• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

selam kızlar bugün hafta sonuya herkes tatile girdi sanırım:)) bende miskinlik yapıyorum.Tam egzersiz yapılacak zaman ama adetim var. nedense ne zaman gaza gelsem cesaretlensem adetim oluyo acaba adetliyken yapamayacağımı bildiğim için mi.kendime çok kızıyorum bunca aydır burayı takip ediyorum ne kadar yazamasamda ama hep bir erteleme yapıyorum ama artık yeter eşime de yazık.üzülüyorum gerçektende 2 senedir çekiyoruz ikimizde.arkadaşlar parmağı eldiven takarak yapmak dahamı kolay bide serçe parmakla yapıcam ilk olarak yakın zamanda inşallah. daha 1 kez inceledim vajiyi daha nasıl parmağımı yapacağım konusunda bilgim yok.ben orayı kapalı olarak görüyorum.nasıl parmak girecek oraya ya yardım edin neolur

Biz neden başaramıyoruz ya intihar edecem artık :Saruboceq:senağlama

canım intihar etsen ne olacak ben de çok düşündüm intihar etmeyi. hatta birgün kendimi pencereden atarken zor kendime geldim.Ölsek iyi bazen diyorum Allahım ne olur canmı al benimde kurtulayım bu dertten diye.bi ara Dr ulusoyun grubuna üyeyim onun yazılarını başaranları okuyordum ve birgün bende başaracakmışım gibi içimde bi umut vardı hayal vardı şimdi o ilerideki şeyleri hissedemiyorum nedense.Sanırım geçtiğimiz yaz gidecektik ulusoya randevu için aradım doluydu sonrada eşimle ona gitmekten vaz geçtik zaten eşimi çok zor ikna etmiştim. bi de doktor dolu alamayacağını söyleyince eşim artık düşünmüyor bile gitmeyi.şimdi ben ne yapıcam ya içimde inanın hiç umut yok eskisi gibi ve içim hiç rahat değil.

selam kızlar bugün hafta sonuya herkes tatile girdi sanırım:)) bende miskinlik yapıyorum.Tam egzersiz yapılacak zaman ama adetim var. nedense ne zaman gaza gelsem cesaretlensem adetim oluyo acaba adetliyken yapamayacağımı bildiğim için mi.kendime çok kızıyorum bunca aydır burayı takip ediyorum ne kadar yazamasamda ama hep bir erteleme yapıyorum ama artık yeter eşime de yazık.üzülüyorum gerçektende 2 senedir çekiyoruz ikimizde.arkadaşlar parmağı eldiven takarak yapmak dahamı kolay bide serçe parmakla yapıcam ilk olarak yakın zamanda inşallah. daha 1 kez inceledim vajiyi daha nasıl parmağımı yapacağım konusunda bilgim yok.ben orayı kapalı olarak görüyorum.nasıl parmak girecek oraya ya yardım edin neolur

ılk once sana tavsıyem aynanın karsına gecıp vajın.. dokunup 15 20 dk.buna devam etmen 2 3 gun sadece bunu denemen kegel egzersızlerınıde sakın bırakma

canım intihar etsen ne olacak ben de çok düşündüm intihar etmeyi. hatta birgün kendimi pencereden atarken zor kendime geldim.Ölsek iyi bazen diyorum Allahım ne olur canmı al benimde kurtulayım bu dertten diye.bi ara Dr ulusoyun grubuna üyeyim onun yazılarını başaranları okuyordum ve birgün bende başaracakmışım gibi içimde bi umut vardı hayal vardı şimdi o ilerideki şeyleri hissedemiyorum nedense.Sanırım geçtiğimiz yaz gidecektik ulusoya randevu için aradım doluydu sonrada eşimle ona gitmekten vaz geçtik zaten eşimi çok zor ikna etmiştim. bi de doktor dolu alamayacağını söyleyince eşim artık düşünmüyor bile gitmeyi.şimdi ben ne yapıcam ya içimde inanın hiç umut yok eskisi gibi ve içim hiç rahat değil.

Evet intihar bir çözüme ulaştırmaz beni ama bu eziyetten de bıktım artık ya :(
Eşimi doktora ikna edemiyorum. Kendi kendime de bir yere varabilecekmişim gibi gelmiyor.
İnanıyordum başta ama umudumu kaybettim artık :(

aaaaaaaaa kızlarrrrrr ne oluyo bakayım bu ne boye herkezde bı umıtsızlık:oklava:
zaten bu sekılde bır yere varamazsınız toplayın kendınızız nıye yapamıycaksınız bız nasıl yaptık bızler sızden dahamı ıyıydık hayır ...ben kendı adıma konusayımm sadece ck hırs yapmıstım canım ck tatlıdır ama sınırlendımmı hıc bır seyı gozum gormez ..yeter dedım ve basladım ...benımde umuudm yktu bazen hala dıyorum bıttımı o kadra alısmısısmkı o sıkıntıyı sırtımda tasımaya hla ıannamıyourm ...kızlar toparlanını bu skeılde dahada kotuye gıdersınız ınanaın yapabılrıısnız sadece cesaretınıızı toplamanız lazım ıhtıyacınız olan bu mesela ben kendımle ck konusuyordum egzersızlere basladıgımda acı yk acı yk..ınanaırmıısnız bagıra bagıra aglardım yaparken ama bırakmadım yapıcam dedım ve basrdım lutfen boyle konusmayın

xxDerinxx senin 1.5 yıl olmuştu değilmi valla çok zor günler geçiriyor insan senin eşinle durumun nasıl ben ilk zamanlar sürekli hergün tartışıyordum sinir krizleri geçiriyor bayılıyordum hergün işe şiş gözlerle gidiyordum çok zor günlerdi şimdi benim hasta olduğumu anladığı için olacak iyi ama onuda anlıyorum zor bi durum onun için ve artık bizim 2 yıl olduğu için herkesten çocuk baskısı görüyor artık benim çocuğum olmuyo herhalde dyip dalgaya vuruyor ama eminim içinde fırtınalar esiyor. offf ona çok haksızlık oluyo Allah yardımcımız olsun.

ya ben kegel falan anlamıyorum ya kegel dediğiniz küçük tuvaletinizi yaparken ara ara durdurmak mı

bak canım kegel edaersızı pelvık kaslarını guclendırmek ıcın yapıyoz cok faydalı ınan bana afadersınız kucuk abdeste cısı.. yaparken yarıda kes ve neyı sıktıgını hısset ıstebu bızım pelvık kaslarımız ıkı kere yaptın mı hangılerı oldugunu anlıyosun sonra bunu her zaman yapabılırsın gunde 4 5 defa 3 sanıye tutup bırakıyosun 10 kere artarda benım gıbı zor bır vakayı kurtardı bu egzersız

aaaaaaaaa kızlarrrrrr ne oluyo bakayım bu ne boye herkezde bı umıtsızlık:oklava:
zaten bu sekılde bır yere varamazsınız toplayın kendınızız nıye yapamıycaksınız bız nasıl yaptık bızler sızden dahamı ıyıydık hayır ...ben kendı adıma konusayımm sadece ck hırs yapmıstım canım ck tatlıdır ama sınırlendımmı hıc bır seyı gozum gormez ..yeter dedım ve basladım ...benımde umuudm yktu bazen hala dıyorum bıttımı o kadra alısmısısmkı o sıkıntıyı sırtımda tasımaya hla ıannamıyourm ...kızlar toparlanını bu skeılde dahada kotuye gıdersınız ınanaın yapabılrıısnız sadece cesaretınıızı toplamanız lazım ıhtıyacınız olan bu mesela ben kendımle ck konusuyordum egzersızlere basladıgımda acı yk acı yk..ınanaırmıısnız bagıra bagıra aglardım yaparken ama bırakmadım yapıcam dedım ve basrdım lutfen boyle konusmayın

Baharcım sana hastayım valla çok iyi moral veriyosun:)) peki bana Allah bilir kaç kere anlattın nasıl yapılacağını ama bi kere daha anlatsana.ben şuan sıfıra sıfırım.elimde hiçbir alet malzemede yok.nasıl başlıcam bu illetten kurtulmaya doktora gidemiyorum hatta biliyorum yumurtalıklarımla ilgili bi sorunum var işiyo sürekli doktora vajinusmus olduğumu söylemeye bile çekineceğim için doktora gidemiyorum. bu dertten kurtulmayı onun içinde çok istiyorum kist falan var sanırım bende.Oturduğumuz şehirde eşim ve benim mesleğimiz itibari ile tanınıyoruz. Kimse bilmediği için durumumuzu duyulacak diye diyede korkuyorum.utanıyorum ne yazıkki

canım sen ızmırdesı benım gıbı buyuk sehırdesın dokuz eylul falan. orda sımdı cınsel terapı almıs bır suru psıkolog vardır 5 6 sensta kurtuluyosun ınternetten arastır semtıne en yakın yere gıt daha ıy senın ıcın

canım sen ızmırdesı benım gıbı buyuk sehırdesın dokuz eylul falan. orda sımdı cınsel terapı almıs bır suru psıkolog vardır 5 6 sensta kurtuluyosun ınternetten arastır semtıne en yakın yere gıt daha ıy senın ıcın

canım izmirde değilim artık ben taşındım ordan küçük bi şehre taşındık ve burda doğru düzgün doktor bile yok inan dedikodu da çok psikologlada konuştum burdaki psikologtan ne olacak ne bekledimde konuştumki eşinle severek mi evlendin neden korkuyosun tanıyomusun v.s sende bişey yok gayet bilinçlisin bide kadın doğumcuya git dedi ozaman müsait değildim gitmedim sonrada olmadı işte kaç sene geçti aradan

Bahar ne kadar hırslıydım en iyi sen biliyorsun burda ama olmuyor :(

g_y evet 1.5 yıl oldu. Başta ben de çok zor günler geçirdim. Eşim hep onu istemediğim için yapmadığımı düşündü. Bunun bi rahatsızlık olduğunu anlamak istemedi. Aramız açıldı. Ayrı odalarda yattık. Bütün gece kavga ettik ağladık. Bi ben bilirim...
Şimdi rahatsızlık olduğunu kabul ediyor ama yine doktora gitmek istemiyor...
Bu durum eziyet bana :(:(:(

benımde 2 yılım heba oldu ama sımdı dusuyorumda keske boyle bır sorunum oldugunu ılk aylarda ogrenseydım ınanın bana vakıt kaybetmezdım cok bunalımdaydım senslara gıttıgımde berı kendıme guven geldı sımdı son asamadayım cevrenızın ne dedıgı,kım ne dusunur dıye,bu sorularla ugrasmayın ne olur kendınızı once dusunun hasta olmadıgınızı sadece yanlıs bılgı bırıkımıne sahıp olan bılıncaltınıza(hayır sen yanlıs bılıyosun bu boyledır dıyebılmek )

Bahar ne kadar hırslıydım en iyi sen biliyorsun burda ama olmuyor :(

g_y evet 1.5 yıl oldu. Başta ben de çok zor günler geçirdim. Eşim hep onu istemediğim için yapmadığımı düşündü. Bunun bi rahatsızlık olduğunu anlamak istemedi. Aramız açıldı. Ayrı odalarda yattık. Bütün gece kavga ettik ağladık. Bi ben bilirim...
Şimdi rahatsızlık olduğunu kabul ediyor ama yine doktora gitmek istemiyor...
Bu durum eziyet bana :(:(:(

benım yaptıgım gıbı gec kocanın karsısına de kı (ben hasta degılım benım gıgı bınlerce bu sorunu yasayan kadınlar var.terapı goren kadınların %95 basarıya ulasıyor benımde bunların ıcınde olmama ızın ver.senı sevıyorum ve ılıskımızın artık normal bır cıft gıbı olmasını ıstıyorum sende benı grceken sevıyorsan ıkımıze yardım et

pınarcım sen terapistten destek aldın ve egzersizde yaptın değilmi ne kadar süredir tedavi görüyosun ben terapiste gitmem dediğim gibi burda böyle yerler bulmak zor öyle diyeyim ben ancak sizlerin terapi görenlerin yardımı ve kendimin yapacağı egzersizlerle bi yol alabilirsem yol alabilirim.ama karalıyım biyerden başlıycam artık. şu adetim b,ts,n hemen yapıcam. ve başaracağım inşallah

ayrı yataklar,aglamalar,kımseye anlatamamak,bu yollardan bende gectım bak sımdı esımle cocuk hayallerı kurabılıyoruz bunu sende yapabılrsın esın razı gelmıyorsa bu dedıklerımı soyle ona ama sakın pes etme erkekler gururlarına yedıremezler.(benım esım gıbı)ama sımdı beraber gıttık terapıste bana destek verdı.sana destek verdımı daha bı baska sevıyosun esını.yanında oldugunu bılmek. bunları konus esınle lutfen

tamam o zaman bak erapıstımın bana her hafta verdıklerını sanada vereyım kesın kurallar var onlara uyarsan hersey hallolur bunu esınede soyle onnda bılmesı sart

Back