- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.601
günaydın kızlar bugün izinli evdeyim.az önce egzersizimi yaptım 2 parmağı alıyorum emlasız.önce daha tedirgin alıodum sonra daha rahat almaya başladım ilk 2 parmak denediğimde çok yanmam olmuştu şimdi o da olmadı genişliyo mu nezemuszemus
Kızlar akşam misafir varmış...
Çok işim var çok...
cok gecmıs olsun canım..ama nasıl bı rahatsızlık o :uhm:merhabalar kızlar benim bi süredir kasıklarımda ağrı vardı doktora gittim balayı sistiti muhtemelen dediohaoldumsmile
cok gecmıs olsun canım..ama nasıl bı rahatsızlık o :uhm:
kolay gelsıııın benımde dün aniden mısafırlerım geldı aradılar 1 saatten ordayız dıye.. benım halımı görmelıydınızzz kostur kostur hem ıs yap hem yıyecek bıseyler hazırla esımde hastalanmıs ısten geldı evde yatıyodu cok kötü bı durumdaydım yaaaaa.
ılahı kaydirigubbakcemile3:dance:vajiye giren ilk yabancı cisimle kapılan iltihap sanırım:sm_cool:tamamen salladım:lepi:
selam arkadaşlar ben sık sık giremiyorum şuan 1 haftadır falan 2parmaktayım kalın mum denemem olumsuz oldu kalem denemesi yaptım oldu ama iki parmakta emla ile kolayladım inşallah eşimin parmağını denicem ve sonra 3parmağa geçicem ma 3 gündür deneme yapamıyorum bazen içim istemiyo isteksiz yapmakta istemiyorum ama başarıya az kaldığını düşünüyorum birde başaranlaradan bir ricam var 2 parmak yada 3 parmak sonrası pen... denemesinde kanama olutyormu onu çok merak ediyorum olmazsa yanlş anlaşılmakta istemiyorum lütfen cvp verin
slm ne kadra guzel bayagı yol almıısn ...2 yada 3 parmak farketmıyor yanı ben 2 prmak sonrası pe... denensı yasadım ve basardım ama kan gelmedı yanı ıllahı gelcek dıye bı olay yok zaten benden gelmedı ..esın tarafındanmı sorun yasayabılırsınselam arkadaşlar ben sık sık giremiyorum şuan 1 haftadır falan 2parmaktayım kalın mum denemem olumsuz oldu kalem denemesi yaptım oldu ama iki parmakta emla ile kolayladım inşallah eşimin parmağını denicem ve sonra 3parmağa geçicem ma 3 gündür deneme yapamıyorum bazen içim istemiyo isteksiz yapmakta istemiyorum ama başarıya az kaldığını düşünüyorum birde başaranlaradan bir ricam var 2 parmak yada 3 parmak sonrası pen... denemesinde kanama olutyormu onu çok merak ediyorum olmazsa yanlş anlaşılmakta istemiyorum lütfen cvp verin
mrb pınar hoşgeldin durumlar nasıl?
bende ilkdefada kan gelmedı 2 ve 3üncü defada kan geldi sızlama olmustu ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?