• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

parmak gercekten bır ıse yaramaz o sana agrı verır.penız daha basıt gecırı.ayrıca bebe yagınada ne gerk var normal evde kullandıgın zeytın yagıda surebılırsın vazelınde kullanabılırsın.kendını kasdıgın zamn burnundan nefes al agzından ver.

zeytin yagı ve vazelin bana biraz anormal geliyor ya vajna için özel kayganlaştırıcılar varken

arkadaşlar ben evli değilim ama merak ettim başımıza gelcek bigün bu kremleri kayganlaştırmak için mi kullanıyosunuz yoksa hafif uyuyşturup acı hissini yaşatmasın diye mi? vajina ztn kendi salgısıyla kayganlaştırmıyormu o bölgeyi?

cok gecmıs olsun canım..ama nasıl bı rahatsızlık o :uhm:

sağol baharcım yaa kasıklarımda ağrı şikayetiyle gittim idrarımda kan çıktı bide.tahlildi ultrasondu derken balayı sistiti dedi doktor,vaji durumunuda söledik.arkadaş doğru tahminde bulundu,ilk ilişkiden sonra enfeksiyon kapma olasılığı yüksekmiş ya,bi iltihap oluşumuymuş işte.herkes dikkat etsin kızlar:delphin:

morphem bizde ilk evlendiğimizde öyleydik,eşimde bende doktora gittik ikimizdede fiziksel bi problem çıkmayınca doktorlar bize psikoloğa gitmemizi söyledi,ilk olarak fiziksel muayene gerekiyormuş...

kızlar dün ilişkiye girerken su emlayı süreyim bide öyle deniyim dedim öyle grdk ilişkiye ilişki esnasında bişey olmuyr gayet rahat ama ilişki bittikten sonra sabaha kadar acısını çektim nasıl bişey ya.acayip uyuştryr hemde çok kötü yakıyr.

arkadaşlar ben evli değilim ama merak ettim başımıza gelcek bigün bu kremleri kayganlaştırmak için mi kullanıyosunuz yoksa hafif uyuyşturup acı hissini yaşatmasın diye mi? vajina ztn kendi salgısıyla kayganlaştırmıyormu o bölgeyi?

kayganlaştırıcı acısından vajina tabikide salgı yapıyr ama işin içine korku karısınca kupkuru kalıyr.emla ve anestol uyustrmak için

arkadaşlar bu hastalığı yenmek için öncelikle moral çok önemli.kendinizi nasıl hissettiğinizi biliyorum.yetersiz,mutsuz,belirsizlikler içinde sanki bir arafta.yapmanız gereken ilk şey kendinizden nefret etmekten ve acaba bu benim başıma neden geldi diye düşünmekten vazgeçmek.sanki böyle bir rahatsızlığınız yokmuş gibi davranın.aslında bunlar bile tedavinin bir parçası.sonuçta bu konuda hizmet veren doktorlar var ama ücretleri 3 milyardan başlıyor fiyatları,herkesin buna gücü yetmeyebilir.
ama ben o doktorların ne tavsiye verdiğini,nasıl tedavi ettiğini biliyorum buradan yazayım.
öncelikle her akşam elinize orta büyüklükte bir ayna alın ve vajinanıza bakın,sadece bakın ve çok güzel olduğunu,sizin cinselliği hak ettiğinizi söyleyin kendinize.bir hafta kadar sadece vajinanıza bakın,daha sonra ona dokunmaya başlayın.tabi bunları yaparken sürekli seksin dünyanın en güzel şeyi olduğunu,size zevk vereceğini ve kendinizi harika hissedeceğinizi düşünün ve kendinizi seks yaparken ve zevkten uçarken hayal edin.bir hafta kadar da üstten vajinanıza dokundunuz ve sürekli bu telkinlerde bulundunuz.inanın o aşamadan sonra bakış açınızın değiştiğinizi ve vajinanızı çok daha beğendiğiniz göreceksiniz.
sonra ikinci aşamaya geçeceksiniz.önce tırnağınız uzunsa kesin.ve işaret parmağınıza bir prezervatif geçirin.prezervatifi bebe yağı ile yağlayın.şimdi işaret parmağınızı bir boğum vajinanıza sokun.(tabi ben seksi seviyorum diyerek)
ilk etapta inatçı olabilir.hatta sizde acaba vajinam dar mı düşüncesi bırakabilir.asla,emin olun hepinizinki yeterince geniş.parmağınızı ittirerek tüm parmağı sokun,sonra ileri geri hareketler yapın.gitgide kolaylaştığını göreceksiniz.bir kaç gün bunu yapın,sonra kendinizi hazır hissettiğinizde işaret ve orta parmağınızı birleştirerek vajinanıza sokup çıkartın.bunu da günlerce yapın artık son günlerde bundan zevk aldığını farkedeceksiniz.
bu aşamalardan geçtiğinizde diyeceksinizki iki koca parmağımı alıyor bu penisi de alır.cesaretiniz gelecek.ve eşinize "deneyelim" diyeceksiniz.tabi ondan sabırsız olmamasını ve ilk etapta sadece başını sokmasını isteyin.eşinizin penisini bebe yağı ile yağlayın ve altınıza kabarık bir yastık koyun.eşinizde hafif hareketlerle başını sokup çıkarsın.(kendi başını değil tabi penisinin başını:roflol:)siz bu arda içinizden kendinizi telkin etmeyi unutmayın.ben çok seksi bir kadınım,seksi hakediyorum,cinsellik harika bir şey gibi düşünceler geçirin içinizden.büyük ihtimallle o gün vajinismusu yeneceksiniz ve eşiniz içinize sonuna kadar girecek.olmadığını farzedersek birkaç gün sadece başını sokar sonra içinize tamamen girer.ilk ay bebe yağı ve yastığı ihmal etmeyin daha rahat edersiniz.zaten sonra onları kendiliğinden bırakacaksınız.
kızlar ben 2 yıl bu illetle mücadele ettim yaşanacak herşeyi yaşadım.o kadar kötü günlerim oldu ki hepinizi çok iyi anlıyorum.her gün ağladığım günler,benim sonum ne olacak dediğim günler,eşime bunu yapmaya hakkım yok dediğim günler,ben hiç anne olamayacak mıyım dediğim günler.ama 6 ay önce bu dediklerimi yaparak,doktora gitmeden bu sorunumu çözdüm ve şu an 5 aylık hamileyim.ama seksi o kadar sevdim ki eşim istemese bile onu ben kovalıyorum artık evin içinde hem de koca göbeğimle:kedi:
hepiniz bu günleri göreceksiniz Allah'ımın izniyle.diyorum ki o kabus günlerde iyiki yuvamı yıkmamış sabretmişim yoksa bu güzel günleri asla göremeyecektim daha da kötü bu günlerin hiç bir zaman yaşanamayacağını düşünecektim.lütfen kızlar ertelemeyin bu meseleyi dediklerimi yapın.kurtulacaksınız.hepinize sevgiler.

Back