• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın kızlar bugün izinli evdeyim.az önce egzersizimi yaptım 2 parmağı alıyorum emlasız.önce daha tedirgin alıodum sonra daha rahat almaya başladım ilk 2 parmak denediğimde çok yanmam olmuştu şimdi o da olmadı genişliyo mu nezemuszemus

canım bende de 2 parmakta yanma olmuyor artık ama eşimin bir parmağı bile çok yakıyor sanırım kasıntıdan oluyor,ben kendim yaparken çok rahat oluyorum.sonuçta tek sorun rahat olmak yani kasmamak inş onu da aşacağız hep birlikte.

bembeyazev canım hadi yaa bukadar yaklaştın bi hırsla başarıver artık şu işi.2 parmak rahatlıkla oluyodu senin,aynı rahatlıkla tıpkı egzersiz yapıo gibi p..s dene geri çekilme korktuğun an.hadi bakalım başardım oldu bitti demeni bekliyorum tez zamanda. kolay gelsin canım

Kızlar akşam misafir varmış...
Çok işim var çok...

kolay gelsıııın benımde dün aniden mısafırlerım geldı aradılar 1 saatten ordayız dıye.. benım halımı görmelıydınızzz kostur kostur hem ıs yap hem yıyecek bıseyler hazırla esımde hastalanmıs ısten geldı evde yatıyodu cok kötü bı durumdaydım yaaaaa.

kolay gelsıııın benımde dün aniden mısafırlerım geldı aradılar 1 saatten ordayız dıye.. benım halımı görmelıydınızzz kostur kostur hem ıs yap hem yıyecek bıseyler hazırla esımde hastalanmıs ısten geldı evde yatıyodu cok kötü bı durumdaydım yaaaaa.

Sağol canım...
1 saate ordayız dense birşey yetiştiremezdim en azından vaktim var şimdi :)

selam arkadaşlar ben sık sık giremiyorum şuan 1 haftadır falan 2parmaktayım kalın mum denemem olumsuz oldu kalem denemesi yaptım oldu ama iki parmakta emla ile kolayladım inşallah eşimin parmağını denicem ve sonra 3parmağa geçicem ma 3 gündür deneme yapamıyorum bazen içim istemiyo isteksiz yapmakta istemiyorum ama başarıya az kaldığını düşünüyorum birde başaranlaradan bir ricam var 2 parmak yada 3 parmak sonrası pen... denemesinde kanama olutyormu onu çok merak ediyorum olmazsa yanlş anlaşılmakta istemiyorum lütfen cvp verin

selam arkadaşlar ben sık sık giremiyorum şuan 1 haftadır falan 2parmaktayım kalın mum denemem olumsuz oldu kalem denemesi yaptım oldu ama iki parmakta emla ile kolayladım inşallah eşimin parmağını denicem ve sonra 3parmağa geçicem ma 3 gündür deneme yapamıyorum bazen içim istemiyo isteksiz yapmakta istemiyorum ama başarıya az kaldığını düşünüyorum birde başaranlaradan bir ricam var 2 parmak yada 3 parmak sonrası pen... denemesinde kanama olutyormu onu çok merak ediyorum olmazsa yanlş anlaşılmakta istemiyorum lütfen cvp verin

Ben daha yenemedim bu illeti ama yenenlerden hep kanama olmadı diye duyuyorum...
Yenen arkadaşlar yardımcı olacaktır...

slm ne kadra guzel bayagı yol almıısn ...2 yada 3 parmak farketmıyor yanı ben 2 prmak sonrası pe... denensı yasadım ve basardım ama kan gelmedı yanı ıllahı gelcek dıye bı olay yok zaten benden gelmedı ..esın tarafındanmı sorun yasayabılırsın

kızlar bısey dıycem 2 gun once son asama olan pen.. denemesı yapıyoduk olduda.15 20 dk sonra kanamam oldu az sanırım bu kızlık zarıydı.bu zamana kadar nerdeydı bu manyak zar

Back