Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm kızlar,dün akşam uzun zamandır uğraştıyım şeyi yaptım ve mum'u alabildim nasıl sevindiğimi anlatamam.inş kısa zamanda bende başardım yazabilecem.2,3 gün mumla devam ediyim sonra p...e geçiyim diyorum ne dersiniz?
kızlar hepinize sonsuz teşekkürler,önce Allah ın sonra sizlerin sayenizde buraya kadar geldim.ve başaracağım....

canım çok tebrikler,mutluluğun daim olsun..........

parmakla yapmadın mı hıc

teşükkür ederim bende seni tebrik ediyorum mumu alabildiysen olay bitmiştir başaracaksın inşallah

merhaba arkadaslar eelıfes bıtırmıssın olayı artık super.adetten sonra braz vaj.. daralma olur.kayganlastırıcı kullanmanı onerırım

bende öyle biliyorum( yani daralmayı)benim adet daha dün bitti buna rağmen çok kolay oldu.şunu da söyliyim arkadaşların dediği gibi uzun sevişme yani sulanma çok önemli.ben dün mum u öyle alabildim

adet donemındeysen,duzenlı adet goruyosan sana tavsıyem adetın bıtımınden basla, o haftanın bır gununu bılekacırmadan devamlı calısmalara devam ben bu ayı kacırdım eger tam yumurtlama donemını ogrenmek ıstıyosan son 3 ay adet gecırdıgın gunlerı bılıyosan,google yumurtlama donemı hesaplama yaz tıkla bastakını gunlerını yaz sana kesın gunu cıkarıyo hemen benımkıler hap tutuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…