• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arass10 aynı seylerı bende yasadım canım ama malesef gebelık degılmıs, ayaklarım resmen buz gıbıydı bende ısıtamadım dedıgım gıbı agrılar sancılar mıde bulantısı hepsı vardı ama degılmıs.. artık kısmet nezaman olursa. zaten korunmuyorum bigün olur ınsallah

slm canım ben bu aralar yumurtlama dönemiyle ilgili bazı yazılar okuyorum ve onların hepsindede bu kuruluk vede kapanma yazıodu sonra kendimde denedim ve öyle olduğunu gördüm adet olucam zaman vajide bir açıklık oluyo ve bittiğindede kuru dönem başlıo en azından benim öle oluyo1 2 gün içöinde geçio tabi bu durum sen hemen adetten 1 gün sonramı yaptın

slm,canım ben adetten sonraki 2. gün yapmıştım çokta rahat olmuştu,hatta o kadar uzun yaptım ki git gel falan çok şiddetli yanmam oldu sonraki günde çok zorlandım dünde zorlandım,bugün daha denemedim inş kolay olur.

daha parmagı deymeden acımaya başladı zar zor parmagı birinci boguma kadar aldık ama devam edmedim siz hepsini alabildinizmi açıkcası ne yapıcagımı bilemiyorum acıda ben kendi parmagımı alırken olmuyodu eşim yaparken psikolijik olarak orda acı oldugunu farkettim ama yinede tedirginimeyvahedigeldismile

daha parmagı deymeden acımaya başladı zar zor parmagı birinci boguma kadar aldık ama devam edmedim siz hepsini alabildinizmi açıkcası ne yapıcagımı bilemiyorum acıda ben kendi parmagımı alırken olmuyodu eşim yaparken psikolijik olarak orda acı oldugunu farkettim ama yinede tedirginimeyvahedigeldismile

evet canım ben hepsini almıştım.hatta 2 parmak tamamını almıştım..eşim parmağına prezervatif geçirip kayganlaştırıcı sürmüştü 2 parmağını küs yapıp o şekilde yapmıştık..bende ilk başlarda tedirgin olup elimle müdahale ediyordum..ama alıştım..birde ben emla krem kullanıyordum .ondan dolayıda rahattım..zorlandığın yerde burnundan derin nefes alıp ağzından veriyorsun ve hafif ıkındığında zaten kendisi kayıp gidiyor:))seninde dediğin gibi psikolojik bu dışarıdan eşinde olsa gelen hareketleri tehdit olarak algılıyorsun...korku başlıyor....önce sen kendin yap vajinayı genişlet madem kendin çok rahat yapabiliyorsun...sonra sen parmağını çıkardıktan sonra eşin yapsınn..sen sanırım emla kullanmıyorsun canım..eğerki kendin rahat yapıp eşinin yapmasına izin vermiyorsan dışardan bir cismin vajinaya girmesine hazır değilsin demekki...o yüzden eşinle denerken bence emla kullan..o zaman kafan biraz daha rahat olurr..hani acımayacağınıı yerleştiriyorsun bu defa kafana...emla sürüp eşinin parmağını aldıktan sonrada emlasız dene ....ben egzesizleri emlasız yapamıyorum..kremsizkendi parmağımı bile alamıyorum...sen eğer kremsiz yapabiliyorsan çok iyiii...ben şimdi kremi bırakmaya çalışıyorumm...yani hala tam olarak yenemedimm..kremsiz ve egzersiz yapmadan ilişkiyi yaşayamıyoruz....sanırım hala korku var:)))ama onuda yenicemii biliyorum artık:)))))

evet canım ben hepsini almıştım.hatta 2 parmak tamamını almıştım..eşim parmağına prezervatif geçirip kayganlaştırıcı sürmüştü 2 parmağını küs yapıp o şekilde yapmıştık..bende ilk başlarda tedirgin olup elimle müdahale ediyordum..ama alıştım..birde ben emla krem kullanıyordum .ondan dolayıda rahattım..zorlandığın yerde burnundan derin nefes alıp ağzından veriyorsun ve hafif ıkındığında zaten kendisi kayıp gidiyor:))seninde dediğin gibi psikolojik bu dışarıdan eşinde olsa gelen hareketleri tehdit olarak algılıyorsun...korku başlıyor....önce sen kendin yap vajinayı genişlet madem kendin çok rahat yapabiliyorsun...sonra sen parmağını çıkardıktan sonra eşin yapsınn..sen sanırım emla kullanmıyorsun canım..eğerki kendin rahat yapıp eşinin yapmasına izin vermiyorsan dışardan bir cismin vajinaya girmesine hazır değilsin demekki...o yüzden eşinle denerken bence emla kullan..o zaman kafan biraz daha rahat olurr..hani acımayacağınıı yerleştiriyorsun bu defa kafana...emla sürüp eşinin parmağını aldıktan sonrada emlasız dene ....ben egzesizleri emlasız yapamıyorum..kremsizkendi parmağımı bile alamıyorum...sen eğer kremsiz yapabiliyorsan çok iyiii...ben şimdi kremi bırakmaya çalışıyorumm...yani hala tam olarak yenemedimm..kremsiz ve egzersiz yapmadan ilişkiyi yaşayamıyoruz....sanırım hala korku var:)))ama onuda yenicemii biliyorum artık:)))))

teşekkür edrim emla kremim yok anestol var onla denemeyi düşünmüştüm eşimin parmagını alabilirsem büyük bir olayı atlatıcam nefes egzersizlerini yapıyorum ama panik oluyo epey sıkıntıya girdim dün akşam nefesde kurtarmadı beni herşey düzelir inşallah bunada şükür

teşekkür edrim emla kremim yok anestol var onla denemeyi düşünmüştüm eşimin parmagını alabilirsem büyük bir olayı atlatıcam nefes egzersizlerini yapıyorum ama panik oluyo epey sıkıntıya girdim dün akşam nefesde kurtarmadı beni herşey düzelir inşallah bunada şükür

rica ederim...anestol emla kadar etkili değil..ama istersen bi dene:)inan atlatıcaksın..sadece biraz cesaret....burdan daha çok başardım yazıları okuyacağız..bunlardan biride sen olacaksın canım işallah..

rica ederim...anestol emla kadar etkili değil..ama istersen bi dene:)inan atlatıcaksın..sadece biraz cesaret....burdan daha çok başardım yazıları okuyacağız..bunlardan biride sen olacaksın canım işallah..

inşallah anestol idare eder işte bir miktar işe yarıyo emlayı bilemiyorum tabi ne derece etkili herkes yaptıysa bende yapabilirim artık buna inanıyorum biraz zamana ihtiyacım var sadece

slm,canım ben adetten sonraki 2. gün yapmıştım çokta rahat olmuştu,hatta o kadar uzun yaptım ki git gel falan çok şiddetli yanmam oldu sonraki günde çok zorlandım dünde zorlandım,bugün daha denemedim inş kolay olur.

ben reglimin bitminin hemen ertesi günü denedim.ara vermek iyi gelmemiş gözlerim karardı az uzandım kalktım devam etiim işaret parmağımı tam olarak alabildim ileri geri yaptım,2.ye geçmedim bakalım bugün yarın ikiye geçmeyi düşünüyorum:Saruboceq:

sakın ha arkadaşım aldıran arkadaşlar bin pişman aldırsan bile ilişkiye yine giremiyomun.bende 7 aydır çekiyorum ne yöntemler... ne doktorlar yapmadığım kalmadı ve sonunda parmak egzersizine dönüş yaptım.şimdi 2 parmaktayım detaylı konuşabilirim sakın korkma işaret parmağında ilerlemeye çalış kızlığın gitmez orası açılıyo parmak ucunla ıkınarak yolunu buluyosun devam et başarıyosun
haklısın hayrunemin ben zaten egzersizi daha rahat yapabileyim diye düşünmüştüm yoksa işe yaramayacağını biliyorum zaten doktor ilişkeye engel olabilecek bi yapısı yok demişti sadece egzersizde bi tedirginlik kalmaz korkusuz bi şekilde ittireyim parmağı :))

ben reglimin bitminin hemen ertesi günü denedim.ara vermek iyi gelmemiş gözlerim karardı az uzandım kalktım devam etiim işaret parmağımı tam olarak alabildim ileri geri yaptım,2.ye geçmedim bakalım bugün yarın ikiye geçmeyi düşünüyorum:Saruboceq:

senin vajınanda da sertlik varmıydı adetten sonra ilk başlarken ben dün zorlada olsa parmagımı aldım ama bugün yapamadım merak ettim senin durumunu

yok canım sertlikten çok psikolojik bişey ya ara verdim diye ilk girişte yine bi fena oldum ama ilerleyebildim rahat girdim yani

ya bende fena olmuştum bıraktım hemen ertesi günde sertlik vardı bir arkadaş adetten sonra sertlik olur dedi ama sende olmamış psikolojik bir durum mu acaba buda doktorumla konuşucam off sıkıntı bastı yine beni mafoldumbeneyvahedigeldismile

ya bende fena olmuştum bıraktım hemen ertesi günde sertlik vardı bir arkadaş adetten sonra sertlik olur dedi ama sende olmamış psikolojik bir durum mu acaba buda doktorumla konuşucam off sıkıntı bastı yine beni mafoldumbeneyvahedigeldismile

tabiki psikolojik canım önce yapamıcam sandım fena oldum ama kayganlaştırınca oluyo işte yaparsın.bende 2 parmağa nasıl geçicem onu düşünüyorum:bbo:

tabiki psikolojik canım önce yapamıcam sandım fena oldum ama kayganlaştırınca oluyo işte yaparsın.bende 2 parmağa nasıl geçicem onu düşünüyorum:bbo:

kayganlaştırıcı sürdüm bol miktarda ama ne biliyim olmadı bir daha deneyeyim bari belki olur eşimde yanımdayken ben iki parmaga geçmiycem eşimle deniycez öyle yada böyle olcak bu iş kaydirigubbakcemile

kayganlaştırıcı sürdüm bol miktarda ama ne biliyim olmadı bir daha deneyeyim bari belki olur eşimde yanımdayken ben iki parmaga geçmiycem eşimle deniycez öyle yada böyle olcak bu iş kaydirigubbakcemile

erken olmazmı ayh ben denerimde yine üzülürüm diye korkuom:1no2:

kızlar merhabalar...uzun zamandan berı aranıza katılamadım.....ama goruyorumkı bayaaa bı gelısme var.......guzzzzzzzzzzzeeeelllllllll cok guzellllll..inşallh devamıda en kısa zamanda gelır.....

benı eskı arkadaslar hatırlarlar umarım....ben bır kac ay once vajınısmusu yendım .....ama nasıllllll yendım basımdan neler gecccttııııı......sımdı gerıye bakıp kendıme cokkk kızıyorum cokk.....
4 senelık evlıyım .....ılk sene pek bısey anlamadık ama ...sorasında bebek baskılarından o kadar sıkıldıkkkı esım ve ben insanlara karsı sınırlenmeye baslıyorduk artık.....kımseyle gorusmek ıstemıyor bızı tanıyan arkadaslarımızdan akrabalarımızdan kacıyorduk hep......
bı gun aklımıza tup bebek geldı ...hemen doktora gıttık ve denemelere başladık 1.2.3. aşılama sonuc yok 1.2.tup bebek yıne sonuc yok...daha ıyı bır hastaneye gecıs ...ve orada da bır kez tup bebek denemesı ve yıne sonuc yok.....yıne husran yıne husrannnnnnnnnnn...
benım psıkolojım tamamen bozuldu mahvoldummmmm......esım sagolsun cok destek gosterdı ama elımde degoldı 3 asılama ...3 tup bebek ve kocaman 4 kez olumsuz sonuccc offff offf o gunlerı hatırladıkça delı oluyorum...bu arada 2 sefer tuttu ama bebeklerımı kaybettım.... bu donemde .ve hala vajınısmusum kızlar yenemedımmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
ömrumden ömurrr gıttı valla madı ve manevı yonden oyle buyuk bır cokuntu yasadıkkı......sonrasında bu vajınısmus ıle ılgılı forumu gordum okudummmm okudummmmm okudummmmm....emla ve jel ıle hemen uygulamaya başladım ...kızlarrrrr bılıyormusunuz neredeyse 1 haftada yendım....ınanamadım gunlerce cunku ben kızlıgımı coktan tup bebek asamalrında kaybetmıstım.hanı o ılk kanı gormeyınce ....hep acaba oldumu dıyerek gectı gunlerım ....ama dusunuyorumda sımdı hersey psıkolojıkmıssss......
simdi sizlere dıyecegım şuuuuu neeee olur ılk basta kafanızda bıtırın bıseyleriiii......daha sonrasında rabbımınde yardımıyla hersey yoluna gırer ınanın buna.... hıccte okadar buyutulecek korkulacak bısıy yok .....hadı bı cesaretle hersey bıtecek ınanın.......

erken olmazmı ayh ben denerimde yine üzülürüm diye korkuom:1no2:

doktor söyledi bunu yapmamısı ilk önce kendi parmagın daha sonrada eşinin parmagı dedi kendi parmagımıda zor almıştım ama eşiminki daha zor duruyo ama bir şekilde yaparız inşallah zaten eşimin parmagı girince olay bitmiş sayılır araya bi daha adet girmeden halletsek keşke boshayallersmile

Back