- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.521
elifnur selam kızlar benim sorunum vajina genişliği ne yapabilirim maddi imkanım yok bitkisel yöntem dar olması için ne uygulanır
:)) gunaydın kızlarr evet bencede ınsallah bu hafta basardım dıye yazılar okuruz.. dün esım full gün evdeydı bende gıremedım evimi kim gelip toplarsa coook buyuk sevap kazanırneyse ben yazdıklarınızı okurum ara ara cok ısım var coook ... bıde rejıme gırdım ısteyen katılabılır bana kaydirigubbakcemile3 basarılar kızlarr opuyorum sızı
evet yaaa sorma benımde canım hıc ıstemıyooo, ama kacgundur ıs yapmadım cok pasaklı oldum bu aralar barı bugun yapıyımda bıkac gün yapmam kaydirigubbakcemile3
ben calısıyorum ya sabah 7 30 ıs basıGünaydın kızlar...
Elifnur dün giremedim canım o yüzden şimdi cevap verebiliyorum... İyi gidiyor diyebilirim canım...
Bahar'cım erkencisin canım :) Başardım diye güzel bi haber veremem ama dün akşam eşime parmak ebzersizi yapması için ısrar ettim kırmadı sağolsun... Başta çok kasıldım ve bu beni üzdü. Sonra eşim bi rahat dur diye bağırınca kasmadım bi daha :)
ben calısıyorum ya sabah 7 30 ıs bası
ck guzel bır ılerleme bu sekıdle devam et egzrsızde nereye kadar gelebıldınız srece parmkmı..
hadi bakalım derin kolay gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?