• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:kedi:

Ya dediğim gibi egzersizlerden olumsz sonuç ala ala heves fln kalmıyor.Nasıl olsa olmuck diodum.Serçe parmağımı bi boğumdan biraz fazla soktum.Ama sanki daha ilersi dar.Çok garip bi duygu yaa.Rabbime şükürler olsn.Gerisini de görürürüm inş.Allah herkese şifasını versin.

amin cnm inş. hiç moralini bozma devam...

kızlar ben de sizin gibiydim 6 ay yaşadım bu sorunu
hatta sorunun ne olduğunu bile bilmiyordum 5.ayda doktora gittim doktora sadce 1 defa gittim 1 ayda oldu ama
olacak bu iş diye kendinizi şartlandımak önemli bir de çektiğim acı beni öldürmeyecek ne tatlı canım varmış benim dedim katlanacağım dedim ve oldu bir de vajina aşağı doğrudur kızlar penisi içinizelırken aşağı itmeniz gerekir gittikçe genişlediğini farkedeceksiniz bir de acele etmeden yavaş yavaş ilerlemenizde fayda var

kızlar kendi organınızı iyice tanıyamamış olmanız da buna neden olabilir acaba doğru yer midir diye endişeniz varsa aynada kendinizi incelemenizi tavsiye ederim.

arkadaşlar çok sagolun.söylediklerinizle mum denemesi yapmaya karar verdim.ama bakkal mumu biraz kalın geldi.ben de mumdan biraz daha ince olan göz maskarasını kullandım.önce peçete sardım.sonra streç filmle sarıp sabitledim.prezervatif gecirip jel sürdüm.tabi önce biraz parmak egzersizi yaptım.ama nedense parmagımı girdirirken elim uyusuyordu.yavas yavas sokmaya calıstıgım icin.daha sonra maskarayı yavasca ittireyim dedim.ittirdim...ittirdim....aman allahım ben ittirdikce o yavasca kayıyordu...ne acı ne yanma hissi....acaba yanlıs mı görüyorum diye dısarda kalan kısmı ölctüm.ve cıkardım.1bucuk parmak boyutunda girmis..sevincten agladım.sükür namazı kıldım.arkadaslar parmaktan cok daha rahat emin olun...ve hic acı yok....buna biraz alısınca daha kalınıyla deniycem...kendime güvenim tavan yaptı...kesinlikle pes etmeden deneyin derimopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3guclubacismile

öncelikel tebrık ederım cnm....buyuk ılerleme gerçekten..aslında ben uye oldmdan berı parmakla yapmayın die önerılerde bulunmştm..kesnlıkle daha acısız deılmi...bunu başardıysan gerisi kolay gelecek emin ol ben bu şekilde 3 gunde aştm....egzersizlerını sıklaştr...kullandgn her ne ise ebatını bıraz daha buyut diğer gunlerde....sonra ilk denemenzde once bır kaç dk kayganlaştrcyle egzesrz yap ardından p geç.....başarılar cnm

arkadaslar mum gibi cisimlerden mikrop kapma olasiligi yüksek degil mi?

Tabi ki çok yüksek, o mum nerelerde yapıldı, nereden nasıl geldi, kimler elledi, ohooo, steril eldivene ya da prezervatife geçirmeden denememek lazım.

Bilinçli olmak şart. Sadece cinsellik konusunda da değil, kendi vücudumuz konusunda. Allah korusun mantar olur, bir şey olur, işin yoksa bir de onunla uğraş. Vajina çok hassas bir dokudur, ve orada bir sorun çıkarsa ürolojik ve jinekolojik bir takım sorunlar da beraberinde gelebilir.

Yani ben evlenmiş veya rüştünü ispatlamış, çalışan, evinde interneti olan bir kadının prezervatif ya da vajinal kayganlaştırıcıdan bihaber olacağına, gerekli sağlık bilgilerine bir şekilde ulaşamayacağına inanmak istemiyorum. Kızlar ne olur böyle şeyleri ihmal etmeyin.

Arkadaşlar tüm cesaretimi topladm serçe parmağımı ilk boğuma kadar soktm ya inanamıorm ama ordan sonrası yok sanki yada ilersi dar olduğu içindir belki.bi kaç kere denedm ama aynı yere kadr gidebiliyor parmağım.

Daha birkaç hafta öncesine kadar aynı duyguları payllaşıyordukk :sinifsinif:
Ben hem vajinama baktığımda tiksiniyor hemde parmak egzersizini yapamam diyordum :kedi: Bende işaret parmağımla bir boğum zar zor yaptımm.biraz ilerletmeye çalıştım. yok olmuo dedimm :sinifsinif: ölene dek bu problemle yaşıyacağmı sandm kafamçokkarıştı eşimi mutlu edemediğim için ayrılmayı bile düşündümm:bbo: bu problem çok zor günler yaşattı gerek bana gerekse eşime.hergünmz kavgalı her kelimesinin altnda bu konuyla ilgili bir ima buluodum sanki . . .!! Sıktm kendimi Eşime inat yapıcam dedim. Çnkü bana sen bu işi yapamazsn diodu :gitme: Sonra nemi oldu . . hırsım sayesinde yendim.parmak egzersizleri gerçktn göründüğü gibi zor değil.bir parmkla 2 parmk arasnda fark bile yok diyebilirim. Vajinanın içide oldukçaaaa uzunn bi kuyu gibi sositososito gittikçe gidiyor​

bende yeni evliyim henüz 7 ay oldu bazı doktorlarada gittim fakat bir sonuç alamadım egzersizlerde pek fayda etmedi sanırım psikolojik destek almak gerekiyor bu yüzden bana bursa da iyi bir terapist önerebilirseniz çok sevinirim eşimle çok sorun yaşıyorum ve biran evvel normale dönmek istiyorum lütfennnnnnnnnnnnnnn biri bana yardım etsinnnnnnnnnnnn::teselli::

Kızlar burda olumu sonuç alanları okudukça çok seviniyorum...
Ama sanki bir yandan moralim bozuluyor...
Herkes çözebiliyor bu sorunu ben neden çözemiyorum diyorum...
Çok hırslıyım çok inatçıyım ama bu hırs ve inadım bu konuda neden yardımcı olmuyor bana senağlama
Moralim çok bozuluyor artık normale dönmek istiyorum senağlama

Kızlar burda olumu sonuç alanları okudukça çok seviniyorum...
Ama sanki bir yandan moralim bozuluyor...
Herkes çözebiliyor bu sorunu ben neden çözemiyorum diyorum...
Çok hırslıyım çok inatçıyım ama bu hırs ve inadım bu konuda neden yardımcı olmuyor bana senağlama
Moralim çok bozuluyor artık normale dönmek istiyorum senağlama

Bu problemi yaşayanların hepsi sanırım hep aynı duyguları paylaşıolar. .bende biri yenince sanki kendim başarmış gibi seviniodum.sonra diodumki benim neyimeksikk.eve gidince yne yapamıodum. çok kez umudum kırıldı . . hep erteledimm. ve şunu anladımki ben bazı şeyleri erteledim die bu kadar uzun sürdü. egzersz yapmıdoum ya işim var diodum ya yorgun oluodm.kendi kafamda birsürü bahane buluodum yapmamk için guclubacismile

Bu problemi yaşayanların hepsi sanırım hep aynı duyguları paylaşıolar. .bende biri yenince sanki kendim başarmış gibi seviniodum.sonra diodumki benim neyimeksikk.eve gidince yne yapamıodum. çok kez umudum kırıldı . . hep erteledimm. ve şunu anladımki ben bazı şeyleri erteledim die bu kadar uzun sürdü. egzersz yapmıdoum ya işim var diodum ya yorgun oluodm.kendi kafamda birsürü bahane buluodum yapmamk için guclubacismile

Bilmiyorum canım...
Ben başta bu rahatsızlığımın olduğunu kabul etmemiştim...
Parmak egzersizinden de haberim olmadığı için p.. denemesi yapıyorduk hep ve sonuç başarısız tabiki...
Bi süre sonra ne denemeye heves ne de umut kalıyordu...
Hep başa dönmek çok yordu beni...senağlama

merhaba arkadaşlar ben de şu an bu sorunla mücadele ediyorum ama başaracağıma da inanıyorum çünkü artık son aşamadayım , ben de vajinama bırakın p...., parmak girmenin imkansz olduğunu düşünüyordum ama doktorum sayesinde tek parmak , iki parmak , ve daha da ilerledim şu an korkmuyorum ve başarabileceğime inanıyorum

kızlar size müthiş haberlerim var
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:BAŞARDIM en sonunda yapabildim hiç acı duymadım agrı falanda yok sempatiksalakcinni
inanamıyorum ya vallahi oldu şoktayım:1shok: nasıl olu anlamadım bunun içinmi bu kadar ay bekledim olmayan bi agrı sızı içinmi kanamamda olmadı. Allahıma şükürler olsun oldu en sonunda ama adet oldum bu sabah o çok kötü oldu azıcık alışsaydım hiç fena olmıycaktı hihoyyythihoyyythihoyyyt:nazar::sm_cool::sm_cool:

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:BAŞARDIM en sonunda yapabildim hiç acı duymadım agrı falanda yok sempatiksalakcinni
inanamıyorum ya vallahi oldu şoktayım:1shok: nasıl olu anlamadım bunun içinmi bu kadar ay bekledim olmayan bi agrı sızı içinmi kanamamda olmadı. Allahıma şükürler olsun oldu en sonunda ama adet oldum bu sabah o çok kötü oldu azıcık alışsaydım hiç fena olmıycaktı hihoyyythihoyyythihoyyyt:nazar::sm_cool::sm_cool:

Tebrik ederim canım...

süpersin tebrikler alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ınanamıyourmmm superrrrrrrrrr
canım tebrıkler hep mutlu ol ıhsallhhhhhhhhhhh

teşekkür ederim hepinize canlarım benim :1hug: çok destek oldunuz bana inşallah bundan sonrasıda güzel olur darısı yapamayanlara arkadaşlar olacak diye düşünün sabredin Mevlam nasip ediyo benim için imkansızdı ama oldu hepimiz aynıyız korkularımız endişelerimiz hep bir umutsuz olmayın herkese kucak dolusuopuyorumnanaktan

Back