsaydın ne yapardın?bide bi sitede bi doktor ufak tefek kadınlarda yırtılma çok olabilir diyo.bende baya ufak tefeğim.ne yapcam ben yaaaa.

mesajının hemen altına cevap yazdım ki ,görmedin mi? CADIARZU

sağol canım gördüm.senin ilk ilişkide 3 gün falan kanama devam ettikten sonra 2.ilişkin veya 3 ilişkin nasıldı kanama zorlanma falan oldumu.2. yani tam anlamıyla ilişkiye girdiğimizde o kadar rahat olduki anlatamam.belki emlanın etkisi,hiç acı hissetmedim ama ilişki sonrasında 3 gün kanadı.doktordan çok korkuyorum ve küçük bi yerdeyim.sence ne yapmalıyım.bi kaçgün bekleyip yeniden denemelimiyiz sence?

slm arkadaşlar,uzun zamandır yoktum giremedim net'e 15 gündür dünyada ne kadar sorun varsa hepsini birden yaşadım,neyse ki yoluna girdi sayılır şimdilik.
bu arada okuduğum kadarıyla ilerleyen bir çok arkadaş var hepinizi yürekten kutluyorum.
ben en son iyi gidiyordum tam p... denemesine geçmeyi düşünüyordum ki sorunlar oldu.bu arada hiç egzersiz yapamadım,dün denediğimde ise sadece serçe parmağı alabildim.anlıyacağınız başa döndüm.bu günde regl oldum,regl bitsin yine başlayacağım tabi allahtan başka bi engel olmazsa.

teşekkür ederim canım ilgilendiğin için.bende kanamanın artık bekaret ile ilgili olmadığını düşünüyorum ama ne yapmalıyım onu bilmiyorum.başlarda orasının kapalı olduğunu düşündüğümde bile doktora gidemedim çok korkuyorum doktordan.sen böyle bi durumda olsaydın ne yapardın?bide bi sitede bi doktor ufak tefek kadınlarda yırtılma çok olabilir diyo.bende baya ufak tefeğim.ne yapcam ben yaaaa.

Seni çok iyi anlıyorum. Ben de diş doktorlarından oldum olası ölesiye korkardım, o yüzden dişlerimin döküldüğü, yerine yenilerinin çıktığı dönemlerde kimseyi dokundurtmadım, dişlerim zamanında çekilmediği için onlar henüz oradayken yenileri çıkmaya başladı, hâliyle üst dişlerimden ikisi olması gerektiği gibi değil, biraz yamuk duruyorlar. O an yaşayacağımı düşündüğüm anlık ya da günlük acılar yüzünden ailem müdahale etmek istediğinde bile ortalığı yıktım, ve şu an bu durumdan hiç memnun değilim. Düzeltmeye kalksan çok daha fazla acı, üstüne bi ton para, ne bileyim. Hayatımı çok etkileyen bir şey değil ama değmezdi yani, gerçekten.

O yüzden bence sen de lütfen doktora git. Sorununun ne olduğunu bu şekilde kestiremeyiz, belki müdahale gereklidir, en azından tavsiye gereklidir. Bence ihmal etme. Evet, jinekologlar ve o meşhur sandalyeleri çoğumuzun kâbusu, ama sağlıklı ve bilinçli bir kadın olmak istiyorsak, bazen hiç görünür sorunumuz yokken bile düzenli kontrollere gitmeliyiz. Seninkinin böyle bir şey olduğunu cidden sanmıyorum, ama bazı şeyler görmezden gelindikçe büyüyor, ve telâfisi zorlaşıyor, imkânsızlaşıyor. Kendine bunu yapma, git bak, belki de korktuğun gibi olmadığını göreceksin, ne bileyim.

slm arkadaşlar,uzun zamandır yoktum giremedim net'e 15 gündür dünyada ne kadar sorun varsa hepsini birden yaşadım,neyse ki yoluna girdi sayılır şimdilik.
bu arada okuduğum kadarıyla ilerleyen bir çok arkadaş var hepinizi yürekten kutluyorum.
ben en son iyi gidiyordum tam p... denemesine geçmeyi düşünüyordum ki sorunlar oldu.bu arada hiç egzersiz yapamadım,dün denediğimde ise sadece serçe parmağı alabildim.anlıyacağınız başa döndüm.bu günde regl oldum,regl bitsin yine başlayacağım tabi allahtan başka bi engel olmazsa.

İnşallah devam eder biran önce yenersin...
Zaten bi ilerleme olduysa başarırsın yine...

selam bayanlar bende ne zamandır giremiyorum nete daha doğrusu şehir dışındaydım giremedim. regl dönemindeyim benimde çok uzun sürer bitse de egzersizlere tekrar başlasam diye bakıyorum biran önce.çikolata seninile aynı durumdayız baksana sende adetsin. inşallah seninle birlikte en kısa zamanda yenicez bunu daha msj atamıyomusun bana yazacakların vardı önerilerin bekliyorum mutlaka senden onları.herkese hayırlı geceler. bu arar da hepinize kandil günü dua ettim canlarım bizleri bu dertten kurtarsın, bahara ve zehraya da en kısa zamanda bebiş nasip etsin diye tabi diğer isteğen herkese de öpüyorum hepinizi

slm kızlar nasılsınız.bende 1 kere parmak denedim sonra regl dönemine girdim.dün akşam eşimle denedik tabi emla ve gleit glenle.eşim 3 parmağa kadar soktu krem sürdüğümüz halde girişte acı hissediyorum ve kanamam oldu bu beni mutlu etti tabi özelliklede eşimin görmesi.hızlı gid,yoruz sanırımama sabırlar tükeniyo artık.siz bana keendinde parmask yap diyosunuz ama benim onu yapmaya cesaretim yok maalesef.hep eşim yapıyo sağolsun.ve bugün vajinam çok acıyo sanırım kanamadan.zor oturuyorum.oyüzden bugün yapamadık.ben bide yasmin hapı kullanıyodum ilişkiye giremediğim için bıraktım akıntım çok olmaya başladı onla bi ilgisi varmıdır.sizden kullananınız oldumu.teşekkür ederim.

Back