- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #8.261
kızlar size müthiş haberlerim var
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:BAŞARDIM en sonunda yapabildim hiç acı duymadım agrı falanda yok sempatiksalakcinni
inanamıyorum ya vallahi oldu şoktayım:1shok: nasıl olu anlamadım bunun içinmi bu kadar ay bekledim olmayan bi agrı sızı içinmi kanamamda olmadı. Allahıma şükürler olsun oldu en sonunda ama adet oldum bu sabah o çok kötü oldu azıcık alışsaydım hiç fena olmıycaktı hihoyyythihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool:
artık oz guvenın oluyo demı kız:dance:
slm kızlar,dün akşam uzun zamandır uğraştıyım şeyi yaptım ve mum'u alabildim nasıl sevindiğimi anlatamam.inş kısa zamanda bende başardım yazabilecem.2,3 gün mumla devam ediyim sonra p...e geçiyim diyorum ne dersiniz?
kızlar hepinize sonsuz teşekkürler,önce Allah ın sonra sizlerin sayenizde buraya kadar geldim.ve başaracağım....
slm kızlar,dün akşam uzun zamandır uğraştıyım şeyi yaptım ve mum'u alabildim nasıl sevindiğimi anlatamam.inş kısa zamanda bende başardım yazabilecem.2,3 gün mumla devam ediyim sonra p...e geçiyim diyorum ne dersiniz?
kızlar hepinize sonsuz teşekkürler,önce Allah ın sonra sizlerin sayenizde buraya kadar geldim.ve başaracağım....
merhaba arkadaslar eelıfes bıtırmıssın olayı artık super.adetten sonra braz vaj.. daralma olur.kayganlastırıcı kullanmanı onerırım
parmakla yapmadın mı hıc
evet hemde nasıl aklinialirimsmile[/QUOT
sankı esımle aram daha ıyı oldugu hıssedıyorum yoksa banamı oyle gelıyo.artık ondada bır rahatlama hıssedıyorum ustumuzden kocaman bır yuk kalktı sankı
iki parmak yapıyordum zaten
merhaba arkadaslar eelıfes bıtırmıssın olayı artık super.adetten sonra braz vaj.. daralma olur.kayganlastırıcı kullanmanı onerırım
kesinlikle evt bende acayip bir daralma oldu kayganlastırıcımda bitmişti çok acıdı[/QUOT
tahmın edebılıyorum
esınle denedın mı hıc
kızlar hamile kalma dönemi adetten öncemi sonramı hangi zamanda :uhm:
oooooooooooo artık bakıyorum hamılelık konusuna atlamısın super
adetten sonra,internetten hesaplıyacı olarak gir son adet tarihini falan giriyorsun yumurtlama tarihini veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?