- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.141
amann herkesin başındakıler bı degısık huylu işte, türlü türlü insan cesıtleri var hepsıyle nası bas edecez sallayalım gıtsın aklinialirimsmile
Dün eşimle denedik zaten. Onun yanında yapmam ama habersiz de yapmam canım.
Sonra zar bi zarar görürse başıma ne geleceğini biliyorum çünkü...
naber kızlarrr
kurtulacaksın inşallah, lütfepes etme
bu sitenn çok faydasını gördüm, sıkıntını üzüntünü anlıyorum ancak bu rahatsızlık bize hırs vermeli ben başaracam de ve takıldığın yerde hiç üşenmeden bir önceki aşamaya dön ve tekrar ileri aşamaya geç ne dersin nefes egzersizi yapıyomusun kegel?
ben burda seni düşünürüm ondan bunu tavsiye etmiştim beni anladığına sevndm ve başaracaksın inşallah moralini iyi tut a.s.
Kız mesajı yanlış konuya atmışım sen de hiç bozuntuya vermiyorsun çok güldüm kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar merhaba doktor yardımı da alıyor musunuz
yoksa egzersizleri internetten okuyup mu yapıyorsunuz
yardımcı olursanız teşekkür ederim
merhaba senden nehaber
heee bakdım bu 'bı derdim var ' konusuna felan atacakdı yanlıs atmıs dedım caktırmayım devam edıyım dıye dusundum
elifnur67 arkadaşım öğretmensin galiba meslektaşız
ne kadar zamandır bu sorunun var
bu siteyi bulana kadar
sorun sadece bende var sanıyordum
günaydın kızlar,dün akşam 2 parmak sonuna kadar aldım hemde emlasız mutluyum opuyorumnanaktan
günaydın kızlar,dün akşam 2 parmak sonuna kadar aldım hemde emlasız mutluyum opuyorumnanaktan
canım ya sonuna kadar derken parmaklarımızın ayrım yerine kadarmı onumu kastediyosun
eğer öyleyse nasıl başardın anlatırmısın ben 2.boğumda kalıyorum yapamıyorum
Tarcin... tbrk ederım darısı pe...se ınsalllah :)
valla bu mum beni pek bi korkuttu onu deniceme p.. se geçerim diorumzemuszemus
valla bu mum beni pek bi korkuttu onu deniceme p.. se geçerim diorumzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?