• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

o kadar zordayım ki herşeyden medet umar oldum altı yıl az bir zaman değil
bir an aklımdan çıkmıyor evliliğimin ikinci yılına kdar böyle bir hstlık olduğunu bile bilmiyordum
eşim netten araştırmış o bana söyledi.sade ben böyleyim sanıyordum

bende evlılıgımın ılk aylarında gazetede gordum esıme soyledım esım sacmalama oyle bırseyın yok cozerız dedı ama ben bırakmaım tbı basladım arastırmaya araya esımın askerlıgı gırınce bekledım sonra (keske gıtmeseymısım kartal devlet hastanes)gıttım benı muyene etsınler dıye bır sorun varmı dıye ama engel oldum.vajınusmus hastaıyım dememe ragmen parmakla bakacagını soyledı gıcık doktor.bendefırladım kalktım.sonra demezmı senınkı psıkolojık dıye bende ay gercekten mı bılmıyodum dedım aglayarak eve gıttıgımı bılyorum.kartal ozelde sırın bır doktr var (gercek doktor)ona anlattıgımda bana senı muayene etmemın yanlıs oldugunu,senın gıgb bu dertden muzdrıp bırcok ınsanın oldugunu,bundan kurtulmanında tedavı gormen oldugunu soyledı 5 6 seansta kurtuluyosun sana baglı sende nerdeysen arastır unutma sex terapısı almıs bır psıkıyatrı ıle tamamm mı canım 9 10 yıl saklayanlar bıle varmıs benım gıbı sende onlar gıbı olma ben cok cektım evlılıgımın ılk yılında derdımı anlatacak kımse yoktu. su an bıle esım ve doktorum bılıyo. dogrusuda buymus doktorum kımseye anlatmayın dedı sızde oyle olun.yardımcı olabılecegı bırsey varsa seve seve yardımcı olurum optum

parmak egzersizlerindeki amaç oraya hükmedebildiğimizi anlamak senin gibi bende bu akşam kesin olcak kesin korkmıycam aman hiç mi acı görmedim dediğim zamanlarda bile çok kastım kendimi sen bilirsin ama parmak egzersizlerini yapmaya çalış ben daha önce parmak egzersizi yapabiliyodum ama ne oldu şu an bilmiyorum neyse oraya bir şey girdiğini görmek insanı çok fazla rahatlatıyo ilk önce böyle bir deneme yaprsan senin için daha kolay olur bende eşimle p...s egzersizi yaptıgımda 2-3 cm falan girdi daha fazla ilerleyemedim malesef ve çok üzüldüm çok yıpranıyo insan hiç kimse hoşlanmıyo parmak egzersizlerinden yinede sen bilirsinyerimseniben

İşte ben de başarısız olup hevesimi kaybetmekten korkuyorum canım.
Eşimle bi konuşayım ona göre yaparım veya yapmam hiç bilmiyorum...
Ama p.. denemesi yapmak istiyorum nedense. Bakalım :)

PPINARR banada doktor dedı parmakla bakmam lazım dıye sakınlestırdı önce sonra parmagını soktu oldu bende ınanamamıstım aaa oldu dedım oda gaz vermeye basladı aa bak nası oldu ıste yapabılırsın canım felan dıye.. aslında normal öyle bakmaları tamam bazı büyük vakalar bırak parmak sokturmayı acamıyolarmıs bıle bacaklarını ama nebılıyım bı sakınca görmüyorum ben doktorların parmak sokmasına sonucta onlarda hastalarının derecesını ölcüolar vajınısmus hangı boyutta dıye, parmak sokmasa ben oranın duvar oldugunu dusunecektım belkı hala.. sonucta bı parmakdan kızlıkda bozulmuyo .. ama herkesın dusuncesı baska tabı

bak sprey falan hepsı gecıcı hıpnoz ıle 1 gunde cozenler bıle var sonra problm yıne ortaya cıkıyo ben bostancıda sex terapısı almıs polınklıge gıdıyorum kokten hallormasını ıstıyosan orayı sana onerrırım ben yedıncı seanstayım ve 2 ay bende kaynaklanan ara vermeme ragmen parmak ergeslerını gectım son asamadayım ve bunu basarıyorum sızde basarırrsınız benım 2 yılım bosa gectı sızınkı gecmesın

selam ,parmak egzersizlerini kaç parmakta sonlandırmanız gerektiğini söyledi terapistiniz,yani üç parmaktan sonraki aşama pe...s denemesi mi?

İşte ben de başarısız olup hevesimi kaybetmekten korkuyorum canım.
Eşimle bi konuşayım ona göre yaparım veya yapmam hiç bilmiyorum...
Ama p.. denemesi yapmak istiyorum nedense. Bakalım :)
[/QUOThersey asama asama bız seansın basından berı cınsel denemeden uzak durmamızı kesınlıkle penıs vajınaya ben dıyene kadar temas olmayacagını soyledı psıkıyatrısım. esımde benleberaber gelıyo her hafta bir kere oluyo odevler verıyo.bende basta sorunlar yasadım ama heves kırılmasını kafandan at.esın of dese sen demeyeceksın sabır bu ısın bası ben sabrettım sımdı meyvalarını topluyorum

arkadaşlar dün adetim bitmişti deneme yapmayı düşünüyodum,önce biraz egzersiz yapayım dedim.
hiç yapamadım sanki bugüne kadar hiç bişey yapmamış gibiydim.çok acıdı emla ve kayganlaştırıcıya rağmen! neden sizce?

arkadaşlar dün adetim bitmişti deneme yapmayı düşünüyodum,önce biraz egzersiz yapayım dedim.
hiç yapamadım sanki bugüne kadar hiç bişey yapmamış gibiydim.çok acıdı emla ve kayganlaştırıcıya rağmen! neden sizce?

adet bıttıkden sonra ora bıraz daralıyomus ondan olabılır.. sen yınede dene basarırsın

selam ,parmak egzersizlerini kaç parmakta sonlandırmanız gerektiğini söyledi terapistiniz,yani üç parmaktan sonraki aşama pe...s denemesi mi?

bana 3 parmak vermedı sıkıntı oranlarıma baktı (ama ben evde denedım gırdı valla)ıyı dedı artık penıs basını alablırsın dedı bende moral tam tabı gıttık eve bırıncı gun denemesı basarısız (yılmak yok)2 gun demesı basarısız(yılmak yok sıkıntı yok)3gun bırak penıs basını govdeye kadar kabul ettı benımkısını bu asamadayım ımdı 4. gunde aynı 5. gun malesef adet oldum sımdı hala adetımın son gunu esımde soruyo ne zaman bıttcek regl donemın tabı.onada guven geldı sımdı umutlu.

çok üzgünüm,hiç yapamayacakmıyım mehter takımı gibi sürekli ilerlemek mümkün değil iki ileri bir geri ,
bitmez bu bitmez!!!

piksel üzülme stres yapma derin nefes al yine dene biticek emin ol biticek iki ileri bir geride olsa ilerlersin sabır çekkaydirigubbakcemile5 bende aynıyım ne olduysa adetten sonra oldu ama düzelicek inanıyorum bütün kalbimle üzme sende kendiniopuyorumnanaktan

sensın basından berı bıze verdgı bır odev daha var vucut tanıma masajları ılk 2 3 sensta sadece ıc camasırlar olup 5er dakıkalık masajlar ılk ben altta esım cınsel organa dokunmadan 5 dk on kısmıma masaj yapacak sonra ben onun. sonra bana yıne 5 dk sırtve bacak masjı yapacak sonra ben onun cok ıse yaryo haftada en az 2 kere verdı bu odevı esınle bedensel ıletısıme gırıyosun

kızlar ya hıc progestan dıye adet söktürücü kullandınızmı sız? adet gördünümzmü onu ıcınce, bı bılgısı olan varsa yazsın please cok sevap kazanır :D

bana 3 parmak vermedı sıkıntı oranlarıma baktı (ama ben evde denedım gırdı valla)ıyı dedı artık penıs basını alablırsın dedı bende moral tam tabı gıttık eve bırıncı gun denemesı basarısız (yılmak yok)2 gun demesı basarısız(yılmak yok sıkıntı yok)3gun bırak penıs basını govdeye kadar kabul ettı benımkısını bu asamadayım ımdı 4. gunde aynı 5. gun malesef adet oldum sımdı hala adetımın son gunu esımde soruyo ne zaman bıttcek regl donemın tabı.onada guven geldı sımdı umutlu.

ne güzel bi ilerleme gerisi gelir inşallah ,darısı başıma:teytey:

piksel üzülme stres yapma derin nefes al yine dene biticek emin ol biticek iki ileri bir geride olsa ilerlersin sabır çekkaydirigubbakcemile5 bende aynıyım ne olduysa adetten sonra oldu ama düzelicek inanıyorum bütün kalbimle üzme sende kendiniopuyorumnanaktan

ya ben ne çekiyosam bu adetten çekiyom egzersizlere başladığımdan beri azcık ilerleme oluyo cesaretleniyom hop adet giriyo araya ,hadi esnedi şimdi olur derken hop yine adet
:delphin:

Back