Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar bişey sorcam size, vajinal enfeksiyon yada mantar hamile olmaya engel mi

bnm bldiğime göre vajinal enfeksiyon spermin ömrünü azaltıyrmuş yumurtaya gdene kadr ölüyrmuş buda yumurtlamayı engelliyrmuş.bnm amcamn hanımının ilk 4 sene çocugu olmamıs dr.kızken bir nedendn dolayı iltihap kapmış demiş tam hatırlmyrum nedenini.iğne kullanmış her ay iltihapı kurutmus sonra gebe kalmış ilk çocuk olduktan sonra boy boy çocukları oldu 4tane sprail taktırdıgı halde her sene bir çocuga kaldı en son özel bir dr. taktırtılar kurtuldu:)

Kendimi ezik hissetmiyorum çünkü benim bu durumuma sebep kendisi, ezik olan da o olmalı bana göre...
O benim moralimi bozduğu zaman benim ona karşı bir hevesim kalmıyor. Yapmak istemiyorum diyorum...
Bu nedenle egzersizi de bırakıyorum...
Birkaç gün öncesine kadar egzersizler çok iyi gidiyordu, ama hiçbir hevesim kalmadı şuan...

cnm ona inat yapıcksın hiçde moralini bozmasına izin verme.

Bulantı yapan ornitop olabilir canım bende yapmıştı...

bu arada zehracım bak ilaçlar mide bulantısı yapıyorsa tavsiyem sabah akşam alıyorsan sabah al mesela erken uyanda iç sonra biraz uyu vücüdun alışır zaten uykuda mide bulantısınıda anlamazsın akşamda yatarken felan al

ben genelde öle mide bulandırıcı hapları öle yaparım çok ii oluyo

hımm antibiyotik vermiş geçmiş olsun canım yaa
bemiks vitamin yalnız kilo aldırır heee :(( yani şahsen bende kullandım onu :((

çok geçmiş olsun dikkat et kendine

bende farkettim nye vitamin vermiş bu adam dyrdum neyse aldırsın bakalım kilo bebek olduktn sonra veririz.çünki kimi görsem bebektn sonra bir deri bir kemik klyr hiç durmuyr gece uyutmuyr hal koymadı dyrlar bnm de sonum öyle olur herhalde:)

bu arada zehracım bak ilaçlar mide bulantısı yapıyorsa tavsiyem sabah akşam alıyorsan sabah al mesela erken uyanda iç sonra biraz uyu vücüdun alışır zaten uykuda mide bulantısınıda anlamazsın akşamda yatarken felan al

ben genelde öle mide bulandırıcı hapları öle yaparım çok ii oluyo

cnm ama ilaçlar tok karnına içmem gerekyr bgn 15saat uyumuşum erken yattım 11.30ta klktım basım çatlıyr uyumaktn şu uyku sorunuma bir çözüm bulamadım

cnm ama ilaçlar tok karnına içmem gerekyr bgn 15saat uyumuşum erken yattım 11.30ta klktım basım çatlıyr uyumaktn şu uyku sorunuma bir çözüm bulamadım

yaa tok karnına alcaksında eşinle erken kalk ye iki lokma ilacı al yat hem başın dönmez hemde miden bulanmaz diye dedim sen bilirsin yinede..

mesai bitti ben kaçar iyi tatiller bol şanslı bol sevişkenli haftasonları kızlaaarrrrr :lepi:

sana da iyi tatiller bu sevişme lafını duydukça deliriyorum ya :( canımın acısı aklıma geliyor ne yapacam ben allahım yardım edin

canım dikkat et hem vitamin alıp hemde çok uyursan kilo dengen çok bozulur

sana da iyi tatiller bu sevişme lafını duydukça deliriyorum ya :( canımın acısı aklıma geliyor ne yapacam ben allahım yardım edin

canım dikkat et hem vitamin alıp hemde çok uyursan kilo dengen çok bozulur

ztn gttkce kilo alıyrum boş verdim vallahi saglık için içicem ne ypm,uykuda stresten geliyr galiba allahım şifa versin

Kilo yapan ilaçlar ne kızlar ben çok zayıfım kilo almak stiyorum yazmışsınız da
ya ne kılosu ya ne gzuel zayıfmıısn ıste bende sıgara ıcerken ck zayıftım ınsanlar hastalıklı sanıyordum sonra bıraktım ve bır yıldı kılo aldım su an 54 kılo oldum ama gobegım ck yaglandı sımdıde kılo vercek seyler arıyorum ..eger sıgara ıcıyorsan hemen bırak derım

ztn gttkce kilo alıyrum boş verdim vallahi saglık için içicem ne ypm,uykuda stresten geliyr galiba allahım şifa versin

ya ne kılosu ya ne gzuel zayıfmıısn ıste bende sıgara ıcerken ck zayıftım ınsanlar hastalıklı sanıyordum sonra bıraktım ve bır yıldı kılo aldım su an 54 kılo oldum ama gobegım ck yaglandı sımdıde kılo vercek seyler arıyorum ..eger sıgara ıcıyorsan hemen bırak derım

cnm tabiki sağlık için ama dikkatli ol yine yaz geliyor haberiniz olsun sonra diyetti spordu uğraşmayın :) giyemezsiniz sonra mayo bikini :)

Back