• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar kötü düsüncelerı atın aklınızdan sacmalamayın yaaaaaaaaaaaaaa egzersızlere devam edııın döveceem artık heaaa

merhabalar,yeni üyeyim bende yıllarca bu illeti yaşadım,hatta evlenmeden önce birisi yanımda doğum yada cinsellik hakkında konuştuğunda istem dışı kendimi kastığımı fark ediyordum.nişanlıyken eşimle bir kaç denemede bunu başaramadık,fakat eşim her zaman sakın üzülme psikolojini bozma gerekirse destek alırız dr.gideriz diyerek beni hep telkin etti,evlendikten sonra yaklaşık 1 ay birlikte olamadık 2.ay da bunu başardık,ama bütün denemelerde hep çok dikkatli ve nazik oldu eşim,hiç kırmadı beni olmassa olmaz ucunda ölüm yok ya dedi her seferinde,şimdi çok iyi giden bi cinsel hayatım var,hatta bebek yapmaya uğraşıyoruz,emin olun acı verin bişey değil,aksine bulutların üstüne çıkmak gibi bişey.umarım en kısa zamanda sizlerde atlatırsınız.

kızlar vajınısmus bıde ''bence'' neyden kaynaklanıyo bılıyomusunuz ...nısanlıyken yada flırt ederken bıtakım seylerı yasamışsak ama evlenmeden olmaz dıye dusundugumuzden kendımızı kastımız ıcın, ve evlendıkten sonrada alısıyoruz. kendımızı kasmaya devam edıyoruz sonrada bu illet peşimizde dolanıyo.. ınsallah basarırsınız kızlar cabalamanız lazım yoksa zoooor valla çaba gösterın

merabalar..ben aranızda yeniyim...birkaç haftadır takip etmeye çelışıyordum paylaşımlarınızı..birbirinize desteğinize hayran kaldım açıkcası..bende buna müdahil olmak isterim seve seve...bu anlamsız durumu daha dün aşmış bir vajili olarak tecrübelerimi aktarmak isterim..bende senin gibi düşünuorum uzun flörtlerde özellikle bu durumun yaşandığını okumuştum ve kendimde yaşadım.7 yıl sonunda ewlendık ve sankı beynım ilişkıye tamamen kapalıydı..adeta bana emir werir gbi;açmayacaksın orayı der gibiydi...ilk iki ay aşarım diye kafaya takmadım ..3 ay oldu yavas yavaş daank etti kafaya ...sonraki 3 ay psıkolojik bunalımlar başladı...çok şey denedim kegel parmak vs acı verıyordu...eşimide ıkna ettım 4 gün terapi gördüm ve aştım...tecrubelerımı paylaşabılırım ..doktara gtmedende aşılabilir gbib geliyor bana.....

günaydın arkadaşlar. uyanır uyanmaz aklıma geldiniz.
derdimi anlatayım: bize bişey oldu! reglim biteli dört gün oldu ama ikimizde deneme yapmak istemiyoruz .sadece dün akşam zorlanarak egzersiz yapabildim ama gerisi yok ne deneme ne bi yakınlık aynı evi paylaşan arkadaşlara döndük.bu ara eşim bu sorun hiç yokmuş gibi davranıyor .benle ilgisini ,alakasını kesti.üç gün hiç egzersiz yapamadım acıdan ,dün de çok acıdı ama inat ettim bence bu ağrı acının sebebi onun görmezden gelmesi.bütün hevesimi kaçırıyo bu hali.çok üzülüyorum. böyle yapmazdı hiç ,azcık ilerledimya illa bi engel çıkcaksenağlama

gecırdık canım hıc uzulme ben egzersız yapardım esımde ısten gelirdi derdim böyle egzersız yaptım hadı deneyelım veya gel otur göstereyım dıye oda hadı uyuyalım derdi , onlarında yorgun halsız bıtkin dönemlerı oluyo canım adam hergün ısteyecek degılya :D üzülme tatlim sen egzersızlere devam et o yanasmadıgında kos sen atla üstüne sevinir

hatta gecen ışten geldı böyle halsız halsız duruyo bısey yapası yok, bende atladım tabı hemen .bılmıyodu regl oldugumu sonra hadı odaya gıdek dedı yok ben hastayım zaten olmaz gıdıp yemegı ısıtıyım dedım kafayı yedı :)))

denizdeni bugün de yazdım. İhtimal var diye biliyorum...
Bi hamilelik testi al bak eczaneden...

tesekkur ederım canlarım bılıyorum cok soru sordum ama bırsey daha soracagım adet agrısı ıcın doktora gıtsem alttan bakarlarmı hanı bır alet varmış alttan sokuyorlar

denizcim korkma jel sürüyolar öyle bakıyorlar ve kalınlığı senin orta parmağın kadar olması lazım ,kendi parmağını nasıl jelleyip yapıyosun o da öyle oluyor ve kendini kasmazsan kayıp giriyor kolayca.bence dr a gidip baktırmaktan çekinme acı yok, senn sağlığın önemli bunu unutma arkadaş

merhaba kızlar,bugün adetten 5-6 gün geçti ailelerimiz vardı ve ancak fırsat bulabildik egzersiz yapacaktık beraber,ben normalde 2 pamak yapabiliyorum ama bugün kendi 1 parmağımı zor aldım,eşimin de 1 parmağını çok ağrı ve yanma hissederek zor yaptık yani..anlayamıyorum neden böyle oldu jelde kullanıyorum tabiki..çok moralim bozuk yaaaaaaaa..

merabalar..ben aranızda yeniyim...birkaç haftadır takip etmeye çelışıyordum paylaşımlarınızı..birbirinize desteğinize hayran kaldım açıkcası..bende buna müdahil olmak isterim seve seve...bu anlamsız durumu daha dün aşmış bir vajili olarak tecrübelerimi aktarmak isterim..bende senin gibi düşünuorum uzun flörtlerde özellikle bu durumun yaşandığını okumuştum ve kendimde yaşadım.7 yıl sonunda ewlendık ve sankı beynım ilişkıye tamamen kapalıydı..adeta bana emir werir gbi;açmayacaksın orayı der gibiydi...ilk iki ay aşarım diye kafaya takmadım ..3 ay oldu yavas yavaş daank etti kafaya ...sonraki 3 ay psıkolojik bunalımlar başladı...çok şey denedim kegel parmak vs acı verıyordu...eşimide ıkna ettım 4 gün terapi gördüm ve aştım...tecrubelerımı paylaşabılırım ..doktara gtmedende aşılabilir gbib geliyor bana.....

merhaba ,hoşgeldiniz

Back