• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hımm yok bende gidiyorum egzersizden önce ama bugün öyle oldu acaba idrar yolu enfeskiyonu mu oldum...bir an önce yenmek istiyorum bütün hayatımı mahvetti bu vajii yaaaa............

merhaba kızlar,bugün adetten 5-6 gün geçti ailelerimiz vardı ve ancak fırsat bulabildik egzersiz yapacaktık beraber,ben normalde 2 pamak yapabiliyorum ama bugün kendi 1 parmağımı zor aldım,eşimin de 1 parmağını çok ağrı ve yanma hissederek zor yaptık yani..anlayamıyorum neden böyle oldu jelde kullanıyorum tabiki..çok moralim bozuk yaaaaaaaa..

adetten sonra orada bir gerginlik olabiliyor ama endişelenme geçici bir durum,egzersize devam ,kegeli egzersizden önce yapabildiğin kadar hani pınar arkadaşımızın da dediği gibi yapalım sonra bol egzersiz bir süre sonra rahatlıyacaktır,yılmak yok tamam mı?:nazar::1hug:

kızlar vajınısmus bıde ''bence'' neyden kaynaklanıyo bılıyomusunuz ...nısanlıyken yada flırt ederken bıtakım seylerı yasamışsak ama evlenmeden olmaz dıye dusundugumuzden kendımızı kastımız ıcın, ve evlendıkten sonrada alısıyoruz. kendımızı kasmaya devam edıyoruz sonrada bu illet peşimizde dolanıyo.. ınsallah basarırsınız kızlar cabalamanız lazım yoksa zoooor valla çaba gösterın

katılıyorum.5 yılın sonunda evlendim.herbişeyi yaşardık ama iş o noktaya gelince olmasın diye ne taklalar atardım sonucu bu oldu:sm_confused:

elifnur selam kızlar benim sorunum vajina genişliği ne yapabilirim maddi imkanım yok bitkisel yöntem dar olması için ne uygulanır

2 parmak 1 boğumda kaldım yarın devam edicem fisfisfis

gayet iyi,iki parmak demek; bu iş bitti say neredeyse demek bence.ben kegeli parmak yaparken yapıyordum sadece şimdi egzersizden önce yapıyorum ekstradan ve orası daha rahatlıyor çalışmanın ilerleyen dakikalarında sende de böyle olacaktırvereliniortak

elifes ,xxderinxx kızlar siz neler yapıyorsunuz çalışmalarınız nasıl gidiyor ,moralinizi yüksek tutuyorsunuz değil mi,başaracam diyorsunuz değil mi,başaracam deyin lütfen vegayret edin olacak inşallah

elifnur ben 2parmak 3boğum rahat yapıyordum dediğim gibi bugün 1 parmağı çok zor yaptım çok gergindi girmedi yani eşimin e bir parmağını zor aldım...eşimle yapıyoruz biz egzersizleri...

ya işte çok moralim bozuluyo düşünsene egzersiz bile yapamadım bugün benim temmuzda 2 yıl olacakççç

canım arkadaşım benm kadar hassas kimse olamaz onun için ben yendiysem herkes yener,aslında moralini yüksek tut diyorum ama biliyorum yaşadığın herşeyi,tahmn edebiliyorum ben de yaşadım ama bunlar geçecek inan bana inşallah,ve geçmişi düşünme bugünü düşün ve yapacağım de hep,acı yok de,inan hiç acı yok inan bana
gevşe iyice,sevdiğin müziği aç egzersizi öyle dene,oraya odaklanmamaya çalış dene bakalım tekrar yorumlayalım durumu olur mukaydirigubbakcemile:1hug:

Back