• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben seni çok iyi anladım canım benim ama kalkıpta küçük çocuğa sen onun ayıp olmasınıda öğretmezsen çocuk sapık yetişir bu sefer olmaz öle..
bende hiç bir şekilde annemi suçlamıyorum bu konuda bu bizimle alakalı bişi
düşünsene erkekleri bile ilk deneyimi için bi yere götürüler hani neyin ne olduğunu öğrensin diye ama sen kız olarak öle sap gibi kalırsın neyin nerde olduğunu şıp diye bilemezsin tabiki
ama araştırmak lazım demek istiyorum yani bende genç kızken nerden kan geldiğini nerden afedersiniz tuvaletimi yaptığımı bilirdim ama iş evlenme çapına geldi evlenmeden ilk geceden önce araştırdım
haa diceksinki çokmu başarılı oldun hayır tabiki...bende bu illeti çektim ama sabrımla azimle çalıştım başardım diye bildim sonuçta..

yani sizde yılmayın açın neti bak ne güzel bu siteyi bulmuşsunuz o yüzden yazın google bakın resimlere sonra alın aynayı bakın korkmayın kendinizden ...
yinede çocuga ayıp anlayışından farklı bir şekilde ögretilebilir bunun orta yolu olmalı bence
evlenmeden bende araştırdım ama vajına resimlerine bakarken fena oluyordum kızlık zarıyla ilgili şeyleri okurken fena oluyordum şimdi ise bakıyorum aynayla çok şükür inceliyorum ama parmak alma kısmına gelince orda kalıyorum neyse burda biraz sohbet edmek iyi geldi inanın teselli buldum

kızlarrr twetty26 arkadasımız ck dogru soyluyor...bıraz arastırmak lazım demı ama gormek lazım ...evet ılerde bır kızım olursa bende ona bak senın suranda su vr dıyemem ama tabı zamnı geldıgınde normal olacak sekılde bılgılendırırım ... .. arastırmanız lazım ve cesaretınızı toplamanız

yinede çocuga ayıp anlayışından farklı bir şekilde ögretilebilir bunun orta yolu olmalı bence
evlenmeden bende araştırdım ama vajına resimlerine bakarken fena oluyordum kızlık zarıyla ilgili şeyleri okurken fena oluyordum şimdi ise bakıyorum aynayla çok şükür inceliyorum ama parmak alma kısmına gelince orda kalıyorum neyse burda biraz sohbet edmek iyi geldi inanın teselli buldum

doğru evet orta yol olmalı ama maalesef olmuyo işte :(( ancak evlenmeden önce sana gelip "sakin ol hemen herşey olcak diye kaide yok"derler
ben bunu bile duyunca gerilirdim sinirlenirdim ister istemez sen utanıyosun zaten kalkıpta sana nasıl diceklerki bide öyle düşün
bide artık hiçbişey eskisi gibi değil eskiden annelerimize kimse kalkıpta bişey söylememişki hepsi görücü usulü evlenmiş insanlar ee onlarda bizim okuduğumuzu yetiştiğimizi görüyolar cahil değil şimdikiler diyolar ve bişey söyleme ihtiyacı duymuyolar açıkcası...

arkadaşlar 5 ay kadar bu illetle uğraştım. eşim ilk önceleri anlayşlıydı ama sonradan sinirlenmeye başladı. onu kaybetmekten korktum kendimi bir eksiğim var gb hissediyordum. 16-17 yaşlarndaki kızlar bile benden cesaretliydi. elimle dokunmaya bile korkuyordum. ama bir gün ya olacak ya olacak dedim kendi kendime. sonra akşam 2 saat kadar uğraştık sanırm. yavaş yavaş yapmaya çalıştk kendimi kastığımı hissettiğimde rahatlamaya çalıştım ve oldu inanamadm. oturdum ağladm. inanın hiç ağrı olmuyor. egzersizleride yapmaya çalışmştım ama beceremiyordum. bence egzersizle uğraşmayın. herşey beyinde bitiyor. yapacam deyin yeter.

kızlarrr twetty26 arkadasımız ck dogru soyluyor...bıraz arastırmak lazım demı ama gormek lazım ...evet ılerde bır kızım olursa bende ona bak senın suranda su vr dıyemem ama tabı zamnı geldıgınde normal olacak sekılde bılgılendırırım ... .. arastırmanız lazım ve cesaretınızı toplamanız

yerimseniben

şahsen benimde kızım olursa acaba o zamanki dönem böylemi olcak düşünüyorumda..
ama bende geçirdiğim bu illeti anlatırım kanımca yani sakin olmasını sağlayabilirim...

arkadaşlar 5 ay kadar bu illetle uğraştım. eşim ilk önceleri anlayşlıydı ama sonradan sinirlenmeye başladı. onu kaybetmekten korktum kendimi bir eksiğim var gb hissediyordum. 16-17 yaşlarndaki kızlar bile benden cesaretliydi. elimle dokunmaya bile korkuyordum. ama bir gün ya olacak ya olacak dedim kendi kendime. sonra akşam 2 saat kadar uğraştık sanırm. yavaş yavaş yapmaya çalıştk kendimi kastığımı hissettiğimde rahatlamaya çalıştım ve oldu inanamadm. oturdum ağladm. inanın hiç ağrı olmuyor. egzersizleride yapmaya çalışmştım ama beceremiyordum. bence egzersizle uğraşmayın. herşey beyinde bitiyor. yapacam deyin yeter.

sende benim gibi bodoslama dalmışın şekerim helal olsun olumunekankayizsmile
banada parmak egzersizi yap dedi kızlar bodoslama parmaklarımı sokmuştum :))

doğru evet orta yol olmalı ama maalesef olmuyo işte :(( ancak evlenmeden önce sana gelip "sakin ol hemen herşey olcak diye kaide yok"derler
ben bunu bile duyunca gerilirdim sinirlenirdim ister istemez sen utanıyosun zaten kalkıpta sana nasıl diceklerki bide öyle düşün
bide artık hiçbişey eskisi gibi değil eskiden annelerimize kimse kalkıpta bişey söylememişki hepsi görücü usulü evlenmiş insanlar ee onlarda bizim okuduğumuzu yetiştiğimizi görüyolar cahil değil şimdikiler diyolar ve bişey söyleme ihtiyacı duymuyolar açıkcası...

haklısın şöyle gel kafanda sorular varsa anlatayım diyen olmadı hep korkunç hikayeler sonradakaydirigubbakcemile3 ne var bunda korkulacak tarzında şeyler dendi mafoldumben şaşırmış durumdayım doktorların yüzüne nasıl bakcam ben ya çok utanıyorum halimdeneyvahedigeldismile

haklısın şöyle gel kafanda sorular varsa anlatayım diyen olmadı hep korkunç hikayeler sonradakaydirigubbakcemile3 ne var bunda korkulacak tarzında şeyler dendi mafoldumben şaşırmış durumdayım doktorların yüzüne nasıl bakcam ben ya çok utanıyorum halimdeneyvahedigeldismile

hee benim bide şöyle avantajım var genç kızken çok kadın doktoruna giderdim ben yani sürekli bişi çıkardı mecbur gitmek zorunda kalırdım belki o yüzdende biraz rahat olabilirim..
ne alakası var utanmanı gerektircek anlamadım yani?
sonuçta o doktor sende hastasın tabiki herşeyi sormak öğrenmek hakkın

hemen parmaklarını sokabildinmi zorlanmadan

vallahi soktum :kedi:
ilk olarak hatta siteye düğünden epey önce üye oldum denizcekle konuşmuştum bana egzersiz yapmamı söyledi netten bi baktım neyin nerde olduğuna wcye gittim afedersiniz tuvaletimi yaptım dur bakim deniyim dedim soktum..soktuktan sonrada acaba doğru yermi felan diye bayağıda düşündüm sonra dedimki kendi kendime kaç tane delik olabilirki herhalde doğrudur dedim
evlendim baktım halen olmuyo doktora gittim nerdeyse bende doktora sorcaktım doğru yermi diye ama sormadım netten araştırdım sonra egzersize devam ede ede oldu bitti çok şükür...

hee bide şöyle bir durum vardı onuda belirteyim
eşiminde ilk deneyimiydi bana söylemiyodu açık açık ama anlaşılıyodu konumasından tavrından bile...o yüzden kafama taktım en kısa z amanda çözücem diye çünkü herşey benim elimdeydi ..
böle durum olunca vaji daha kabus oluyo..........
dşünsenize ikinizde neyin nerde olduğunu bilmiyosunuz off yani :1no2:

hee benim bide şöyle avantajım var genç kızken çok kadın doktoruna giderdim ben yani sürekli bişi çıkardı mecbur gitmek zorunda kalırdım belki o yüzdende biraz rahat olabilirim..
ne alakası var utanmanı gerektircek anlamadım yani?
sonuçta o doktor sende hastasın tabiki herşeyi sormak öğrenmek hakkın
kendimi salak gibi hissediyorum o kadar anlattılar anlattılar bi şey beceremedim o yüzden sagolsun doktorlarımda çok iyi arıyorlar sürekliboshayallersmileilgileniyorlar benle

kendimi salak gibi hissediyorum o kadar anlattılar anlattılar bi şey beceremedim o yüzden sagolsun doktorlarımda çok iyi arıyorlar sürekliboshayallersmileilgileniyorlar benle

ayy saçmalama bence ne alakası var arkadaşım neden salak gibi hissedesin kendini
ne güzel doktorun bile arıyomuş işte..önemli olan bundan sonrası
bu kadar sohbet ettik bak geç şimdi egzersizin başına sür bolca jelini yap başla hemen vakit kayetcek zamanın yok artık senin...

hee bide şöyle bir durum vardı onuda belirteyim
eşiminde ilk deneyimiydi bana söylemiyodu açık açık ama anlaşılıyodu konumasından tavrından bile...o yüzden kafama taktım en kısa z amanda çözücem diye çünkü herşey benim elimdeydi ..
böle durum olunca vaji daha kabus oluyo..........
dşünsenize ikinizde neyin nerde olduğunu bilmiyosunuz off yani :1no2:

Benim de vaji bu nedenle kaynaklandı.
O da bilmediği için yanlış yapınca ortaya bu durum çıktı...

ay geldııım durunn pc basında yoktum hemen 2 sayfa yazmısınız yaaa... :) eelifes bencede kaybedecek zamanın yook sen koşş egzersız yap

Benim de vaji bu nedenle kaynaklandı.
O da bilmediği için yanlış yapınca ortaya bu durum çıktı...

evet durum vahim oluyo böyle olunca...
o yüzden mecburen iş sizde bitiyo..herşey sizin elinizde bir an önce yenmeniz lazım...
o yüzden tekrar diyorum durmayın hadi bi yandan başlayın egzersizlere çabuk çabuk hadiiiiiiiiiiiiiialkisalkisalkis

ayy saçmalama bence ne alakası var arkadaşım neden salak gibi hissedesin kendini
ne güzel doktorun bile arıyomuş işte..önemli olan bundan sonrası
bu kadar sohbet ettik bak geç şimdi egzersizin başına sür bolca jelini yap başla hemen vakit kayetcek zamanın yok artık senin...
hemen yapıyorum seviyorum hepinizi :asigim:opuyorumnanaktan iyi burdasınız

Back