- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #8.541
kızlarrr adetıme 2 gun vr ama dun dayanamdım ve gıttım gebelık testı aldım ...belkı bı umut gosterır dıye ama nasıl heyecanlıyım anlatamam yaparken yk ne yazıkkı negatıf cıktı![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb arkadaşlar aranıza bugün katıldım. bende sizlr gibi bu sorunla uğraşıyorum.sizlerin yazdıklarını takip etmeye çalışıyorum fırsat buldukça. sizlerin deneyimlerine ve tecrübelerine ihtiyacım olucak neolur banada yardımcı olursanız çok sevinirim.
mrb arkadaşlar aranıza bugün katıldım. bende sizlr gibi bu sorunla uğraşıyorum.sizlerin yazdıklarını takip etmeye çalışıyorum fırsat buldukça. sizlerin deneyimlerine ve tecrübelerine ihtiyacım olucak neolur banada yardımcı olursanız çok sevinirim.
günaydın derincim doğum günün mü bugün senin
Hayır canım salı günüydü...
hoşgeldin aramızavereliniortak
takıldıgın noktalar neyse çekinmeden sorabilecegin bir yer burası umarım sende yenersin kurtulursun bu dertten ne aşamadasın?
hos geldın aramıza ...mrb arkadaşlar aranıza bugün katıldım. bende sizlr gibi bu sorunla uğraşıyorum.sizlerin yazdıklarını takip etmeye çalışıyorum fırsat buldukça. sizlerin deneyimlerine ve tecrübelerine ihtiyacım olucak neolur banada yardımcı olursanız çok sevinirim.
ıhsallh en yakın zmanda kurtulruusn ben yenelı 3 ay oldu bı sıte sayesınde yendım ...yanı ılk olarak parmak egzersızı yapman gerek ılk zamn ck urkutucu gelıyor ama cesaretını toplarsan basarabılrıısn benım ıcın ımkansızdı parmak egzersızı ama ınsna bugun bı duruma gelıyor ne olrusa olsun dıyor ıste oyle bır gunde basardım bend eılk serce parmakla yapıcaksın bolca kayganlastırıcı nefes agerzsızlerıylehemşeri sayılırız yani. ben kendimden değilde daha çok sizlerden bişiler duymak istiyorum. şuan yazışıyo olmak bile benim için çok büyük bi aşama gibi hissetmeye başladım. sizler ne durumdasınız neler yapıyosunuz asıl bunları bana anlatabilirseniz çok sevinirim.
yinede kutlayalım bence
dogum günün kutlu olsun
allah uzun saglıklı ömürler versin
:1hug:a.s.
Teşekkür ederim canım yaşlanıyorum işte :)
ben 1 haftada basardım ama hep ustune gıttım her gun denedım aglaya aglaya ınanıırmıısn parmak egzerszı yaptım ama bırakmadımne kadar sürdü mücadelen ?
Hayır canım salı günüydü...