• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sız bıd ebenı gorun ruuhm hala 17 vallahı 40 yasınada gelsem hala bebek gıbı olucam ..
elıme dıken batsa 2 saat mızmızlarım :)))))))))

kızlarrr adetıme 2 gun vr ama dun dayanamdım ve gıttım gebelık testı aldım ...belkı bı umut gosterır dıye ama nasıl heyecanlıyım anlatamam yaparken yk ne yazıkkı negatıf cıktı:(

ben artık gebelik tedti falan almıyrum gebe klsam herhalde karnım çıkana kadr bilmm o negatifi görmeye dayanamıyurm bgn son gn yumurtlama dönemmn bu ay hesap yaptım ama allah ne zmn isterse ozmn kafama tkmıycm

arkadaşlar merhaba bende 2 aydır evliyim ve 1 aydır bu steyi takip ediyorum baştan sona okudum diyebilirim bende egzersizleri yaptım ve cumartesi günü başardım ve bu stede başaranların hemen hepsi bumuydu die yazıordu gerçekten başarınca bumuydu diceksiniz.kesinlikle herşey rahat olmakta bitiyo derin nefes alın. kesinlikle kasmayın ve size önerim belinizin altına bir yastık koymak ve tabiki kayganlaştırıcı.ilki kayganlaştırıcı ile oldu aa artık kayganlaştırıcı kullanmadanda oluyo çünkü kendinize güveniniz arıyor.acı ise sinek ısırığı die bi tabir vardır ya gülmeyin gerçekten de öyle allaha dua edin gerçekten başarmamak mümkün deil herkesin doğası aynı sonuçta

arkadaşlar merhaba bende 2 aydır evliyim ve 1 aydır bu steyi takip ediyorum baştan sona okudum diyebilirim bende egzersizleri yaptım ve cumartesi günü başardım ve bu stede başaranların hemen hepsi bumuydu die yazıordu gerçekten başarınca bumuydu diceksiniz.kesinlikle herşey rahat olmakta bitiyo derin nefes alın. kesinlikle kasmayın ve size önerim belinizin altına bir yastık koymak ve tabiki kayganlaştırıcı.ilki kayganlaştırıcı ile oldu aa artık kayganlaştırıcı kullanmadanda oluyo çünkü kendinize güveniniz arıyor.acı ise sinek ısırığı die bi tabir vardır ya gülmeyin gerçekten de öyle allaha dua edin gerçekten başarmamak mümkün deil herkesin doğası aynı sonuçta

hadi geçmiş olsun canım kurtulduğuna sevindim tebrik ederim seni herşeyi bu kadar kısasüre halledip ertelememen inan çok güzelalkisalkisalkis

Tebrik ederim...
Darısı bizlerin başına...

tam kendini yogunlaştır aklından herşeyi çıkart acımıycak canım yanmıycak diye düşün
evet ucu girince geriside gelir inan içersi yayla gibi p...girince bile boşluk kalıyo hatta giriş bile yayla gibi oluyo bi süre sonra

Back