• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlarrr adetıme 2 gun vr ama dun dayanamdım ve gıttım gebelık testı aldım ...belkı bı umut gosterır dıye ama nasıl heyecanlıyım anlatamam yaparken yk ne yazıkkı negatıf cıktı:(

merhaba kızlar, önceden yazmıştım... aylar oldu sanırım... Allah çözemeyen herkese sabır versin. ben farklı bi aşamadayım, bilmiyorum nasıl olacak artık...

iki gün önce, ilişki denemesi yapmadan birlikte olduğumuzda, yataktan kalkıp banyoya gittiğimde kan geldi.. Kızlık zarım yırtılmış olmalı, dün feci derecede bel ağrısı çekmiş akşama kendime gelmiştim. adet dönemime daha var, ilthap filan değil direk kandı.... bundan dolayı rahatlamam gerekiyordu dimi... ama öyle olmadı, aslında kısmen oldu, biraz daha cesaretimi topladım, uzattım deneme sürecini...

Bugün jinekolag muayenesine gidip emin olacağım, kendimi kandırmak istemiyorum. Sonrasında da ciddi bi tedavi süreci bekliyor beni...

Dualarım sizlerle... Sizde genel olarak dua edin, insan kendinden başkasına dua edince, duası daha çabuk kabul olurmuş...

mrb arkadaşlar aranıza bugün katıldım. bende sizlr gibi bu sorunla uğraşıyorum.sizlerin yazdıklarını takip etmeye çalışıyorum fırsat buldukça. sizlerin deneyimlerine ve tecrübelerine ihtiyacım olucak neolur banada yardımcı olursanız çok sevinirim.

mrb arkadaşlar aranıza bugün katıldım. bende sizlr gibi bu sorunla uğraşıyorum.sizlerin yazdıklarını takip etmeye çalışıyorum fırsat buldukça. sizlerin deneyimlerine ve tecrübelerine ihtiyacım olucak neolur banada yardımcı olursanız çok sevinirim.

hoşgeldin aramızavereliniortak
takıldıgın noktalar neyse çekinmeden sorabilecegin bir yer burası umarım sende yenersin kurtulursun bu dertten ne aşamadasın?

hoşgeldin egeliyiza.s. burdaki herkez aynı dertten muzdarip herkez aynı dili konuşuyor neler yapıyosun sormak istediğin birşey olursa herzamn hazırız

hoşgeldin aramızavereliniortak
takıldıgın noktalar neyse çekinmeden sorabilecegin bir yer burası umarım sende yenersin kurtulursun bu dertten ne aşamadasın?

daha bugün kegel egzersizlerine başladım . 1.5 ay önce kadın doğum uzmanına gittim genel bi muayene için herşey normal dedi. böyle bi sorun yaşamam için bi neden olmadığını söyledi yani biyolojik olarak ama iyi bi psikiyatristten yardım almam gerektiğini söyledi ve bi reçete verdi bana kullanmam için eşim ve benim için iki ilaç ama alamadım , psikiyatriyede gidemedim. daha doğrusu utanıyorum bu konuyu tanımadığım biriyle konuşmak çok tuhaf geliyo. eşim dünya iyisi bi insan onu kırmak hayatımın en kötü şeyi onu mutlu etmek istiyorum mutlu bi evliliğim olsun istiyorum .aslında çok bunaldım psikolojim çok bozuk dışardan iyi görünmeye çalışıyorum ama bu beni çok yoruyo.ne olur bana yardım edin.

hos geldın aramıza ...
ıhsallh en kısa zmanda kurtulursun bu arada bende manısalıyımzemuszemus.. duurmunu anlatırmıısn egzersız yapabılıyomusn

hemşeri sayılırız yani. ben kendimden değilde daha çok sizlerden bişiler duymak istiyorum. şuan yazışıyo olmak bile benim için çok büyük bi aşama gibi hissetmeye başladım. sizler ne durumdasınız neler yapıyosunuz asıl bunları bana anlatabilirseniz çok sevinirim.

hemşeri sayılırız yani. ben kendimden değilde daha çok sizlerden bişiler duymak istiyorum. şuan yazışıyo olmak bile benim için çok büyük bi aşama gibi hissetmeye başladım. sizler ne durumdasınız neler yapıyosunuz asıl bunları bana anlatabilirseniz çok sevinirim.
ıhsallh en yakın zmanda kurtulruusn ben yenelı 3 ay oldu bı sıte sayesınde yendım ...yanı ılk olarak parmak egzersızı yapman gerek ılk zamn ck urkutucu gelıyor ama cesaretını toplarsan basarabılrıısn benım ıcın ımkansızdı parmak egzersızı ama ınsna bugun bı duruma gelıyor ne olrusa olsun dıyor ıste oyle bır gunde basardım bend eılk serce parmakla yapıcaksın bolca kayganlastırıcı nefes agerzsızlerıyle

Back