- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #7.281
o kadar zordayım ki herşeyden medet umar oldum altı yıl az bir zaman değil
bir an aklımdan çıkmıyor evliliğimin ikinci yılına kdar böyle bir hstlık olduğunu bile bilmiyordum
eşim netten araştırmış o bana söyledi.sade ben böyleyim sanıyordum
bende evlılıgımın ılk aylarında gazetede gordum esıme soyledım esım sacmalama oyle bırseyın yok cozerız dedı ama ben bırakmaım tbı basladım arastırmaya araya esımın askerlıgı gırınce bekledım sonra (keske gıtmeseymısım kartal devlet hastanes)gıttım benı muyene etsınler dıye bır sorun varmı dıye ama engel oldum.vajınusmus hastaıyım dememe ragmen parmakla bakacagını soyledı gıcık doktor.bendefırladım kalktım.sonra demezmı senınkı psıkolojık dıye bende ay gercekten mı bılmıyodum dedım aglayarak eve gıttıgımı bılyorum.kartal ozelde sırın bır doktr var (gercek doktor)ona anlattıgımda bana senı muayene etmemın yanlıs oldugunu,senın gıgb bu dertden muzdrıp bırcok ınsanın oldugunu,bundan kurtulmanında tedavı gormen oldugunu soyledı 5 6 seansta kurtuluyosun sana baglı sende nerdeysen arastır unutma sex terapısı almıs bır psıkıyatrı ıle tamamm mı canım 9 10 yıl saklayanlar bıle varmıs benım gıbı sende onlar gıbı olma ben cok cektım evlılıgımın ılk yılında derdımı anlatacak kımse yoktu. su an bıle esım ve doktorum bılıyo. dogrusuda buymus doktorum kımseye anlatmayın dedı sızde oyle olun.yardımcı olabılecegı bırsey varsa seve seve yardımcı olurum optum