- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #8.641
kızlar vazelın dölü öldürüyormu????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
korkulacak bısı yok ama ıgrenc bır hastalık ıste bende 5 ay cekmıstım![]()
ıyılesırsın merak etme.pen...s ile denesen parmaktan daha cabuk ve daha ıı bır basarı sarfedersın.
canım benım tabıykı yenıcen hemde boyle gıderse az bı zamn sonra her denmende bıraz daha ılelrlıceksın dualarımız hep sneınle :Saruboceq:Kızlar ben yakın zamanda bu illeti yeneceğime inanıyorum ve eğer yenersem bu Bahar sayesinde olacak. Bana o kadar çok destek oluyor ve yardım ediyor ki...
Asla yapamam dediğim egzersizlere onun sayesinde başladım...
Aynada vaj incelerken inanılmaz midem bulanıyordu şimdi rahatlıkla bakabiliyorum...
Dün serçe parmağın bir boğumunu bile alamıyordum ama bugün hiç serçe parmak denemeden orta parmağı denedim ve bir boğumu aldım şuan çok mutluyum...
Benim gibi aynada vaj... bile inceleyemeyen biri için harika bir gelişme bu...
Ben kısa zamanda atlatacağımı düşünüyorum artık. O kadar çok sorun yaşadım ki bu illet yüzünden. Yendiğimde yeniden doğmuş gibi olucam...
Lütfen dualarınızı esirgemeyin benden...
merhaba kızlar baharcım herşey gönlünce olsun canım.ben vajiyi yendim çok şükür ve hatta kayganlaştırıcıyıda bıraktık sadece vazelin kullanıyoruz ama bu defada kasık ve yumurtalık agrılarından cekiyorum 1 bucuk aydır,sürekli doktora gidiyoruz,üroloji doktoru balayı sistiti dedi başka bişiy cıkmadı çünkü tahlillerde.adetim gecikti halen olmuş değilim test yaptım bebekte yok.dün bide kadındoğuma gidiyim dedim doktora durumumu anlatım ben olsam seni boşardım dedi üfledi püfledi hiç ilgilenmedi beni öylece gönderdi pislik.vajiyi yendikten sonra bu tür şikayetleri yaşayanınız varmı kızlar,adet yok bebek yok ağrı var neden
kızlar vazelın dölü öldürüyormu????
canım benım tabıykı yenıcen hemde boyle gıderse az bı zamn sonra her denmende bıraz daha ılelrlıceksın dualarımız hep sneınle :Saruboceq:
ıyılesırsın merak etme.pen...s ile denesen parmaktan daha cabuk ve daha ıı bır basarı sarfedersın.
evet cnm çok saol acıo bebek yagı ile falan olmuo kayıyo falan acıo denicem saoll saoll çok saoll:enbuyukkk:
arkadaşlar ben vagiyim bide panik atak ben ble prmagı yapmya aşlayaildisem herkes başrır üstelik kaynana problemide çektim eşim sorunu kaynanama duyurdu kıyametler koptu kynnam üzerme geldi illa yapacaksın beceremiosan bizde kalacaksınız bizim evde haledeceksin o şi dedi nelr neler psikolojik olarak tamamen beni çökertti eşim önce çok anlayışsız dvrandı fakat sonradan sabretmey ve anlayışı ögrendi ancak baştaki olumsuz fdavranışı beni etkiledi ve soguttu şimdi beni öpmesinden dhi zevk almıorum acaba zevk alamıorum diemi yapamıyorum pen.. si diorum bana akıl vern lütfen arkadaşlar
slm ...arkadaşlar ben vagiyim bide panik atak ben ble prmagı yapmya aşlayaildisem herkes başrır üstelik kaynana problemide çektim eşim sorunu kaynanama duyurdu kıyametler koptu kynnam üzerme geldi illa yapacaksın beceremiosan bizde kalacaksınız bizim evde haledeceksin o şi dedi nelr neler psikolojik olarak tamamen beni çökertti eşim önce çok anlayışsız dvrandı fakat sonradan sabretmey ve anlayışı ögrendi ancak baştaki olumsuz fdavranışı beni etkiledi ve soguttu şimdi beni öpmesinden dhi zevk almıorum acaba zevk alamıorum diemi yapamıyorum pen.. si diorum bana akıl vern lütfen arkadaşlar
arkadaşlar ben vagiyim bide panik atak ben ble prmagı yapmya aşlayaildisem herkes başrır üstelik kaynana problemide çektim eşim sorunu kaynanama duyurdu kıyametler koptu kynnam üzerme geldi illa yapacaksın beceremiosan bizde kalacaksınız bizim evde haledeceksin o şi dedi nelr neler psikolojik olarak tamamen beni çökertti eşim önce çok anlayışsız dvrandı fakat sonradan sabretmey ve anlayışı ögrendi ancak baştaki olumsuz fdavranışı beni etkiledi ve soguttu şimdi beni öpmesinden dhi zevk almıorum acaba zevk alamıorum diemi yapamıyorum pen.. si diorum bana akıl vern lütfen arkadaşlar
krizalit kristalin yazıklarımı okudunmu?
Onu bilmem ama vajinanı öldürür canım. Sonuçta oranın da kendine ait bir dokusu, ph değeri şusu busu var. Öyle her bulduğunuzu sürmeyin Allah aşkına. Hem de hamile kalmaya çalışırken.