:a015:çok teşekkür ederim arkadaşlaaar:1hug:üstümdei bir ton yükün yarısı kalkmış oldu:içelim:
ama gel git yaparken kendimi çok kastım,bir ara eşimi ittirdim o zaman psikolojisi bozuluyor ve hemen küçülüyor,tam zamanında oldu bu iş yoksa birdaha eşimi denemeye ikna edemicektim artık.sanki titriyordum gidip gelirken,yarıya kadar birşey hissetmiyorum gidip gelirken ama o duvasr gibi yere gelince panik oluyorum ve şimdi oradan korkuyorum ister istemez:a015:elimlede dokundum sanki sepsertt bişey uyuşturucumu sertleştirdi yoksa orayı,egzersiz yaparken o duvar gibi şey yumuşaktı,ve eşim biraz ittirincve orada çook baskı hissettim off inşallah onuda başarırım:a015:
baharcım bu sefer dediğin gibi ikritmeye çalışayım ama aklıma gelince bile panik oluyotrum şimdi,:a015:acıycak gibi geliyor,inşallah bidahaki enememizde yine giriş kısmı hemen oluverir,ay hala inanamıyorum bu kadar bile olduğuna,tabi uyulturucu ve jelle oldu,bahar senindemi ilk etaplar bu ilaçlarla oldu,kaçıncıdan sonra ,ilaçları bıraktım,ve ben uyuşturucu sıktığımdanmı acaba,hiç zevk hissetmedim:a015:inşallah böyle devam etmez,bitsin diye baktım yani,eşimde bişey hissetmiyormusun dedi:a015: