Dün televizyonda bir doktoru izledim tesadüfen. ilk defa duymadığım birşey söyledi.
ben hep kendimi 'meslek sahibi kocaman insansın, okullar okudun,iyi bir ailen var niye???' diye suçluyordum.
dr. şöyle birşey dedi: bu hastalığı yaşayanlar aslında kendini 13 yaşında küçük bir kız gibi hissederler. içlerinde hala küçük bir kız vardır. eğitim, yaş fark etmez, dedi. duygusal ve ince insanlardır ve eşlerini de öyle seçerler.o yüzden eşleri de kendileri gibidir, çok anlayışlı olurlar,dedi. gerçekten ben kendimi hiç bir kadın gibi hissetmedim. 30umu geçtim ama hala içimde bir çocuk vardır. aile baskısı dışında aşırı korumacı,sevgi dolu ailelerin çocuklarında rastlanır dedi.
ben de ailemden baskı filan görmedim bu yüzden kendime çok kızdım uzun yıllar. şimdi korku kısmını geçtim. artık sadece kendime kızıyorum. yıllarca 'sorun yokmuş gibi' davrandık. ama artık çocuk sahibi olmak istiyorum. eşim bana çok iyi arkadaş oldu. ama kabuslar devam ediyor.
TV'deki doktor, doktorların da bu hastalara 13 yaşında bir geç kızmış davranmaları gerekir, dedi. benim yıllar sonra gittiğim doktor bana sanki suçluymuşum gibi davrandı. diğer doktor ben yanında yokmuşum gibi beni muayene eden doktora.''kesersin zarı, bi bepanten sür 2 hafta ilişki yok, o kadar'' dedi. ben de 2 sene oldu bir daha doktora filan gidemedim.
bunları paylaşmak istedim sadece...
sevgiler