• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm bende 5 senedir bu sorunla uğraşıyorum ve yenemedim:(arkadaşlar tek ricam psikolog psikolog gezip paranızı harcamayın servet harcadım istanbul dr.şirin maviengin diye bir dr.lütfen emin olmadan gerçekten sorununu yenmiş birinden duymadan bi doktora gitmeyin zamanımızı boşa çalıyolar.5 senedir verdiği tek ödev kegel ve parmak egzersizleri.rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin hangi doktara inanacağımı şaşırdım hepsi biz çözüyoz diyo:(şimdi kocaelinde dr. asım eren 'i duydum onada gitmeyi düşünüyorum ama diğer dr.lar gibi çıkacak diye korkuyorum:(hergece sabaha kadar ağlıyorum..bende anne olmak istiyorum..sorunla boğuşan tüm herkese caniii gönülden sevgilerimle dua ile kalın:(((

keşke iyice araştırıp gitseydin canım yaaaa....5 sene çok olmuşş...gtmek ıstermısın bılmıyorum ama ben bu sömestrda süleyman eserdağa gittim....yoğundu gercekten..orda bırcok arkadasla tanıstım benım gibi...hepimiz problemımızı halletmş olarak döndük..haberleştm cunku onlarlada....ilk denemede başarılı olduk...ne kegel ne de parmak vardı....eşinle gtmen ayrıca daha faydalıiii,,,,hmm eger daha fazla para yedirmek istemıourm dıyosan topla cesaretını gereklı alet edavatları al çalış..ama parmak yok...

merhaba arkadaslar artık bende vajınusmus denen bırsey kalmadı.sadece pen.. basın alıcakken govdeye kadar aldım.1 haftadır bunu yapıyoduk.dun daha farklıydı artık.kasılma yoktu.olması gerektıgı gıbı sevi... artık.doktorun dedıgı gıbı uste olan bendım.ustde olunca hakımıyet sızde oluyo kendınızı daha rahat hıssedıyosunuz.bunu tavsıye edrım pen.. odevıne gecınce.darısı hepınızın basına yenınce bumuymus benım sorunum dıyosunuz gercekten ustumden kocaman bır yuk kalktı kı alatamam. darısı hepınızın basına.optum

Tebrik ederim canım darısı başıma...

Günaydın kızlar, nasılsınız?

Nolur banda yardım edinnn.Çok mutsuzm umutsuzum

sevimnur mutsuz ve umutsuz olmana hiç gerek yok sonunda başarınca bunu daha iyi anlıyacaksın egzersiz yapıyormusun hangi aşamadasın ben de çok umutsuz ve mutsuzdum ama başarıyo insan sonunda rahat ol en azından burda olduğun için mutlu olabilirsin bu forumdakiler birbirini rahatlıkla anlıyablecek insanlar hepimiz aynı durumdayız yada aynı durumdaydık .

başaran arakadaşları tebrik ediyorum a.s.:nazar:
arkadaşlar dün doktora gittik 2 parmak egzersizi verdi ilk önce jinekologla yaptık çok kolay oldu ama şimdi evde yapamıyom :sinifsinif: ne yapıyım sizcebilmiyorumkismile

Parmağına sür kayganlaştırıcıyı.ilk önce tek parmak yap.sonra parmağın içindeyken ufak daireler çiz.yani biraz genişletmeye çalış.sonra iki parmağını birbirine yapştır iiyice.çok yavaş dairesel hareketlerle vajinanın içine doğru ittir.baktın olmuyo.kapat gözlerini ıkın biraz.parmaklarını iyice itmeye başla.zaten acı falan olduğu yok.mesela gözlerini kapatıosunya .vajinanın acıdığını düşünmemeye çalış .. gözlerini kapattığında yaşadığın karanlığı düşün . . hihoyyyt

İşaret parmağı 1. boğum yapıyorum canım...

1 boğumdan sonra derin nefes alıp nefesi verdiğin zaman parmağın daha içeri kayıcaktır canım nefes çok önemli bence derin nefes alıp vererek ben hep ilerletiyordum . nefes düzenim bozuduğpu zaman hemen ter basıp stres yapıyodum düzgün nefes alıp verince içeri doğrukendisi kayıyor zaten kayganlaştırıcı bişey kullanıyormusun

günaydın kızlar,benimde regl bugün bitti,en son iki parmakta kalmıştım eşimin de bir parmağını almıştım.bugün başlayacam yine iki parmağı rahat alırsam mum'a geçmeyi düşünüyorum.aslında eşimin iki parmağı olsa daha ii olcak ama bu ara hiç keyfi yok beyefendinin yardımcı olmycak sanırım,neyse akşamı bekleyecem başka şansım yok.

herkeze başarılar.........

günaydın kızlar,benimde regl bugün bitti,en son iki parmakta kalmıştım eşimin de bir parmağını almıştım.bugün başlayacam yine iki parmağı rahat alırsam mum'a geçmeyi düşünüyorum.aslında eşimin iki parmağı olsa daha ii olcak ama bu ara hiç keyfi yok beyefendinin yardımcı olmycak sanırım,neyse akşamı bekleyecem başka şansım yok.

bu arada VAZGEÇİLMEZİM,Aras10 tebrikler...........darısı bizlere inş....

Eminimkiiii yakında sende yendim diye yazıcaksn Şeniz
Eş parmağıyla 2 parmak yaparsan ooooo sonrası malumm sonuç zaten kaydirigubbakcemile4

2 parmakda zorlanırsan eğer yapmadan mumada geçerbilrisin ben bir kere parmak yaptım ilkiydi oda gerisi hep mumla yaptım daha rahat parmakdan istersen deneyebilirsin

2 parmakda zorlanırsan eğer yapmadan mumada geçerbilrisin ben bir kere parmak yaptım ilkiydi oda gerisi hep mumla yaptım daha rahat parmakdan istersen deneyebilirsin

canım ilgin için saol,mum u daha önce denedim çok zorlandım yani olmadı yine deniycem bakalım.parmaktan çok farklı ya çok sert o yüzden tırstım,çok zor ama deniycem.

slm bende 5 senedir bu sorunla uğraşıyorum ve yenemedim:(arkadaşlar tek ricam psikolog psikolog gezip paranızı harcamayın servet harcadım istanbul dr.şirin maviengin diye bir dr.lütfen emin olmadan gerçekten sorununu yenmiş birinden duymadan bi doktora gitmeyin zamanımızı boşa çalıyolar.5 senedir verdiği tek ödev kegel ve parmak egzersizleri.rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin hangi doktara inanacağımı şaşırdım hepsi biz çözüyoz diyo:(şimdi kocaelinde dr. asım eren 'i duydum onada gitmeyi düşünüyorum ama diğer dr.lar gibi çıkacak diye korkuyorum:(hergece sabaha kadar ağlıyorum..bende anne olmak istiyorum..sorunla boğuşan tüm herkese caniii gönülden sevgilerimle dua ile kalın:(((

doktora gitmeyi düşünüyorsan bu alanda kendini kanıtlamış isimlere gidebilirsin. mesela dr ulusoy veya süleyman eserdağ gibi. ben süleyman beye tedavi oldum mesela 8seansta çözdü. ikisininde %100 tedavi garantisi var. ulusoy aydında süleyman bey ise ankarada.

Back
X