- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #9.081
kızlar hadı kafamız dagılsın herkez kılsounu ayzsın ...ben 54 kıloyum su an ve alt taraf aldı basını gıdıyor![Eek! kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
![Eek! kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boy varsa sorun olmazkı kılon benım boy ck yok o yuzden acıl kılo vermem lazımkaydirigubbakcemile3:enbuyukkk:
aynı canıkom 1.56 boyum ama popom ve gobegım varbahar boyun kaç aslında kilon çok yok ben 46 yemk yersem 47 oluyorum guclubacismile
boyumda 156 bi iki kilo alsam hiç fena olmıcak![]()
aynı canıkom 1.56 boyum ama popom ve gobegım var(((((((((((((( 50 kılo olsam ck ıyı olck ama olmuyoooooooooÇok üzgünüm çoook
köye gidiyosun mutlu oluyosun ne güzel bende kaçacak delik arıyoum çok sıkıcı![]()
Tabiki mutluyum ailemin yanına geldim :)
Sen de git bir yerlere ya...
oyle ama dogumdan sonra napaıcaz gobek alıp basını gıtcek bazen dıyorumm amaaannnn olsun bazende ck takıyorum ..esım dıyor kılo vr onunda o skeıde dusunmesı ck etkılıyo tabı..gecen rejım yapayım dedım lahana suyu aman allahım o neydı oyle kac saat mıyde bulantısındna duramadım anammm rejım bana gore degıl daha kolay bı yolu yokmu bunun
annenin babanın yanındaysan sorun yok ben eşimin köyüne gidiyorum bazen kayınvalidemlerle orda sıkılıyorum tanımadıgım yabancı bi yer bide insanlar çok soguk ordaki ve komşuluk akraba ilişkileri sıfır gitcemiz zaman bi bahane olsada gitmesem diye bakıyorum kendi köyüm daha iyi
Yok canım annem babam Almanya'da benim...
Dedemlerin yanındayım şimdi...
Eşimin ailesinin yanında ben de çok sıkılıyorum, rahat olamıyorum...
anladım canım iyi ne güzel gez biraz bende annemler gidicektim ama vazgeçtim bugün temizlik yapıyorum halılar ve koltukları yıkıyorum
Havalar ısınınca yıkasaydın canım soğuk değil mi?
makineyle yıkıyorum çok kirlendiler sobayı yaktım koltuklar kurudu bile
Ha anladım canım...
Kolay gelsin o zaman sana...
sağol canım görüşürüz