• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

senın kızını yerım ben ..bu nasıl tatalı bıseydır boyle..
cok cok gecmıs olsun ALLAH bızlere nasıp etsın anne olmayı:Saruboceq:

amin canım insallah sizde enkısa zaman da anne olursunuz allahım yardımcınız olsun o günlerde ben çok sitresteydim aynı hiç geçmeyecek gibi ğeliyordu ama suan sadece kötü bir anı olarak hatırlıyorum insallah sizde geçirirsiniz ve benim gibi anı olarak kalır

cara ben egzersizden önce tuvalete gitmeme rağmen oluyor ya napıcaz biz........

canım bende önce tuvalete gidiyorum,canım ben bunu sorun etmiyorum keşke tek sorun bu olsa öyle değilmi?egzersizlere devam başka çaremiz yok.

seninle hemen hemen aynı durumdayız,ben en son üç parmak yapabilmiştim ara verince zorlandım,şimdi ikiyi yapıyorum,zor olmuyor ama üstünü yapamıyorum.dün eşimin parmağıyla denedik tek parmak oluyor,daha öncede almıştım ama onun iki parmağını alamıyorum.

bu arada arkadaşlar,kendi parmağımla yapınca hiç yanma olmuyor,eşimle deneyince( yani parmağı )çok yanma oluyor çok mu kasıyorum acaba ondanmıdır,bunu yaşayan var mı?

kızlar nerdesınız vajı bıtıyor bsk seyler baslıyor ben yenı basaranlardanım kızlar sızdede aksamları sıskınlık oluyormu ben catlayacak gıbı oluyorum bırde anne olmak ıstıyorum anne olmadan kadın doguma gıtmelı mı acaba cok korkuyorum ya anne olamazsam son bır kac aydır adet sancısı cekıyorum nedendır acaba

kızlar nerdesınız vajı bıtıyor bsk seyler baslıyor ben yenı basaranlardanım kızlar sızdede aksamları sıskınlık oluyormu ben catlayacak gıbı oluyorum bırde anne olmak ıstıyorum anne olmadan kadın doguma gıtmelı mı acaba cok korkuyorum ya anne olamazsam son bır kac aydır adet sancısı cekıyorum nedendır acaba

off ya kımse yokmu sorumu cevaplayan

ooo ortadan bir kayboldum neler olmuş neler....
cara ve g_y neden başaramadınız arkadaşlarım ben sizden umutluydum.başarı haberleriniz alırım zannediodum.(biraz moralinizi bozayımmki egzersizleri hızlandırın istedim.) ama haketen başarmıssızdır diyordum neyse olacak.bizler artık buradakiler vajinismusun ne olduğun egzersizleri yani bu hastalığa ait herşeyi biliyoruz.beyinde bittiğinide biliyoruz.ama ne beynimiz bedenimizi ele geçiriyor.beynimize hüküm edemiyoruz sadece bu.beyninizi elinize ALIN KARARLI OLSUN.serbest bırakın kendinizi.

canım benim sen nerelerdesin yahuu.ben hala beceremedim şu işi çok zor benim için valla eve daha yeni yeldim sayılır işten.ben bu saatten sonra sizce ne yapabiliriim çok yoruluyorum.egzersiz falan yapamıyorum.ancak hafta sonu yapabilirim herhalde veya erken gelebilirsem işten oda zor biraz.neyse bi şeklide başarcaz bu işi sende durumlar nasıl iyisin değilmi.tebessümle görüştünmü bayadır girmiyo nete onuda çok merak ediyorum.benim için dua et e olur Artık çok usandım bu işten

Baharım birşey soracam. Egzersiz yapıyordum şuan bıraktım.
Egzersiz yaparken ve özellikle bırakınca bi yanma oluyo. Normal mi bu?

xxDerinxx yapamıyorum diyordun bak sende yapmaya başladın parmak egzersizine tebrikler .Nasıl başardın.biraz açıklayıcı anlatsana canım.bende seni takip ediyim.Bi gazla Belki yapablirim. en başından anlat bana nasıl yaptın parmağı

kızlar gunaydııııııın nasılsınız??
ben basardıktan sonra ılk adet dönemını gecırdım..
5-6gun aradan sonra ilk defa sey yapcakdım dün , bı heycan bastı sankı ılk kez ılıskıye gırcekmısım gıbı.
bıraz fazla jel kullandık ama oldu sonunda oh beee cektım ıcımden, gercekten daralıyo vajina adetten sonra onu farkettım ama yınede acımadı . bıraz zorlandık gırerken sonra kaydı gitti kaydirigubbakcemile3

Kızlar günaydın...

xxDerinxx yapamıyorum diyordun bak sende yapmaya başladın parmak egzersizine tebrikler .Nasıl başardın.biraz açıklayıcı anlatsana canım.bende seni takip ediyim.Bi gazla Belki yapablirim. en başından anlat bana nasıl yaptın parmağı

Canım ayrıntısı yokki neyini anlatayım...
Eşim yapıyordu bana egzersizleri dün aynayı ve jeli aldım vaj.. girişini buldum kendim yaptım...
Gerçekten isteyip çabalayıp yapamayacağımız birşey yok....

Sanırım kendimizi kastığımız için oluyor değil mi?
kesınlıkle korkuyoruz tabı kendımızı kaısyor acııd acıcak dıye duusnuyoruz sureklı o yuzden bıraz daha rahat olabılsek ck daha ıyı geccek zamnla gzersızlere alısınca hıc bır sey hııhdetmıyceksın ama azcıkd aynman gerekk eeee baksana mahsallh yapamam yapamam dıyodun ama bak basladın bıle alkisalkisalkis

kesınlıkle korkuyoruz tabı kendımızı kaısyor acııd acıcak dıye duusnuyoruz sureklı o yuzden bıraz daha rahat olabılsek ck daha ıyı geccek zamnla gzersızlere alısınca hıc bır sey hııhdetmıyceksın ama azcıkd aynman gerekk eeee baksana mahsallh yapamam yapamam dıyodun ama bak basladın bıle alkisalkisalkis

Maşallah ya umarım böyle devam eder...
Acıması da umrumda değil artık yeter ki olsun...

kızlar gunaydııııııın nasılsınız??
ben basardıktan sonra ılk adet dönemını gecırdım..
5-6gun aradan sonra ilk defa sey yapcakdım dün , bı heycan bastı sankı ılk kez ılıskıye gırcekmısım gıbı.
bıraz fazla jel kullandık ama oldu sonunda oh beee cektım ıcımden, gercekten daralıyo vajina adetten sonra onu farkettım ama yınede acımadı . bıraz zorlandık gırerken sonra kaydı gitti kaydirigubbakcemile3

ayy canım çok sevindim insallah hep böyle devam edersin bundan sonra 4-5 defasında zorlanma korku kasılma olur bu çok normal ama ondan sonra inan hersey normaldir kendini kasmamaya çalis sonuçta çanı acıcak olsa hiç bi kadın evlenmezdi oyüzden rahat olun bu günlerde gelip geçecek bundan emin olunkaydirigubbakcemile3

Back