Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bir kişi daha kurtuldu bu illetten ne güzel...

Çok sevindi cnm.Tebrik ederim

tebrik ederim canım darısı bizim başımıza inş

bana eğzersiz proğramını gun içerinde kac defa nasıl yapdıgını anlatırmısın lutfen

tebrik ederim canım senin adına çok sevindim kurtulmayan kimse kalmıcak inşallah

teşekkür ederim darısı yapamayanların başına bak ben de ilerleyemiyodum ama zamanı geldi parmagıda aldım p..nsde rabbim nasip ettince herşey oluyo.xxDerinxxcim lütfen böyle deme zamnı gelince sende sevinç çıglıkları atacaksın umutsuz olma çabala

cok sevindim canim tebrik edrim. subat ayi ugurlu geldi bize. bu ay kac kisi kurtuldu bu illetten ?insallah ay sonuna kadar boyle mutlu haberler aliriz ve yenemeyen kimse kalmaz

tebrikler cnm gözünaydın:teytey:alkisalkisalkisalkisalkisalkisvereliniortakalkisalkisalkis

wwwaaooowwwwwwwwwww süper haber hihoyyyt
Tebrikk ederimmmm :icecream:

Olmaz canım ama birden bire p..si sokmak olmamalı amaç, dediğin gibi önsevişmeyi uzun tutup, eşin p..nsi sokmadan biraz o bölgeye sürterek gevşemeni ve sulanmanı sağlamalı,zemuszemus kesinlikle çözüm olur ben bu şekilde atlatmıştım... çokmu açık yazdım yoksa kızlar ya.. :kedi:

dogru diyosun önsevişmeden sonra daha rahat oluyo :kedi: adetim bitnce belki biraz egzersiz yapıp psikolojik olarak rahatlamamı sağlar devam ederim eşimin parmagıtla egzersiz yapınca çok rahatladım arkadaşlar sıkıcı gibi görünsede insana çok şeyler kazandırıyorbayanssulusmile

artık oz guvenın oluyo demı kız:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…