• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bak bende kendi parmağımla rahat yapabiliyorum, eşimin parmağıyla yapamam gibi geliyo bu ne ayh bayılıcam :1shok:

ben yeneli 9ay oldu ama ne kendi parmağımı sokabiliyorum ne eşiminkini :) ben dilatörle çalışmıştım ve ona alıştım. sonra penise geçtim tabii. bence bu alışkanlıkla ilgili. kendi parmağımı bikez sokmuştum doktor yardımıyla içerdeki hissi hiç sevmedim. sanırım oyuzden parmağa karşı bir antipatim var. yani demek istediğim parmak girmiyosa dert etmeyin. dilatör alın mum alın. bişekilde hallolur. herkesin tedavi şekli farklı sonuçta.

kızlar slm,adet döneminden sonra vaj...da kapanma ve kuruluk olur demiş bazı arkadaşlar.benim adetim pazartesi günü bitti,dün egzersizlerde çok rahattım hatta üç parmak aldım ilk defa.ama bugün iki de bile çok zorlandım.adet le ilgisi varsa dün nasıl yaptım ya?Bunu yaşayanlar var mı?yardımcı olabilirmisiniz?

slm canım ben bu aralar yumurtlama dönemiyle ilgili bazı yazılar okuyorum ve onların hepsindede bu kuruluk vede kapanma yazıodu sonra kendimde denedim ve öyle olduğunu gördüm adet olucam zaman vajide bir açıklık oluyo ve bittiğindede kuru dönem başlıo en azından benim öle oluyo1 2 gün içöinde geçio tabi bu durum sen hemen adetten 1 gün sonramı yaptın

Haklısınız, ben de kıllanmıştım da bana öyle geliyorsa diye üstüne pek varmamıştım.

Biz burada nelerden bahsediyoruz, o tutmuş penis girince nasıl oluyor, zevki çıkıyor mu diye soruyor. Hey Allah'ım ya. Bazı insanların cidden çok tuhaf fantezileri var.

Cinsellikle ilgili öykülere meraklıysanız sırf bunun için siteler de var, gidin doya doya okuyun.

aynen katiliyorum canim.ates olcmede sayfa nosunu vermistim. merak edenler baksin neler yazmis. nasil zevk ciktigini bizden daha iyi biliyor olmali. gebelikten suphelendigine gore. sinir oluyorum bu gibi insanlara dalga gecer gibi.uffffff

saziye 19 cum. bi suredir yazdiklarini okuyorum. benim de bu ay 3 gun gecikti ama henuz vajiyi tam olarak atlatmis sayilmam. normalde adtelerim duzenlidir. doktor korkusundan dolayi muayene de olmadim.kist falan varsa diye korkuyorum. acaba hic belirtin oldumu. kasik agrisi falan.

aynen katiliyorum canim.ates olcmede sayfa nosunu vermistim. merak edenler baksin neler yazmis. nasil zevk ciktigini bizden daha iyi biliyor olmali. gebelikten suphelendigine gore. sinir oluyorum bu gibi insanlara dalga gecer gibi.uffffff

Bu kadar hatunun bir arada olduğu bir yer olunca manyaklara da cazip geliyor site sanırım. Bu bir şey sayılmaz belki, size sabah gördüklerimi anlatayım.

Abone olduğum konulara gelen yeni bir mesaj yoksa "online forum takibi" kısmına bakarım bazen, forumdaki herhangi bir başlığa yazılan yazılar tek tek görünüyor, akıyor aşağıya doğru.

Sabah üç buçuk falandı, baktım jinekoloji bölümüne bir şey yazılmış. O saatte de canım sıkılıyor, açtım baktım ki ne göreyim: "Adım doktor Ayfer falanca, bazı genç kızlarımız doktora gitmeye çekiniyorlar, ben de onlara kızlık zarı kontrolü, hamilelik gibi konularda online hizmet vermeye karar verdim, msn adresim de şu şu şu!"

Ve bu mesaj o kişinin forumdaki ilk mesajı.

Msn'den nasıl yapacaksa bekâret kontrolü artık delikafadulden

Ben, webcam teknolojisi sayesinde 400 kilometre uzaktan kahve falı baktım diye kendimi marjinal zannederdim, insanların fantezilerine bak. Kendine sazan bulabilse herhalde webcam karşısında bacaklarını açtıracaktı, öff.

Link verip gözlerinizle görmenizi çok isterdim ama şikayet ettim anında attılar. Bu tip dengesizler çok, kendilerini genelde doktor olarak tanıtıyorlar, onlara güvenmenizi sağlıyorlar, sonra daha yakın iletişime geçmek için msn adresinizi almak istiyorlar ve taciz ediyorlar. Aldanmamak lazım. Sırf bu başlıkta bile kaç tanesini önce hüplettik sonra da gümlettik yani.

Benim de başıma gelen, hatunun! biri bana özel mesaj atıyordu ben de vajinismusum, böyle böyle bana da yardım et diye. Ben de elbette yardım ederim, ama bence foruma da yazın ki herkesin fikrini de almış olun falan dedim. Tutturdu msn adresini ver ha ver, yok ille ekle beni, yazım tarzından anladığım kadarıyla sen çok rahat bir kızsın bana yardım etmeni istiyorum diye, halbuki sitede de pek bir şey yazdığı da yok yani, derdi benimle. Sonradan anladık ki birkaç kişiye daha yapmış bunu.

Allahtan yanaşmamıştım. Gerçi eklesem ne olurdu, ters bir şey söylediğinde engeller silerdim olurdu biterdi ama insanın iyi niyetinin kötüye kullanılması kötü yani.

Bu arada yanlış anlaşılmak asla istemem. Ben tabi ki başlığa yazmak istemediklerini bana özel mesajla soranlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum, ve bunu seve seve yapıyorum, birilerine bir faydam dokununca kendimi mutlu hissediyorum. Ama kötü niyetli insanlar da kendini belli ediyor yani. Söylemek istediğim buydu.

Son düzenleme:
canım çok teşekkür ederim.gerçekten çok açıklayıcı yazmışsın kafama bişey takılırsa sorarım sana .ben eczaneden kayganlaştırıcı alamıyorum çok utanıyorum böyle kipa gibi carrefour gibi marketlerde bulamazmıyım ordan alsam. gleitgelen kullanmammı gerekiyor. en iyisi o mu yardımcı olursan sevinirim

slm canım...burada arkadaşlardan biri söylemişti durex in kayganlaştırıcı jelleri oluyormuşş..büyük marketlerdede satılıyormuşş.ve kullanan arkadaşlar memnun kalmış..bende geçenlerde eczaneden alayım dedim ama eczanede yoktu..birde yine arkadaşların önerdiği ultrason jeli var..onuda medikallerde bulabiliyorsun canım..

yuh yaa millet iyice sapitmis. ama bikac yazlilarindan sonra niyetlerini anliyorsun.
msn istemeye gelince bana da biri ozelden msj atip msn mi istemi. iste yenmismis de bana yardim edecekmis de. bu forumu takip ediyorum zaten buraya ya. cok ozelse ozel msj at. msn mi napacaksin. killandim. zaten cevap da yazamiyorum ozelde henuzz.
amannn neyse dikkat edince hemen renklerini belli ediyolar zatiii

yuh yaa millet iyice sapitmis. ama bikac yazlilarindan sonra niyetlerini anliyorsun.
msn istemeye gelince bana da biri ozelden msj atip msn mi istemi. iste yenmismis de bana yardim edecekmis de. bu forumu takip ediyorum zaten buraya ya. cok ozelse ozel msj at. msn mi napacaksin. killandim. zaten cevap da yazamiyorum ozelde henuzz.
amannn neyse dikkat edince hemen renklerini belli ediyolar zatiii

Bana yardım et demesi neyse de , sana yardım etmek istiyorum demesi de çok hoşmuş yani. Foruma üye olan 99999999. kişi miymişsin acaba :roflol:

Çok temkinli olmaya bile gerek yok, dediğin gibi, hemen renklerini belli ediyorlar sengözlerimebaksanab

insanların bu durumundan faydalanmak isteyen sapıklara diyecek söz bulamıyorum....kimseye güvenecekmiyizzz...bu arada banada biri msn den yardım etmek istedi..bende saf saf verdim msnimi:)))ama allah için bi terbiyesizliğini görmedim..tabi erkekmiydi bayanmıydı hiç bilmiyorum..o çaresizlikle vermiş bulundum msn imi...şuan bu olanlardan sonra sildim:))))

insanların bu durumundan faydalanmak isteyen sapıklara diyecek söz bulamıyorum....kimseye güvenecekmiyizzz...bu arada banada biri msn den yardım etmek istedi..bende saf saf verdim msnimi:)))ama allah için bi terbiyesizliğini görmedim..tabi erkekmiydi bayanmıydı hiç bilmiyorum..o çaresizlikle vermiş bulundum msn imi...şuan bu olanlardan sonra sildim:))))

Şahsi fikrim, yardım etmek isteyen zahmet edip foruma yazar yazacağını, bir değil beş kişiye yardım eder. Budur.

Ve gerçekten de, insanların çözüm arayışlarını kötüye kullanmak isteyenlere lânet olsun :kızgın:

saziye 19 cum. bi suredir yazdiklarini okuyorum. benim de bu ay 3 gun gecikti ama henuz vajiyi tam olarak atlatmis sayilmam. normalde adtelerim duzenlidir. doktor korkusundan dolayi muayene de olmadim.kist falan varsa diye korkuyorum. acaba hic belirtin oldumu. kasik agrisi falan.

valla canım benım belırtım cok oldu hatta hamılelık belırtılerının aynılarıymıs, bı kasık agrısı bı kasık agrısı sorma adet olacakmış gıbı bi his sonra bel agrısı yorgunluk hissi... herkes kesın hamılesın dedı meger kıstten oluyomus :) sımdılık benım adetım 20 gun gecıktı adet olmayı beklıyom kisti felan takmıyom cünkü göbegım patlıcak gıbı önden gıdıyo herkez nekadar sısmanlamısın dıyo halbukı aynı kılodayım şişlik cook ödem var vücutta ah bı gelseydı reglm

heheh burdayım kızzz sayfaları okuyorum kac saattır ne uzun yazmışsınız :) netim yoktu faturayı ödemeyı unutmuşuz kaydirigubbakcemile3 gunaydııın herkezeee nasılsınız.. baya cokmuş egzersız yapan ınsallah basarırsınız kızlar... Dün doktora gıttım adetımın üstünden 20gun gectı.. doktor önce gebelık varmı dıye bakdı cıkmadı sonra suraya uzan dedı soyundum elinde uzunca bı ultrason aleti alttan sokup bakcakdı ay bı heycan bastı benı sormayın orda.. bsardıkdan sonra ılk defa gıttım doktora yendın degılmı vajınısmusu dedı evet dedım 1 ay kadar felan oldu ,ozaman bunu sokmamızda bı sakınca yok dedı ama nasıl ittiriyo bı görsenız bende tavana bakıyorum tabi... sonra canım kasma kendını cevıremıyorum dıyo sonra bıraktım kendımı oldu bakdı etti yumurtalıklarımda hep kist varmış adet söktürücü verdı PROGESTAN dıye bı hap bılen varsa hakkında yorum yapabılır :) opuyorumnanaktan

canım çok geçmiş olsun.krizalit in dediğini dene bence,benimde rahimde miyom var.geçen sene soğan kürünü uygulamıştım,doktora gittiğimde biraz küçülmüştü.yani gerçekten işe yarıyor hatta kistlerde daha etkiliymiş.ben devam etmedim çünkü önce vajiyi halletmek istiyorum doktora öyle gidiyim.miyom gebeliye engelmiş.doktora gittiğimde ultrasyondan bakmıştı yani karından, vajiyi halledebilirsem inş vajinal muayene olmak istiyorum.

canım çok geçmiş olsun.krizalit in dediğini dene bence,benimde rahimde miyom var.geçen sene soğan kürünü uygulamıştım,doktora gittiğimde biraz küçülmüştü.yani gerçekten işe yarıyor hatta kistlerde daha etkiliymiş.ben devam etmedim çünkü önce vajiyi halletmek istiyorum doktora öyle gidiyim.miyom gebeliye engelmiş.doktora gittiğimde ultrasyondan bakmıştı yani karından, vajiyi halledebilirsem inş vajinal muayene olmak istiyorum.

sagol canım ınsallah en yakın zamanda halledersın.. halledecegınden emınım sadece hep ısteklı ol ve ara vermeden egzersız yap ozaman gerisi gelır opuyorumnanaktan

Kızlar, benden şimdilik bu kadar, tatile gidiyorum ben annemin yanına, birkaç hafta kadar yokum. Döndüğümde her şeyi tek tek okuyacağım, iyi haberlerinizi görmek isterim.

Beni özleyin anacım, baaaay gamyoncuiremsu

valla canım benım belırtım cok oldu hatta hamılelık belırtılerının aynılarıymıs, bı kasık agrısı bı kasık agrısı sorma adet olacakmış gıbı bi his sonra bel agrısı yorgunluk hissi... herkes kesın hamılesın dedı meger kıstten oluyomus :) sımdılık benım adetım 20 gun gecıktı adet olmayı beklıyom kisti felan takmıyom cünkü göbegım patlıcak gıbı önden gıdıyo herkez nekadar sısmanlamısın dıyo halbukı aynı kılodayım şişlik cook ödem var vücutta ah bı gelseydı reglm

ben de son gune kadar hamilelikten suphelenmedim. ( zaten suphelenecek bisey de yok ben hala vajinismusu yenemedim. ama az da olsa hamile kalan olabiliyormus. biz esimle agustos- eylul gibi denemelere basladik. tam degil ama biraz ilerleme kaydettik.kasilma ve korkularim gitti. yariya yakin bi kismi oluyor daha ileri gidemiyorduk. neyse ) 3-4 gun gecti. normalde adetlerim duzenlidir hatta 1-2 gun erken bile olur bazen.2 gun once testte negatif cikti. bel agrisi kasik agrisi sanki adet olacakmisim gibi.bi kac gundur havalardan mi bilmem ayaklarim buz gibi. isitamiyorum. pazartesiden beri beklemedeyim.egzersizde yapamiyorum.gebelik olmazsa neyse dicemmm ama kist falan yada ne bilim baska bisey olur diye korkuyorum. sen yendigin icin doktor korkun da yoktur.
neyse cok uzun oldu kusura bakma. ama ne yasadigimi en iyi sen bilirsin ki benim 4 gun gecikti

Kızlar, benden şimdilik bu kadar, tatile gidiyorum ben annemin yanına, birkaç hafta kadar yokum. Döndüğümde her şeyi tek tek okuyacağım, iyi haberlerinizi görmek isterim.

Beni özleyin anacım, baaaay gamyoncuiremsu

ay ne guzel bende şöyle guzel bı tatıl ısterdım dogrusu... kendıne dıkkat et eglenceli günler dılerım sana canım kaydirigubbakcemile4

Back