• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

2 aylık evliyim eşimde yanımda oluyor bana destekçi çıkıyor ve balayında ilişkiye acıdan ağrıdan girilmiyorki ve penis vajinaya değdiğinde neler oluyor nasıl bi zevk çıkıyor
ya kusura bakma ama dayanamadım...burda ınsanlar bıırbırlerıne fantazıalrını anlatmyor ayıp ya:oklava:...kac kezdır soruyosun yeterrrr...cok merak eıdyosan yaparsın egzersızını denersn pe... bakarsın nasıl bı sey olduguna ..burdakı kzıların hıc bıırı olayın zevk boyutunu dusunmuyor...

ya kusura bakma ama dayanamadım...burda ınsanlar bıırbırlerıne fantazıalrını anlatmyor ayıp ya:oklava:...kac kezdır soruyosun yeterrrr...cok merak eıdyosan yaparsın egzersızını denersn pe... bakarsın nasıl bı sey olduguna ..burdakı kzıların hıc bıırı olayın zevk boyutunu dusunmuyor...

Ay boş ver sallama, biraz daha saçmalarsa yönetime haber veririz.

Ben bu kişinin erkek olabileceğini düşünmüştüm ama diğer başlıklardaki yazılarına da bakınca yanıldığımı anladım. Kurmaya çalıştığı cümlelerden ve ifade etmek istediklerinden anlaşılıyor ki en fazla 14 yaşında. Çocuk bu ayol :roflol:

Herkese günaydın bu arada :kahve:

Ay boş ver sallama, biraz daha saçmalarsa yönetime haber veririz.

Ben bu kişinin erkek olabileceğini düşünmüştüm ama diğer başlıklardaki yazılarına da bakınca yanıldığımı anladım. Kurmaya çalıştığı cümlelerden ve ifade etmek istediklerinden anlaşılıyor ki en fazla 14 yaşında. Çocuk bu ayol :roflol:

Herkese günaydın bu arada :kahve:
:roflol:
gunaydınnn cok haklısın cocukkk

heheh burdayım kızzz sayfaları okuyorum kac saattır ne uzun yazmışsınız :) netim yoktu faturayı ödemeyı unutmuşuz kaydirigubbakcemile3 gunaydııın herkezeee nasılsınız.. baya cokmuş egzersız yapan ınsallah basarırsınız kızlar... Dün doktora gıttım adetımın üstünden 20gun gectı.. doktor önce gebelık varmı dıye bakdı cıkmadı sonra suraya uzan dedı soyundum elinde uzunca bı ultrason aleti alttan sokup bakcakdı ay bı heycan bastı benı sormayın orda.. bsardıkdan sonra ılk defa gıttım doktora yendın degılmı vajınısmusu dedı evet dedım 1 ay kadar felan oldu ,ozaman bunu sokmamızda bı sakınca yok dedı ama nasıl ittiriyo bı görsenız bende tavana bakıyorum tabi... sonra canım kasma kendını cevıremıyorum dıyo sonra bıraktım kendımı oldu bakdı etti yumurtalıklarımda hep kist varmış adet söktürücü verdı PROGESTAN dıye bı hap bılen varsa hakkında yorum yapabılır :) opuyorumnanaktan

Günaydın deyince de saziye19 geldi aklıma. O hep günaydın, kimse yok mu der, ben cevap yazana kadar uyumaya giderdi geri :roflol:

Bayağıdır yok sanırım buralarda, iyidir inşallah.
ya bırde o hamıle olabılırım falan dıyordu heralde adet oldu tam hatırlayamıyourm ama sonuc ne oldu

heheh burdayım kızzz sayfaları okuyorum kac saattır ne uzun yazmışsınız :) netim yoktu faturayı ödemeyı unutmuşuz kaydirigubbakcemile3 gunaydııın herkezeee nasılsınız.. baya cokmuş egzersız yapan ınsallah basarırsınız kızlar... Dün doktora gıttım adetımın üstünden 20gun gectı.. doktor önce gebelık varmı dıye bakdı cıkmadı sonra suraya uzan dedı soyundum elinde uzunca bı ultrason aleti alttan sokup bakcakdı ay bı heycan bastı benı sormayın orda.. bsardıkdan sonra ılk defa gıttım doktora yendın degılmı vajınısmusu dedı evet dedım 1 ay kadar felan oldu ,ozaman bunu sokmamızda bı sakınca yok dedı ama nasıl ittiriyo bı görsenız bende tavana bakıyorum tabi... sonra canım kasma kendını cevıremıyorum dıyo sonra bıraktım kendımı oldu bakdı etti yumurtalıklarımda hep kist varmış adet söktürücü verdı PROGESTAN dıye bı hap bılen varsa hakkında yorum yapabılır :) opuyorumnanaktan
cok cok gecmıs olsun ...
ıste o bahsettııgn alttan ltorsyon yuzune gıdemıyourm doktora ck korkuyorum yatamam yendım ama aklıma gelınce bıle ck urkuyorum ..canın yandımı nasıl gectı

cok cok gecmıs olsun ...
ıste o bahsettııgn alttan ltorsyon yuzune gıdemıyourm doktora ck korkuyorum yatamam yendım ama aklıma gelınce bıle ck urkuyorum ..canın yandımı nasıl gectı

tsk canım, acı felan olumuyo canım hıc yanmadı ben tek öyle hanı heycan yaptım ama hıc acımadı zaten ultrason jelı sürüyorya ucuna kayıp gıdıyo ama tabı kendını sıkmazsan.. ilk başta sıktım kendımı niyeyse sonra bıraktım oldu ..ıcındeyken hıc bısey hıssettırmıyo zaten doktor bakıyo önünde monıtor sende ızlıyosun sonra baktımkı cıkarmış bitti diye :)

tsk canım, acı felan olumuyo canım hıc yanmadı ben tek öyle hanı heycan yaptım ama hıc acımadı zaten ultrason jelı sürüyorya ucuna kayıp gıdıyo ama tabı kendını sıkmazsan.. ilk başta sıktım kendımı niyeyse sonra bıraktım oldu ..ıcındeyken hıc bısey hıssettırmıyo zaten doktor bakıyo önünde monıtor sende ızlıyosun sonra baktımkı cıkarmış bitti diye :)
ck tesekur ederım ..ıste ne bıleym ck urkuyorum o olaydan aynı pe... asamasında hıssetıgım korkuyu hıssedıyorum ..neyse mecbur gıdıcez tekrardan gecmıs olsun

günaydın kızlar :kahve:
geçmiş olsun şaziye önemli bir şek değildir umarım

sagol canım önemli bısey degılmış okadar.. önce adetimin gelmesını beklemelıymışız ondan sonra adet olunca 3üncü günü yıne gıdecekmışım test yaptırmaya hamılelık ıcın hanı gebe kalmadan bıkac test uyguluyolarmışya onu yapacakmış bana .. sonrada kistler ıcın tedavıye baslarız olur bıter dedi.. troıt hormonlarıma baktırdım kanda, bende sorun vardı az calısıyordu yuksek cıkıyordu degerlerım.. alla sukur oda normale dönmüs

troıtlerime bakan doktor erkekti.. az kalsın dıyecektım vajınısmusu yendım troıt mroıt kalmadı bende gıttı butun streslerım dıye utandım kaydirigubbakcemile3 :roflol:

ck tesekur ederım ..ıste ne bıleym ck urkuyorum o olaydan aynı pe... asamasında hıssetıgım korkuyu hıssedıyorum ..neyse mecbur gıdıcez tekrardan gecmıs olsun

bende korkuyodum ama vajınusmus tedavisi için gittiğim zaman muayene etti doktor alet falan yoktu ama ben ondanda korkuyodum ama hiç birşey olmadı acı yoktu hastaneye girince korkudan aptallaşmıştım iyice kaydirigubbakcemile3 şaziyecim inşallah iyileşirsinde bebek haberlerini duyarız:ecrin_bebek:

Ahahah, güzel tesadüf olmuş :roflol:

Geçmiş olsun, umarım bir an önce kistlerinden kurtulur hamile kalırsın.

Bu arada, alternatif tıpla aran nasıldır bilmiyorum ama Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun soğan kürü var, rahmin içini temizliyor, kist mist, iltihap ve varsa atıyormuş dışarı, aklında bulunsun. Öyle aman aman büyük kistler değillerse ikinci kontrolde temiz çıkıyormuşsun, bildiğin eritiyormuş. Hamile kalmayı da kolaylaştırıyormuş.

Yaklaşımın nasıl olur bilemem ama söylemek istedim belki biliyor olsan da. Deneyenler mucize gibi diyor.

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...-tip/224875-sogan-kuru-ibrahim-saracoglu.html

tsk ederım kristalin annemde söyledı dün kızım sogan suyu ıc dıye ben ozaman bı ocaga koyupda gelıyım lımon sıkar ıcerım

ayyy bıde bana kadındoktorum ne dedı bılıyomusunuz... şöyle bı baştan aşagıya süzdü bedenımı ,bıraz zayıflasan cok ıyı olur dedı köpek kadın beynımden vurulmuşa döndüm eşim söylese bukadar zoruma gıtmezdı hahaha :roflol:

tsk ederım kristalin annemde söyledı dün kızım sogan suyu ıc dıye ben ozaman bı ocaga koyupda gelıyım lımon sıkar ıcerım

Yok yok, kafana göre içme. Aklımda yanlış kalmamışsa âdet bitiminden bir hafta sonra başlıyorsun, günde iki kere taze taze kaynatıp içiyorsun, ve bunu 15 gün yapıyorsun. Sonra belli bir süre ara veriyorsun, eğer gerekiyorsa ikinci küre geçiyorsun. Ama büyük olmayan kistler tek kürde bile yok olabiliyormuş..

Soğan kürü ayrıca âdeti de düzenliyormuş

Bir de incir kürü vardı soğandan sonra yapılan, o tam olarak hangi amaç içindi unuttum.

Sen verdiğim linki iyice bir incele istersen.

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...-tip/224875-sogan-kuru-ibrahim-saracoglu.html

Bu da var:
Prof. Dr. Ibrahim Adnan SARAÇOĞLU : Soğan Kürü kürü ve Kür Tedavisi

Allah şifa versin canım.

arkadaşlar meraba bende başardım sonunda 2 gün önce hala inanamıyorum yaşadığım okadar olaydan sonra bumuymuş yani diyorum garip bir ruh hali içindeyim mutlumuyum şaşkınmıyım bilmiyorum hala şoktayım heralde netim yoktu o yüzden sizlere teşekkür etme fırsatım yeni oldu destek olan olamayan herkese binlerce teşekkürler Allahın izniyle bu sayfadan okuduklarımla başardım:teytey:

arkadaşlar meraba bende başardım sonunda 2 gün önce hala inanamıyorum yaşadığım okadar olaydan sonra bumuymuş yani diyorum garip bir ruh hali içindeyim mutlumuyum şaşkınmıyım bilmiyorum hala şoktayım heralde netim yoktu o yüzden sizlere teşekkür etme fırsatım yeni oldu destek olan olamayan herkese binlerce teşekkürler Allahın izniyle bu sayfadan okuduklarımla başardım:teytey:

tbrkler akrdasım darisi basarmak ısteyenlerın başına..

Back