- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #6.841
sağol saziye19 ben bukadar yıl sonra bu korkaklıkla yapabildiysem herkes yapabilir sadece biraz cesaret
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol saziye19 ben bukadar yıl sonra bu korkaklıkla yapabildiysem herkes yapabilir sadece biraz cesaret
bak bende kendi parmağımla rahat yapabiliyorum, eşimin parmağıyla yapamam gibi geliyo bu ne ayh bayılıcam :1shok:
günaydın kızlar,karneleri verdik ve geldik..of adetim bitsede egzersize başlasam..bu ay olur inşallah.bizde bebek istiyoruz da.
kızlar slm,adet döneminden sonra vaj...da kapanma ve kuruluk olur demiş bazı arkadaşlar.benim adetim pazartesi günü bitti,dün egzersizlerde çok rahattım hatta üç parmak aldım ilk defa.ama bugün iki de bile çok zorlandım.adet le ilgisi varsa dün nasıl yaptım ya?Bunu yaşayanlar var mı?yardımcı olabilirmisiniz?
Haklısınız, ben de kıllanmıştım da bana öyle geliyorsa diye üstüne pek varmamıştım.
Biz burada nelerden bahsediyoruz, o tutmuş penis girince nasıl oluyor, zevki çıkıyor mu diye soruyor. Hey Allah'ım ya. Bazı insanların cidden çok tuhaf fantezileri var.
Cinsellikle ilgili öykülere meraklıysanız sırf bunun için siteler de var, gidin doya doya okuyun.
aynen katiliyorum canim.ates olcmede sayfa nosunu vermistim. merak edenler baksin neler yazmis. nasil zevk ciktigini bizden daha iyi biliyor olmali. gebelikten suphelendigine gore. sinir oluyorum bu gibi insanlara dalga gecer gibi.uffffff
canım çok teşekkür ederim.gerçekten çok açıklayıcı yazmışsın kafama bişey takılırsa sorarım sana .ben eczaneden kayganlaştırıcı alamıyorum çok utanıyorum böyle kipa gibi carrefour gibi marketlerde bulamazmıyım ordan alsam. gleitgelen kullanmammı gerekiyor. en iyisi o mu yardımcı olursan sevinirim
yuh yaa millet iyice sapitmis. ama bikac yazlilarindan sonra niyetlerini anliyorsun.
msn istemeye gelince bana da biri ozelden msj atip msn mi istemi. iste yenmismis de bana yardim edecekmis de. bu forumu takip ediyorum zaten buraya ya. cok ozelse ozel msj at. msn mi napacaksin. killandim. zaten cevap da yazamiyorum ozelde henuzz.
amannn neyse dikkat edince hemen renklerini belli ediyolar zatiii
insanların bu durumundan faydalanmak isteyen sapıklara diyecek söz bulamıyorum....kimseye güvenecekmiyizzz...bu arada banada biri msn den yardım etmek istedi..bende saf saf verdim msnimi:)))ama allah için bi terbiyesizliğini görmedim..tabi erkekmiydi bayanmıydı hiç bilmiyorum..o çaresizlikle vermiş bulundum msn imi...şuan bu olanlardan sonra sildim:))))
saziye 19 cum. bi suredir yazdiklarini okuyorum. benim de bu ay 3 gun gecikti ama henuz vajiyi tam olarak atlatmis sayilmam. normalde adtelerim duzenlidir. doktor korkusundan dolayi muayene de olmadim.kist falan varsa diye korkuyorum. acaba hic belirtin oldumu. kasik agrisi falan.
heheh burdayım kızzz sayfaları okuyorum kac saattır ne uzun yazmışsınız :) netim yoktu faturayı ödemeyı unutmuşuz kaydirigubbakcemile3 gunaydııın herkezeee nasılsınız.. baya cokmuş egzersız yapan ınsallah basarırsınız kızlar... Dün doktora gıttım adetımın üstünden 20gun gectı.. doktor önce gebelık varmı dıye bakdı cıkmadı sonra suraya uzan dedı soyundum elinde uzunca bı ultrason aleti alttan sokup bakcakdı ay bı heycan bastı benı sormayın orda.. bsardıkdan sonra ılk defa gıttım doktora yendın degılmı vajınısmusu dedı evet dedım 1 ay kadar felan oldu ,ozaman bunu sokmamızda bı sakınca yok dedı ama nasıl ittiriyo bı görsenız bende tavana bakıyorum tabi... sonra canım kasma kendını cevıremıyorum dıyo sonra bıraktım kendımı oldu bakdı etti yumurtalıklarımda hep kist varmış adet söktürücü verdı PROGESTAN dıye bı hap bılen varsa hakkında yorum yapabılır :) opuyorumnanaktan
canım çok geçmiş olsun.krizalit in dediğini dene bence,benimde rahimde miyom var.geçen sene soğan kürünü uygulamıştım,doktora gittiğimde biraz küçülmüştü.yani gerçekten işe yarıyor hatta kistlerde daha etkiliymiş.ben devam etmedim çünkü önce vajiyi halletmek istiyorum doktora öyle gidiyim.miyom gebeliye engelmiş.doktora gittiğimde ultrasyondan bakmıştı yani karından, vajiyi halledebilirsem inş vajinal muayene olmak istiyorum.
valla canım benım belırtım cok oldu hatta hamılelık belırtılerının aynılarıymıs, bı kasık agrısı bı kasık agrısı sorma adet olacakmış gıbı bi his sonra bel agrısı yorgunluk hissi... herkes kesın hamılesın dedı meger kıstten oluyomus :) sımdılık benım adetım 20 gun gecıktı adet olmayı beklıyom kisti felan takmıyom cünkü göbegım patlıcak gıbı önden gıdıyo herkez nekadar sısmanlamısın dıyo halbukı aynı kılodayım şişlik cook ödem var vücutta ah bı gelseydı reglm
Kızlar, benden şimdilik bu kadar, tatile gidiyorum ben annemin yanına, birkaç hafta kadar yokum. Döndüğümde her şeyi tek tek okuyacağım, iyi haberlerinizi görmek isterim.
Beni özleyin anacım, baaaay gamyoncuiremsu