- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #8.561
kaydirigubbakcemile3 ne yaşlanması kız ben 25 olcam bu sene asıl ben yaşlanıyom
ayy kendimi hiç 25 olarak göremiyorum-tatlicadiarzu-
sız bıd ebenı gorun ruuhm hala 17 vallahı 40 yasınada gelsem hala bebek gıbı olucam ..
elıme dıken batsa 2 saat mızmızlarım :)))))))))
kızlarrr adetıme 2 gun vr ama dun dayanamdım ve gıttım gebelık testı aldım ...belkı bı umut gosterır dıye ama nasıl heyecanlıyım anlatamam yaparken yk ne yazıkkı negatıf cıktı
derın derın nefs al unutma kendını serbest bırak ve bırden ıktırme yavas yavas
Kızlar ben biraz egzersiz yapıcam şans dileyin bana parmağım girsin artık
Kızlar serçe parmağın ucu giriyor devamı gelmiyor...
arkadaşlar merhaba bende 2 aydır evliyim ve 1 aydır bu steyi takip ediyorum baştan sona okudum diyebilirim bende egzersizleri yaptım ve cumartesi günü başardım ve bu stede başaranların hemen hepsi bumuydu die yazıordu gerçekten başarınca bumuydu diceksiniz.kesinlikle herşey rahat olmakta bitiyo derin nefes alın. kesinlikle kasmayın ve size önerim belinizin altına bir yastık koymak ve tabiki kayganlaştırıcı.ilki kayganlaştırıcı ile oldu aa artık kayganlaştırıcı kullanmadanda oluyo çünkü kendinize güveniniz arıyor.acı ise sinek ısırığı die bi tabir vardır ya gülmeyin gerçekten de öyle allaha dua edin gerçekten başarmamak mümkün deil herkesin doğası aynı sonuçta
arkadaşlar merhaba bende 2 aydır evliyim ve 1 aydır bu steyi takip ediyorum baştan sona okudum diyebilirim bende egzersizleri yaptım ve cumartesi günü başardım ve bu stede başaranların hemen hepsi bumuydu die yazıordu gerçekten başarınca bumuydu diceksiniz.kesinlikle herşey rahat olmakta bitiyo derin nefes alın. kesinlikle kasmayın ve size önerim belinizin altına bir yastık koymak ve tabiki kayganlaştırıcı.ilki kayganlaştırıcı ile oldu aa artık kayganlaştırıcı kullanmadanda oluyo çünkü kendinize güveniniz arıyor.acı ise sinek ısırığı die bi tabir vardır ya gülmeyin gerçekten de öyle allaha dua edin gerçekten başarmamak mümkün deil herkesin doğası aynı sonuçta
derin ne yaptın canım oldumu?
Ucu giriyor sadece...
Ama pes etmek yok moralim yüksek...
Canım, ucu girdikten sonra ıkına ıkına biraz daha ittirmeyi denedin mi? Ikınınca da kolay oluyor, aklında bulunsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?