• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bahar çok ama çok teşekkür ederim :teselli:üzerine gidicem,zaten sevinçten ağladım,bir olsun daha çok ağlıycam sevinçten,hiç üstüne düimeyip erteliyorduk,yaparız deyip geçiyorduk,ama olmadıkça demekki eşim stres yapmış dün anladım,zar zor büyütüp işin başına geçtik,psikolojik olarak oda bozulmuş,allahım inşallah kurtulacağım:dance:

ıhsallh cnm benım esımdede aynı sorun vr su zamanlar neden olduugnu bılmıyoruz ck guzel baslıyor hersey sonra pe.. gırıs yapıcakken bırden hersey bıtıtyo ama bırakmıyorum dıyorkı o an ne oluyosa bırden neynım oraya odaklanıyo ve olmuyo dıyo ıhsallh cnm hep bu gunler gerıde kalıcak

Parmağın ordayken kegel egzersizi yap nefesi verirken ilerleme olucaktır canım panik olmadan sakin pozisyonun değiştiriyormusun aynı şekildemi yapıyorsun hep istersen bide mumla dene parmağın orda olduğu için panikde olmuş olabiirsin istemeden

Bu akşam devam edicem...
Ben mum olayına sıcak bakmıyorum...
Biraz iğrendiriyor beni malesef...

Bu akşam devam edicem...
Ben mum olayına sıcak bakmıyorum...
Biraz iğrendiriyor beni malesef...

hijyen konusunda tedirginsen zaten eldiven veya prezarvatif olucağından bi sakıncası olmucak neden söylüyorum mum diye ben ilk parmak ile denediğimde çok panik oluyodum nefesimi kontrol edemediğimden ilerleme olmuyordu mum la deneyincebi baktım yarısı girmiş

:a015:çok teşekkür ederim arkadaşlaaar:1hug:üstümdei bir ton yükün yarısı kalkmış oldu:içelim:
ama gel git yaparken kendimi çok kastım,bir ara eşimi ittirdim o zaman psikolojisi bozuluyor ve hemen küçülüyor,tam zamanında oldu bu iş yoksa birdaha eşimi denemeye ikna edemicektim artık.sanki titriyordum gidip gelirken,yarıya kadar birşey hissetmiyorum gidip gelirken ama o duvasr gibi yere gelince panik oluyorum ve şimdi oradan korkuyorum ister istemez:a015:elimlede dokundum sanki sepsertt bişey uyuşturucumu sertleştirdi yoksa orayı,egzersiz yaparken o duvar gibi şey yumuşaktı,ve eşim biraz ittirincve orada çook baskı hissettim off inşallah onuda başarırım:a015:
baharcım bu sefer dediğin gibi ikritmeye çalışayım ama aklıma gelince bile panik oluyotrum şimdi,:a015:acıycak gibi geliyor,inşallah bidahaki enememizde yine giriş kısmı hemen oluverir,ay hala inanamıyorum bu kadar bile olduğuna,tabi uyulturucu ve jelle oldu,bahar senindemi ilk etaplar bu ilaçlarla oldu,kaçıncıdan sonra ,ilaçları bıraktım,ve ben uyuşturucu sıktığımdanmı acaba,hiç zevk hissetmedim:a015:inşallah böyle devam etmez,bitsin diye baktım yani,eşimde bişey hissetmiyormusun dedi:a015:

merhaba oncelikle tebrik ederim. uyusturucuyla denemissin. ben egzersizlerde emla kullandim. ama esle denerken kullnmadim. ve cok rahat oldu. o anda rahatsan oluyor zaten. dun ksam emla ile denedim. yaridan sonrasi olmadi. cok yanma oldu. kizdim kendime agladim. belki emlasiz daha rahat olacakti. yani olmayacak diye sartlandirma kendini.

hijyen konusunda tedirginsen zaten eldiven veya prezarvatif olucağından bi sakıncası olmucak neden söylüyorum mum diye ben ilk parmak ile denediğimde çok panik oluyodum nefesimi kontrol edemediğimden ilerleme olmuyordu mum la deneyincebi baktım yarısı girmiş

Ben mumla denersem hiçten olmayacağına eminim...
Parmağımla en azından hissederek daha iyi bence...

arkadaslar bisey soracagim. adete yakin orada sertlesme oluyor mu? ne kadar denesem de acilmiyor sanki. dun aksam da emla ile denedim. canim cok yandi. agladim moralim bozuldu olmadi diye . en basa donmek istemiyorum. bi de belli biyerden sonra dar bi yer var.ondan sonra acilma oluyo.acildigini hissediyorum boyle balonu sisirdigimiz kismi gibi . ama ondan daha fazla ilerleyemiyoruz.oradan ne kadar ilerlememiz gerekiyor tam olmasi icin. ya ben hala tam yapamadigimi dusunuyorum. o yuzden de beynime kabullendiremdim bi turlu.

Kızlar ben çıkıyorum saat 1'de dersim var biraz erken çıkıp yürüyerek gidicem hava çok güzel...
Sonra görüşürüz...

Merhabalar sırf buraya birşeyler yazmak için üye oldum .1 buçuk yıllık evliyim malesef bende aynı sorunla boğuşuyorum .Yaklaşık 15 gündür doktora gidiyoruz .Parmak eğzersizlerinde hiç sıkıntı olmamasına rağmen bunun devamındaki ödevi yapamıyoruz . Daha ucunu bile içime alamıyorum .Tek sebep korkularım tabiki ... O kadar çok sayfa olmuşki hepsini okuma fırsatım olmadı ama eminim bana söyleyeceğiniz , tavsiye edeceğiniz birşeyler vardır .

Merhabalar sırf buraya birşeyler yazmak için üye oldum .1 buçuk yıllık evliyim malesef bende aynı sorunla boğuşuyorum .Yaklaşık 15 gündür doktora gidiyoruz .Parmak eğzersizlerinde hiç sıkıntı olmamasına rağmen bunun devamındaki ödevi yapamıyoruz . Daha ucunu bile içime alamıyorum .Tek sebep korkularım tabiki ... O kadar çok sayfa olmuşki hepsini okuma fırsatım olmadı ama eminim bana söyleyeceğiniz , tavsiye edeceğiniz birşeyler vardır .
merhaba hosgeldın aramıza...a.s.
bence durumun ck guzel yanı egzersızlerı yapabılıyorum dıyorsun ve bu ck guzel bır basarı ve sımıd tek ıhtıyacın olan cesaret ..bende bu hastalıg yenelı 3 ay oldu ılk pe... denmesını emla dıye bı krem var onla basardım eger denemek ıstersne dene uyusturuyor ve ck kolay oluyor

Hoş buldum a.s. Teşekkür ederim güzel tesbitlerinizle moralimi düzelttiğiniz için :) Krem reçetesiz satılıyormu ve yan etkileri falan yok değilmi ?Bende sizin gibi hastalığı yeneli 3 ay oldu diyebilecemiyim acaba , gerçekten çok umutsuzum hiç yenemeyecek gibi geliyor mafoldumben Uzun zamandır bu sorunu yaşayan birileri ile konuşup tavsiye almak istiyordum çok aradım ama nedense denk gelmedi bu site ... Birde bu sorunu hiç yaşamayan asla halinden anlamıyor daha çok moralini bozuyor ....

Hoş buldum a.s. Teşekkür ederim güzel tesbitlerinizle moralimi düzelttiğiniz için :) Krem reçetesiz satılıyormu ve yan etkileri falan yok değilmi ?Bende sizin gibi hastalığı yeneli 3 ay oldu diyebilecemiyim acaba , gerçekten çok umutsuzum hiç yenemeyecek gibi geliyor mafoldumben Uzun zamandır bu sorunu yaşayan birileri ile konuşup tavsiye almak istiyordum çok aradım ama nedense denk gelmedi bu site ... Birde bu sorunu hiç yaşamayan asla halinden anlamıyor daha çok moralini bozuyor ....
kesınlıkle dogru bızı sadece bızler anlayabılırız yoksa yasamayan bırı aman ne var bunda deyıp dalga gecıyorlar..
evet ılacı eczanede alabılrısın zaten egzersız yapabılıyosun kesınlıkle yan etkısı oldugunu duusnmuyorum cunku cogu ınsna bu kremle basardı ..parmagına nohut kadra alıp ıc kısmaına suruyorsun ne kadra lerı surebılrısen o kadra ıyı bence kısa bır yanma yapıyor ama kısa suuryor ve gecıyor sonra uyusmaya baslıyor ek olarak kayganlastırıcıda surdunmu tamam ...bırde pe.. denmesı yaparken konrol send eolsun yanı elınle ttu ve sankı egzerszı yaparmıs gıbı dusun hıc korkma ck az kalmıs basardım demene

Sen kimseyi sallama canım, burada bizimle paylaş, egzersizlerine devam edersen emin ol bir gün sen de "yeneli üç ay oldu" diyebileceksin.

Krem reçetesiz satılıyor, fiyatı yaklaşık 30 lira. Ama sigortan varsa ve doktoruna yazdırırsan 3 lira falan veriyormuşsun, aklında bulunsun. Asla yan etkisi yok, bir doktor söylemişti, için rahat olsun.

Yalnız onun yanında eczaneden bir de kayganlaştırıcı alman gerekiyor, sakın ha vazelin, bebe yağı gibi şeyler sürme, sakın.

Sen kendini ruhsal olarak hazırla önce, gerisi gelecek. Hiç umutsuz olma.

emla 30-35 civarında da ben önce yazdrdım saglık ocagında yazmışlardı şimdi yazmıyrlar kadın dogum dr.sinir oldum 5tl ye almıştım 30tl de veresim yok ama agda yaparken iyi oluyr işte.

canım günaydın

senin kanaman gelmemişmiydi yaa?daha önce başarmıştın diye hatırlıyorum
bence yırtılmıştır diye düşünüyorum ama istersen bi doktora git yinede anlayamazsın bunu böyle...:uhm:

kanamam geldi hala ilişkiyede greblyrum ama dr.gttim tam yırtılmamış dedi bol ilişkiye grmenz gerekyr dedi eşim de isteksz oluyr gün asırı blmyrum ya dün egzersz yptım mumla adetten sonra daralma oluyr ya acmk için blmyrum ye bir dr.gdecm ne alemde dye hayırlısı artık

arkadaşlar çok mutluyum sizlere çok teşk ederim yazılarınız sayesinde az önce parmagımın ilk bölümünü çime aldım ilk defa 3 ay doktor tedavisi gördüm ilk defa başardım henüz cinsel birleşme yaşamadık 8 aylık evliyim vaginusmusum sizce başarabişecelmyiyim

arkadaşlar çok mutluyum sizlere çok teşk ederim yazılarınız sayesinde az önce parmagımın ilk bölümünü çime aldım ilk defa 3 ay doktor tedavisi gördüm ilk defa başardım henüz cinsel birleşme yaşamadık 8 aylık evliyim vaginusmusum sizce başarabişecelmyiyim

tabi ki başaracaksın tatlım.. tedavisi olan bir hastalığımız var sonuçta.. zamanla hepimiz başaracağız..

Bir işe yaradığıma çok sevindim, hele bu işe yaradığıma daha bir sevindim zemuszemus

Birilerine olumlu bir katkım oluyorsa ne mutlu bana.:kedi:

olmaz olur mu canım ya bu hastalıkta en önemli etken moral ve destek bence..

dün bahsetmiştim canım iki parmağa gececektim.. akşam biraz yaptım içime aldım ama hiç git gel yapamadım..
bugün nişanlımla görüştük ve deneyelim dedim kendime güvenim gelmşti çünkü..
önce onun tek parmağını aldım çok kolay git gel oldu, sonra iki parmağını da çok rahat aldım ve git gel yaptık..
pe.... denemesine gelince hüsran yaşadım.. daha doğrusu 3te birini aldım sonra ilerletemedik çok canım yandı.. kendimi çok kastığımı farkettim.. sanırım biraz acele ettim.. daha egzersizleri tam olarak tamamlamamıştım çünkü..
ben uyuşturucu krem ya da sprey kullanmak istemiyorum. çünkü alışıp bırakamamaktan korkuyorum..
egzersizlerden sonra yapabilirim değil mi ya acele ettiğim için olmadı sanki bugün.öyledir
değil mi ?? :çok üzgünüm:

Back