Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

boy varsa sorun olmazkı kılon benım boy ck yok o yuzden acıl kılo vermem lazımkaydirigubbakcemile3:enbuyukkk:

ya kaynanam saolsun hiç boyu göz önünde tutmuyor çok zayıfsın kilo al diyor eşimde bu lafı duyunca başlıyor lafa bak zayıfsın işte al biraz kilo diyor bende sen mi verecen geri sanki dedim

aynı canıkom 1.56 boyum ama popom ve gobegım var:((((((((((((((( 50 kılo olsam ck ıyı olck ama olmuyoooooooooÇok üzgünüm çoook

aslında çok değil yinede ama vucud yapına baglı biraz eşin ne diyo benimki bel kemiğime taktı çok kalın azcık kilo alsam çıkıverio göbüş garib bişi oluo kaydirigubbakcemile3aman ya boşver gitsin hamile kalırsan çıkcaklar nasıl olsasempatiksalakcinni ben kendimi düşenemiyom karnım nasıl olcakl acaba:uhm:

oyle ama dogumdan sonra napaıcaz gobek alıp basını gıtcek bazen dıyorumm amaaannnn olsun bazende ck takıyorum ..esım dıyor kılo vr onunda o skeıde dusunmesı ck etkılıyo tabı..gecen rejım yapayım dedım lahana suyu aman allahım o neydı oyle kac saat mıyde bulantısındna duramadım anammm rejım bana gore degıl daha kolay bı yolu yokmu bunun

Tabiki mutluyum ailemin yanına geldim :)
Sen de git bir yerlere ya...

annenin babanın yanındaysan sorun yok ben eşimin köyüne gidiyorum bazen kayınvalidemlerle orda sıkılıyorum tanımadıgım yabancı bi yer bide insanlar çok soguk ordaki ve komşuluk akraba ilişkileri sıfır gitcemiz zaman bi bahane olsada gitmesem diye bakıyorum kendi köyüm daha iyi

oyle ama dogumdan sonra napaıcaz gobek alıp basını gıtcek bazen dıyorumm amaaannnn olsun bazende ck takıyorum ..esım dıyor kılo vr onunda o skeıde dusunmesı ck etkılıyo tabı..gecen rejım yapayım dedım lahana suyu aman allahım o neydı oyle kac saat mıyde bulantısındna duramadım anammm rejım bana gore degıl daha kolay bı yolu yokmu bunun

aslında sende haklısın dogumdan sonra daha kötü olur valla hiç rejim yapmama gerek olmadı bilmiyorum ki:sm_confused:verebilrsen ver ama takcak bi durum yok öyle fazla benim fikrim

annenin babanın yanındaysan sorun yok ben eşimin köyüne gidiyorum bazen kayınvalidemlerle orda sıkılıyorum tanımadıgım yabancı bi yer bide insanlar çok soguk ordaki ve komşuluk akraba ilişkileri sıfır gitcemiz zaman bi bahane olsada gitmesem diye bakıyorum kendi köyüm daha iyi

Yok canım annem babam Almanya'da benim...
Dedemlerin yanındayım şimdi...
Eşimin ailesinin yanında ben de çok sıkılıyorum, rahat olamıyorum...

Back