- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #8.181
slm bende 5 senedir bu sorunla uğraşıyorum ve yenemedimarkadaşlar tek ricam psikolog psikolog gezip paranızı harcamayın servet harcadım istanbul dr.şirin maviengin diye bir dr.lütfen emin olmadan gerçekten sorununu yenmiş birinden duymadan bi doktora gitmeyin zamanımızı boşa çalıyolar.5 senedir verdiği tek ödev kegel ve parmak egzersizleri.rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin hangi doktara inanacağımı şaşırdım hepsi biz çözüyoz diyo
şimdi kocaelinde dr. asım eren 'i duydum onada gitmeyi düşünüyorum ama diğer dr.lar gibi çıkacak diye korkuyorum
hergece sabaha kadar ağlıyorum..bende anne olmak istiyorum..sorunla boğuşan tüm herkese caniii gönülden sevgilerimle dua ile kalın
((
keşke iyice araştırıp gitseydin canım yaaaa....5 sene çok olmuşş...gtmek ıstermısın bılmıyorum ama ben bu sömestrda süleyman eserdağa gittim....yoğundu gercekten..orda bırcok arkadasla tanıstım benım gibi...hepimiz problemımızı halletmş olarak döndük..haberleştm cunku onlarlada....ilk denemede başarılı olduk...ne kegel ne de parmak vardı....eşinle gtmen ayrıca daha faydalıiii,,,,hmm eger daha fazla para yedirmek istemıourm dıyosan topla cesaretını gereklı alet edavatları al çalış..ama parmak yok...