- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #7.621
bende ilkdefada kan gelmedı 2 ve 3üncü defada kan geldi sızlama olmustu ozaman
ya canım sendede sankı yara olusmus hıssı uyandırdımı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende ilkdefada kan gelmedı 2 ve 3üncü defada kan geldi sızlama olmustu ozaman
TEBRIKKK EDIYORUM...GOZUN AYDIN:lepi:ondan sonra ara verdım bugun yıne deneme var
Arkadaşlar Vajinisms tedavisinde 3 parmak die bişey yok dedi doktorum. en fazla 2 parmak 2 boğum ..
tabı bend e2 parmak sonra pen.. yapmıstım bence 2 parmak yetrerlıee sonra pe.. mi geçiyomuşuz?bilmiyorumkismile
Hayır ilk önce sen kendin 2 parmak 2 boğuma kadar geliosun
Sonra eşin yapıo . . Eşinin elinin kumandası sende olucak ama :)
O elini serbest bırakıcak sen yapıcaksn onun parmağıyla .kademe kademe gidiceksiniz.
Acele etmeye gerek yok.ben 2 hafta boyunca 1 parmk 1 boğum yaptm . .
Çok şükür 2 Parmk 2 boğumuda rahatlıkla yapabiliorum eşmn parmağıyla. . Zorlandığın anda kegel egzersizi yapıcaksınız . . .
tabı bend e2 parmak sonra pen.. yapmıstım bence 2 parmak yetrerlı
Tarçıncığım yapabiliosan parmak egzersizi yaptığın sürece eşinle birlikte olmaya çalışma. .Sadece Yakınlaşma olsn Ama P. . .s Vajinaya değmesin . .
Bence sen eş parmağına geç. illa emlayada gerek yok ben bebeyağı kullandm ilk iki parmk yaparken hiç farketmedim. . .
tarcın senınde esının parmagına gelmıs sıra az kaldı sayılır unutma kontrol sende olucak o pasıf sen aktıf olucaksın kesınlıkle esının bır mudahalesı olmayacak
tarcın senınde esının parmagına gelmıs sıra az kaldı sayılır unutma kontrol sende olucak o pasıf sen aktıf olucaksın kesınlıkle esının bır mudahalesı olmayacak
:)))))))korkacak bişi yok ayrıca parmak egzersizi bir işe yaramaz vajınısmusta.sonucta parmak kemıktendır agrı yapar penıs ettır sadece.kafanızda bır bebegın kafasının cıkabılecegı kadar rahımın esnek oldugunu dusunun sureklı bu sızı rahatlatacaktır.allh sıfalıgınızı versın
parmak gercekten bır ıse yaramaz o sana agrı verır.penız daha basıt gecırı.ayrıca bebe yagınada ne gerk var normal evde kullandıgın zeytın yagıda surebılırsın vazelınde kullanabılırsın.kendını kasdıgın zamn burnundan nefes al agzından ver.doktorumda aynısını demıstı o geldı aklıma sımdı