Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

uzun i aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlar.vajinismus sorunuma ara verdiğim için yani ondan daha ciddi sorunlarım olduğu için,kimseyede bifaydam olmadığı için yazamadım.evliliğimle ilgili problemlerim vardı ve ucundan döndük boşanmanın.sonrasındada kış boyunca eşimin ailesi bizde kaldı.çok zor günler geçirdim.şimdi herşey normale döndü çok şükür.biçok kişi ilerleme kaydetmiş gy bıraktığımda asla yapamam diyodu egzersizi.çok sevindim onunda ilerleme kaydettiğine.allah hepinize yardım etsin en kısa zamanda bitsin bu sıkıntılar.
ben en son biliyosunuz başarmıştım ve üzerine evlilikle ilgili sıkıntılarım başlamıştı ve ara vermiştim.ama bu süre içerisinde 7-8defa parmak denedim ve pek zorlanmadım iki parmak sonuna kadar.geçen hafta eşimle artık deniyelim dedik ve eşimin 3 parmağını sonuna kadar alabildim.o kalın parmaklarından sonra pen.is inanılmaz kolay ve rahattı hiç acımadı tamanlamıyla gerçek bir ilişki yaşadık.ileri geri hareketlerinde bile hiç kasılmadım ve eşimden dahada istekliydim.ama ilişki sonrası kanamam oldu yine.3 gün boyuncada damla damla devam etti,durmadı kanamam.hadi buda normaldir dedim çünkü ilk başarmamızda tam ilişki olmamıştı kanamam olunca yarım bırakmıştık.bu defa tamamen gitti kızlık zarı ondandır dedim.ama dün eşimin 3 parmağıyla çalıştıktan sonra ilşki denedik ve inanılmaz bir acı hissettim ilerleyemedik ve çıktığında yine kan geldi.birazcık ağladıktan sonra kendim parmak denemek istedim ve 1 parmağımda bile çok acıdı.çook canım sıkıldı çok ağladım.herşey halloldu sanıyodum şimdi oranın üstüne bile oturamıyorum.
kızlar bir akıl verin.internette 1 defa ve en fazla yarım saat kanar diyo.benim 3. ve 2.si 3 gün sürdü damla damla.bi problemmi var bende.

zorlanmaya bağlı oluşan kanama bu.benimkisi de 2 3 gün sürdü damla damla.aynayla bir o bölgeni kontrol et,yırtık filan var mı.tam vajina bitimindeki yerde(vajinayla popo arası boşlugun başladıgı yerde) yırtık olabiliyor.bende oldu çünkü.evde bepanten varsa ondan sür.oturamaman da normal.

hadi çok geçmiş olsun.

kızlar ben deegzersizlere başlamak istiyorum.bana genel bir bilgi verir misiniz?biran önce kurtulmalıyım bu illetten çünkü jinekologa gitmem gerekli bebek için.ilgilenirseniz destek olursanız çok memnun olurum.yoruldum artık.kendimden bu baskın tabularımdan bıktım.

kızlar ben deegzersizlere başlamak istiyorum.bana genel bir bilgi verir misiniz?biran önce kurtulmalıyım bu illetten çünkü jinekologa gitmem gerekli bebek için.ilgilenirseniz destek olursanız çok memnun olurum.yoruldum artık.kendimden bu baskın tabularımdan bıktım.

Serçe parmak birinci boğumla işe başlamalısın...

eyvahedigeldismiledaha fazla bilgi alabileceğim biryer var mı?serçe parmak ilk boğuma mesela ne kadar devam etmeliyim.krem mi kullanmalıyım?doktora gidicem diye aklım çıkıyo.o koltuk ve vajinal ultrason kabusum oldu ama bebek için gitmem lazım ve bu illetten kurtulmalıyım.dr.rahim filmi gerektiğini söyledi o daha zormmuş.Allah herkese yardım etsin.

bak bende 1 ay oldu bu illeti yenmem herseyı denedim ama olmadı snr bu siteye uye oldum buranın sayesinde yendim egzersız yapmadan hemde anestol veya emla kremi al baya ve bolca sur bıraz yakar ama önemli degil aynayı bacaklarını arasına koy uzan bak incele ama incelerken nefes al ver rahat bırak kendini bu ayna işi acayıp etkılı dr larda bunbu öneriyormus bak ıyıcene incele inceledikce casaretın gelicek

pazartesi başlıcam.ama lütfen bana destek olun daha doktora muayene olamıyorum birde rahim filmi çıktı başıma.dr.gittim muayene olamadım olgun yumurtam yokmuş ona da çok üzüldüm.bana adetin 3.günü gel dedi.adet günüm geldi çattı gidince ne yapacak bilmiyorum.bu bir yana rahim filmi istiyor.kararlıyım kurtulucam bu illetten ama yardım edin lütfen.

anestol yada emla krem al sur orayı uyuşturuyor anlamıyorsun bişey bende dr a gıdemıyorum daha bebek için gıtmem lazım ama bakıcak diye gıdemıyorum adetlerin düzensizmi senin

evet düzensiz canım geçen ay21'inde oldum bu ay daha olmadım.ama ben 4sene oldu evleneli mecbur gittim dr.a ağzımın heryerinde yaralar çıktı korkudan.muayene olamadım ultrasonla dışarıdan baktı.adetinin 3.günü gel dedi.yumurtam olgunlaşmıyormuş.ne yapacak bilmiyorum.bu hafta mecbur gidicem heralde.ama şimdiden taş gibi oldum.benim çıkmam lazım.dua edin.anestol çok yakıyor.ultrason jeli aldım onunla şu serçe parmaktan bir başlıcam bakalım.

sen bi yol söyle ben burada pek yazmıyorum sadece takip edip okuyorum inan bana ben bu sorunla yaşarken buradaki insanlar bu kadar bilinçli değildi kegel ve parmak egzersizleri çok önemli ve kesin sonuç veriyo benim ödevlerimdede bunlar içerikli kısaca anlatayım gün içinde çalışıyorum ancak akşam okuyabilirim iletini bana psikiyatr insanın beynini kitlemesiyle o organını tanımyo yasaklı ve kapalı önce kendine onun senin vicudunun bi parçası olduğunu ordan bebeğini meydana getireceğini anne olacağını herkes gibi seninde eşinle mutlu olacağını düşünmek ve buna inanmak gerekli gün içinde vajinanı sanki wvc de idrarını yaparken yarıda kesersin ya aynen öle kasarak serbest bırakman bunu nefes alıp vererek 10 kere aklına geldikçe yapmalısın aynada akşamları vajinanı incele onu tanı netten fotolara bak iç yapısını incele ve şuna inan ve bil orada sana acı çektirecek hiç bir kas yok tamamen sinirlerele ve lastik kadar esnek bi yapıya sahip acı denen şeyin zerresi yok inan bana.... sonralarda parmak çalışmaları var
işaret parmağın ikinci boğuma kadar sokacaksın bana dr bebe yağı kullan dedi sonra iki parmak sonra prezervatif yardımıyla üç parmağa kadar çıkacaksın bunları yaparken eşinle sevişmelisin mutlaka birbirinizi ve vicutlarınızda nelerden hoşlanıyorsunuz keşfedin sen en çok hangi pozisyonda o düşünceden sıyrılabiliyorsun onu keşfet üstte ol her zaman kontrol sende olmalı ona sana zarar verecek yada canını acıtacak diye güvenemiyorsun ve her seferindede kasılıyorsun bu yüzden kontrol sende olsun onun pensini tutabilirsin istersen bu seni rahatlatıyorsa eğer en son aşamalarda eşimin parmağı ile çalışmalar yapmalısın buda ona güvenmeni başka bi vicuda ait olana alışmanı sağlıyo valla canım 2 sene geçti üstünden hatırladıklarım bunlar he bu arada benim kızlığım hem kalın hem esnek çıktı ve ilişkiye girdiğimiz halde kızlığım bozulmadı ancak normal doğumda bozulabilirmiş o yüzden parmak çalışmalarında sen daha dikkatli olmalısın ikinci boğumu geçmemeye çalış umarım yardımcı olabilirim akşam tekrar takip edeceğim burayı görüşmel üzere.....

Serçe parmak birinci boğumla işe başlamalısın...

toplamda kaç boğum var? 2 mi? ben sene başındaki icraatten bu yana arpa boy yol alamadım.güya kadın oldum ama oldugumla kaldım.baktım böyle olmayacak,parmak egzersizlerine başladım dün.serçe parmak sonuna kadar giriyor gibi,yüzük parmakla orta parmaksa anca yarıya kadar gidiyor.elime bir şeyler geliyor orada,ikinci boğum dediğiniz orası mı oluyor?

Nasılsınız kızlar?

çok yorgunum.her yanım ağrıyor.temizlik,egzersiz,banyo,akşam da yemeğe giriştim.çorbası,pilavı,böreği derken pestilim çıktı. kafamçokkarıştı bu arada 2 tepsi börek yaptım,söylemesi ayıp çok güzel oldu.size de gönderiyorum afiyet olsun cokacimcoook

bir de kızlar siz kaç günde bir yemek pişiriyorsunuz? çok özenli şeyler mi pişiriyorsunuz,yoksa günü kurtarmalık mı? eşim de ben de evde olmadığımız için yaptığım yemek 3-4 gün gidiyor bizde.sonrasında da aparatif,menemendi kızartmaydı geçiştiriyorum.hatta dalgasını geçiyor eşim benle,üşengeçsin gibisinden.sizler nasılsınız merak ediyorum vallahi.acaba cidden üşengeç miyim kine bilmiyorumkismile

toplamda kaç boğum var? 2 mi? ben sene başındaki icraatten bu yana arpa boy yol alamadım.güya kadın oldum ama oldugumla kaldım.baktım böyle olmayacak,parmak egzersizlerine başladım dün.serçe parmak sonuna kadar giriyor gibi,yüzük parmakla orta parmaksa anca yarıya kadar gidiyor.elime bir şeyler geliyor orada,ikinci boğum dediğiniz orası mı oluyor?

Toplam 2 boğum var ama tamamını soktuğunda 3 boğum gibi oluyor canım...
Ben o kadar ilerlemediğim için eline ne geldiğini bilemicem üzgünüm...

Back