• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hayır ilk önce sen kendin 2 parmak 2 boğuma kadar geliosun
Sonra eşin yapıo . . Eşinin elinin kumandası sende olucak ama :)
O elini serbest bırakıcak sen yapıcaksn onun parmağıyla .kademe kademe gidiceksiniz.
Acele etmeye gerek yok.ben 2 hafta boyunca 1 parmk 1 boğum yaptm . .
Çok şükür 2 Parmk 2 boğumuda rahatlıkla yapabiliorum eşmn parmağıyla. . Zorlandığın anda kegel egzersizi yapıcaksınız . . .

Hayır ilk önce sen kendin 2 parmak 2 boğuma kadar geliosun
Sonra eşin yapıo . . Eşinin elinin kumandası sende olucak ama :)
O elini serbest bırakıcak sen yapıcaksn onun parmağıyla .kademe kademe gidiceksiniz.
Acele etmeye gerek yok.ben 2 hafta boyunca 1 parmk 1 boğum yaptm . .
Çok şükür 2 Parmk 2 boğumuda rahatlıkla yapabiliorum eşmn parmağıyla. . Zorlandığın anda kegel egzersizi yapıcaksınız . . .

ben şimdi 2 parmak 2 boğumdayım eşimin parmağına mı geçicem pofffff:çok üzgünüm:

Tarçıncığım yapabiliosan parmak egzersizi yaptığın sürece eşinle birlikte olmaya çalışma. .Sadece Yakınlaşma olsn Ama P. . .s Vajinaya değmesin . .
Bence sen eş parmağına geç. illa emlayada gerek yok ben bebeyağı kullandm ilk iki parmk yaparken hiç farketmedim. . .

Tarçıncığım yapabiliosan parmak egzersizi yaptığın sürece eşinle birlikte olmaya çalışma. .Sadece Yakınlaşma olsn Ama P. . .s Vajinaya değmesin . .
Bence sen eş parmağına geç. illa emlayada gerek yok ben bebeyağı kullandm ilk iki parmk yaparken hiç farketmedim. . .

canım bende emlasız yapıyorum egzersizi.bugün denicem eşimin parmağını okzemuszemus
ya kızlar bişey sorucam afedersiniz ama önsevişme vs durumlarından sonra göğüslerimde acıma oluyo dokunma vs bile hassasiyet oluyo anlamadım nedir büyüyomu acaba sizde böle bişe var mı?

tarcın senınde esının parmagına gelmıs sıra az kaldı sayılır unutma kontrol sende olucak o pasıf sen aktıf olucaksın kesınlıkle esının bır mudahalesı olmayacak

tarcın senınde esının parmagına gelmıs sıra az kaldı sayılır unutma kontrol sende olucak o pasıf sen aktıf olucaksın kesınlıkle esının bır mudahalesı olmayacak

evet canım sabah kendim yaptım 2 parmağı daha öncede yapmıştım.akşam bakalım 2 parmakta rahat olmaya devam edersem eşimle denicem inşlh bana dua edin:Saruboceq:

bu hafta boyunca sadece bırıncı boguma kadar yap ılk baslarda tırsmıstım gereksızmıs esınde sabırlı olcaolacak tabı kasıldınmı tekrar dene bır anda olmuyo once.

:)))))))korkacak bişi yok ayrıca parmak egzersizi bir işe yaramaz vajınısmusta.sonucta parmak kemıktendır agrı yapar penıs ettır sadece.kafanızda bır bebegın kafasının cıkabılecegı kadar rahımın esnek oldugunu dusunun sureklı bu sızı rahatlatacaktır.allh sıfalıgınızı versın

:)))))))korkacak bişi yok ayrıca parmak egzersizi bir işe yaramaz vajınısmusta.sonucta parmak kemıktendır agrı yapar penıs ettır sadece.kafanızda bır bebegın kafasının cıkabılecegı kadar rahımın esnek oldugunu dusunun sureklı bu sızı rahatlatacaktır.allh sıfalıgınızı versın

doktorumda aynısını demıstı o geldı aklıma sımdı

doktorumda aynısını demıstı o geldı aklıma sımdı
parmak gercekten bır ıse yaramaz o sana agrı verır.penız daha basıt gecırı.ayrıca bebe yagınada ne gerk var normal evde kullandıgın zeytın yagıda surebılırsın vazelınde kullanabılırsın.kendını kasdıgın zamn burnundan nefes al agzından ver.

Back