- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #8.581
tam kendini yogunlaştır aklından herşeyi çıkart acımıycak canım yanmıycak diye düşün
evet ucu girince geriside gelir inan içersi yayla gibi p...girince bile boşluk kalıyo hatta giriş bile yayla gibi oluyo bi süre sonra
Deniyorum canım ama olmadı şimdilik...
Sen egzersiz yapıyor musun? Ne aşamadasın?
canım teşekkür ederim,
ne kadar ücret ödedin seans başına?[/quot
seansı 200 ytl ama 150 odedık uzaktan gelıyorum fln dersen gıdersen ındırır.ben esımle gıttım en dogrusuda bu haftada bır kere regl donemlerın harıc.
merhaba pınar , sız kıme gıtmıstınız ? Hangı doktora
mrb kızlar nasıl gidiyor egzersizler..
ben tek parmakta çok rahatım artık her pozisyonda tek parmağımı alıp çok rahat git gel yapıyorum.. yattığım pozisyonda zorlanıyorum ama kasıyorum heralde halâ..
akşam 2 parmak denicem umarım olacak
Senin adına çok sevindim canım. Merak etme, bu akşam olmazsa yarın akşam olacak. hihoyyyt
arkadaşlar nolur yardım edinsenağlama
bir sattir sevinçten ağlıyorum aylar sonra denedik ve yarısına kadar başardık,eşimi zar zor ikna etmiştim denemek için,bu seferde olmasaydı umudumuz kırılcaktı,çünkü eşimin p...si zor bir şekilde büyüdü psikolojik olarak artık o işin başına geçtiğimizde büyümüyordu,ve hemen büyüdüğü anda denedik yarısına kadar girdi,beş dakka falan yarısına kadar git gel yaptık,hiç acımadı,zaten önce uyuşturucu spray ve jel sürmüştük o yüzden hissetmedim.
eskiden bu ilaçlarla bile başı bile girmiyordu,kaç gündür üç parmağımı iki boğuma kadar masaj yapıyordum daha fazla ilerlemedim.giriş kısmı iyice açılmış demekki.
acaba ben büyük bir gelişme kaydettimmi,yoksa önemli olan buradan sonrasımı,çünkü yarıdan fazla ilerleyemedik,sanki orada engel var ben panik oldum,sanırım orayı geçerken acıycak gibi geldi banasenağlamaşimdide oradan sonrası için korkuyorum,kızlığıma birşey olmadı sanırım,yarın tekrar deniycem ama o engel gibi yere gelince yine korkarsamsenağlamaacıycakmı orası??senağlama
tam kendini yogunlaştır aklından herşeyi çıkart acımıycak canım yanmıycak diye düşün
evet ucu girince geriside gelir inan içersi yayla gibi p...girince bile boşluk kalıyo hatta giriş bile yayla gibi oluyo bi süre sonra
sağol canım ya özellikle senin desteğinle ilerliyorum :)
kızlar bnm bu zar hala tamamen yırtılmamış ,idrar yaparken zar dısarı fırlıyck gibi parmagımla denedm ortası delik gbi ama brz bastırınca acıyr ya kalınmıdr nedr bas belası
canım tebrık EDIYORUM...ARTIK BASARDIM DIYEBILRIISN AYNI SEKILDE BENIMDE 3 DENEEM SONRASI HEPSI OLDU YANI BENIMDE ILK DENMELERDE YARISI HER YAPMAMIZDAN BRAZ DAHA IKTIRMEYE CALISTIM ZATEN UYUSUK KORKMA BIR KAC DENEME SONRASI HEPSI OLUCAK VE YARIDAN SONRA DAR GIBI ORDA HAFIF HAFIF IKINMAYA CALIS...TEKRARADAN TEBRIK EDIYORUM:lepi:arkadaşlar nolur yardım edinsenağlama
bir sattir sevinçten ağlıyorum aylar sonra denedik ve yarısına kadar başardık,eşimi zar zor ikna etmiştim denemek için,bu seferde olmasaydı umudumuz kırılcaktı,çünkü eşimin p...si zor bir şekilde büyüdü psikolojik olarak artık o işin başına geçtiğimizde büyümüyordu,ve hemen büyüdüğü anda denedik yarısına kadar girdi,beş dakka falan yarısına kadar git gel yaptık,hiç acımadı,zaten önce uyuşturucu spray ve jel sürmüştük o yüzden hissetmedim.
eskiden bu ilaçlarla bile başı bile girmiyordu,kaç gündür üç parmağımı iki boğuma kadar masaj yapıyordum daha fazla ilerlemedim.giriş kısmı iyice açılmış demekki.
acaba ben büyük bir gelişme kaydettimmi,yoksa önemli olan buradan sonrasımı,çünkü yarıdan fazla ilerleyemedik,sanki orada engel var ben panik oldum,sanırım orayı geçerken acıycak gibi geldi banasenağlamaşimdide oradan sonrası için korkuyorum,kızlığıma birşey olmadı sanırım,yarın tekrar deniycem ama o engel gibi yere gelince yine korkarsamsenağlamaacıycakmı orası??senağlama
Kızlar günaydın...
Nasılsınız bakalım?
günyadın derincim nasılsın akşamdan sonra varmı bir gelişme
canım benımd eılk denemeler uyusturarak oldu ve hepsı tam olduugnda bır kac deneme sonrasında bıraktım ...ılk zamnlar zevk ne yazıkkı olmuyor ama zamnla olucak basınc olayına gelınece evet o kıısmda basınc hıssedıyosun sankı patlıcak gıbı ama acımıyo sakın korkma ve ne kadar ıslak olursa o kadra kolay oluyor basınc hısısde zamnla gecıcek senı ck ıyı anlıyorum ılk gun yarısı olduugnda ck korkuyordum ıkıncıyı yapabıleckmıyım dıye ama ınna basına gecınce yapıyorsun sakın ama sakın pes atme eger bıraz dıını sıkarsan kurtulmana ck az kaldı sadece uzerıen gıt olayın canım ck esvındım ıanan adına ıkınmak ck ıse yarıyor sakın unutma bırde o sertlık uyustugu ıcın odun gııb gelıyo ınsana ama degıl aslında derınd erın nefes al ıktırrken:a015:çok teşekkür ederim arkadaşlaaar:1hug:üstümdei bir ton yükün yarısı kalkmış oldu:içelim:
ama gel git yaparken kendimi çok kastım,bir ara eşimi ittirdim o zaman psikolojisi bozuluyor ve hemen küçülüyor,tam zamanında oldu bu iş yoksa birdaha eşimi denemeye ikna edemicektim artık.sanki titriyordum gidip gelirken,yarıya kadar birşey hissetmiyorum gidip gelirken ama o duvasr gibi yere gelince panik oluyorum ve şimdi oradan korkuyorum ister istemez:a015:elimlede dokundum sanki sepsertt bişey uyuşturucumu sertleştirdi yoksa orayı,egzersiz yaparken o duvar gibi şey yumuşaktı,ve eşim biraz ittirincve orada çook baskı hissettim off inşallah onuda başarırım:a015:
baharcım bu sefer dediğin gibi ikritmeye çalışayım ama aklıma gelince bile panik oluyotrum şimdi,:a015:acıycak gibi geliyor,inşallah bidahaki enememizde yine giriş kısmı hemen oluverir,ay hala inanamıyorum bu kadar bile olduğuna,tabi uyulturucu ve jelle oldu,bahar senindemi ilk etaplar bu ilaçlarla oldu,kaçıncıdan sonra ,ilaçları bıraktım,ve ben uyuşturucu sıktığımdanmı acaba,hiç zevk hissetmedim:a015:inşallah böyle devam etmez,bitsin diye baktım yani,eşimde bişey hissetmiyormusun dedi:a015:
Yok hala aynı daha fazlasını alamadım...
Bugün okuldan sonra devam inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?