• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

offffffffffffffff ben çok hastayım kızlar yaaaaaaaaa
müdürüm gözü önünde doktora gittim doktor 3 gün rapor verdi işe geldim adam diyoki turp gibisin diyo yaa izin vermiyo :kızgın: hastalıktan yıkıldım yıkılcam ateşim var midem bulanıyo bide gribim offfffff :gitme:

müdürüm gözü önünde doktora gittim doktor 3 gün rapor verdi işe geldim adam diyoki turp gibisin diyo yaa izin vermiyo :kızgın: hastalıktan yıkıldım yıkılcam ateşim var midem bulanıyo bide gribim offfffff :gitme:
çok geçmiş olsun canım vermezler izin benim müdürde fazla kendini dinleme demişti o gün bugündür hasta olmuyorum :nazar: Allahtan (kendimi dinlememde otobüste bayılarak gelmiştim işe dinlesem ne olucakacaba )

çok geçmiş olsun canım vermezler izin benim müdürde fazla kendini dinleme demişti o gün bugündür hasta olmuyorum :nazar: Allahtan (kendimi dinlememde otobüste bayılarak gelmiştim işe dinlesem ne olucakacaba )

çok saol canım..
off yemin ederim delirmek üzereyim yaaa şuan suratına tükürüp gitmek istiyorum resmen :(( ama işte iş bulmadan böyle bişey yapamayacağım maalesef ..
eşimi aradım o da sinirlendi zaten gıcık müdüre yani yasal olarak hakkı değil ama işte katlanıyoruz...

merhaba ELıFEES canım sen yeni başarmıştın ikinci denemeyi yapabildin mi?
adet olmama az kaldı vaji biraz genişliyorya bakarsın bu günlerde başarırım. inşallah bizde sizin gibi kurtuluruz.

merhaba ELİFEES canım sen yeni başarmıştın ikinci denemeyi yapabildin mi?
adet olmama az kaldı vaji biraz genişliyorya bakarsın bu günlerde başarırım. inşallah bizde sizin gibi kurtuluruz.

merhaba
yok yamalesef en kısa zamanda inşallah aklinialirimsmile
inşllah başarırsın bende tedirginim bakalım nasıl olcak ilk önce egzersiz yapıcam rahatsam deniycem yoksa bir süre devam edicem parmak olayına

derincim ne durumdasın doktora gitmeyi düşünüyordun ikna edebildinmi eşini egzersiz yapıyormusun

Yok gitmek için eşimin maaşını almasını bekliyorum...
Egzersiz yapmaya çalışıyorum...
Aynayla vaj.. girişini buluyorum parmağımı kremleyip deniyorum ama girmiyor bir türlü...

Yok gitmek için eşimin maaşını almasını bekliyorum...
Egzersiz yapmaya çalışıyorum...
Aynayla vaj.. girişini buluyorum parmağımı kremleyip deniyorum ama girmiyor bir türlü...

canım eğer ilişkiye girdiyseniz, ya da bir şekilde zar açıldıysa girmemesi mümkün değil. uzan bacaklarını kıvır, ayır olabildiğince bir de gevşek bırakmaya çalış, derin nefes al, çoook yavaş yavaş dene, ben eldivenle daha rahat etmiştim, direkt elim rahatsız ediyordu, biraz da kayganlaştırıcı. illaki gidecektir. bi noktada hafiiiiif bi acı olacak ama sabret, orayı geçtin mi arkası yayla

canım eğer ilişkiye girdiyseniz, ya da bir şekilde zar açıldıysa girmemesi mümkün değil. uzan bacaklarını kıvır, ayır olabildiğince bir de gevşek bırakmaya çalış, derin nefes al, çoook yavaş yavaş dene, ben eldivenle daha rahat etmiştim, direkt elim rahatsız ediyordu, biraz da kayganlaştırıcı. illaki gidecektir. bi noktada hafiiiiif bi acı olacak ama sabret, orayı geçtin mi arkası yayla

İlişkiye girmiş olsak burda işim ne canım sen de :)
Girmedik hiç malesef...

İlişkiye girmiş olsak burda işim ne canım sen de :)
Girmedik hiç malesef...

canım bazen hasbelkader girilip sonradan da gelişebiliyor o sebep dedim. umarım enn kısa zamanda yenersin. doktorlar ve psikologların çoğu fahiş paralar istiyor bu iş için, aman iyi araştırın derim. ben hipnoz denemiştim, faciaydı. bir psikologda 2 yıl önce 4 bin lira istemişti. inanamadım, bir de baştan peşin istiyor, neymiş tedaviyi o şekilde bırakmayacakmışım.

geçmiş olsun cnm iş hayatı işte vicdansızlar

kızlaarrr merhaba çok mutluyum başardım sanmayın sakın.Ama adım attık artık çok azim ettim. başaracağım. biraz önce egzersiz yapayım dedim. daha vaj bakamazken serçe parmakla başladım ve serçe parmağımı2 boğuma kadar aldım. sakın aa buna mı seviniyor bu çatlak demeyin:))bu benim için umutlandırıcı bi durum burda aylardır yazılanları okuyorum ama bi türlü cesaret edemiyordum başlamaya.beni bazı arkadaşlar daha çok takip ediyordu onlarada müjde olsun ve gleit gelen aldım ve hoopp serçe parmak içerde.hiç acı yok ama biyerde sanki duvar gibi bişeye takıldım acaba o neydi. neysee çok uzattım ama inanın çok mutlu oldum herkese çok teşekkürler bana adım attırdıkları için artık devam edicem diğer parmaklarada geçicem ilerleyen zamanlarda hepinizi öpüyorum.

kızlaarrr merhaba çok mutluyum başardım sanmayın sakın.Ama adım attık artık çok azim ettim. başaracağım. biraz önce egzersiz yapayım dedim. daha vaj bakamazken serçe parmakla başladım ve serçe parmağımı2 boğuma kadar aldım. sakın aa buna mı seviniyor bu çatlak demeyin:))bu benim için umutlandırıcı bi durum burda aylardır yazılanları okuyorum ama bi türlü cesaret edemiyordum başlamaya.beni bazı arkadaşlar daha çok takip ediyordu onlarada müjde olsun ve gleit gelen aldım ve hoopp serçe parmak içerde.hiç acı yok ama biyerde sanki duvar gibi bişeye takıldım acaba o neydi. neysee çok uzattım ama inanın çok mutlu oldum herkese çok teşekkürler bana adım attırdıkları için artık devam edicem diğer parmaklarada geçicem ilerleyen zamanlarda hepinizi öpüyorum.

Ben de çok sevindim canım, inşallah bu cesaretle daha da hızlı ilerleyeceksin egzersizlerinde. hihoyyyt

Senin takıldığın yer böyle balon ağzı gibi, vajina çeperine bağlı bir halka, ortası açık bir doku, işte orayı yavaş yavaş genişletmeye çalışacaksın. Orta parmağını da içeri soktuğun zaman göreceksin oradan sonrası içinde eşya olmayan bir oda gibi ferah bir yer.

Ha gayret canım.

çok saol ya gerçekten sende bana destek verenler arasındasın.herşey için teşekkürler.ama daha bitmedi tabi daha çok yol almam gerekir.ama olacak ben inanıyorum sizinde desteğinizle olacak.biraz zaman alsada olsun önemli değil gerçekten hiç acı hissetmeyince gaza geldim. 2 sene geçti.dile kolay.hemen olsun isterim tabi ama o kadarda değil.biyerlerde takılırsam size sorarım 2 parmağa ne zaman geçmemi tavsiye edersiniz. yada ne yapmalıyım serçe parmaktan hemen2 geçilmez nce işaret parmağı falan mı yapıyım ne dersniz.

çok saol ya gerçekten sende bana destek verenler arasındasın.herşey için teşekkürler.ama daha bitmedi tabi daha çok yol almam gerekir.ama olacak ben inanıyorum sizinde desteğinizle olacak.biraz zaman alsada olsun önemli değil gerçekten hiç acı hissetmeyince gaza geldim. 2 sene geçti.dile kolay.hemen olsun isterim tabi ama o kadarda değil.biyerlerde takılırsam size sorarım 2 parmağa ne zaman geçmemi tavsiye edersiniz. yada ne yapmalıyım serçe parmaktan hemen2 geçilmez nce işaret parmağı falan mı yapıyım ne dersniz.

Tabi ki yardım edeceğim elimden geldiği kadarıyla. Biraz olsun cesaret verebiliyorsam ne mutlu bana opuyorumnanaktan

Elbette olacak, bak bir adım atmışsın, görmüşsün işte. Gerisi çok daha kolay olacak gör de bak.

Bence orta parmakta rahat ve acısız bir şekilde ileri geri yapmadan iki parmağa geçme. Zaten serçede biraz ilerlersen orta parmak da kolay olacaktır, kaç milim fark vardır ki?

Az kaldı az hihoyyyt

Back