kızlar merhabalar...uzun zamandan berı aranıza katılamadım.....ama goruyorumkı bayaaa bı gelısme var.......guzzzzzzzzzzzeeeelllllllll cok guzellllll..inşallh devamıda en kısa zamanda gelır.....
benı eskı arkadaslar hatırlarlar umarım....ben bır kac ay once vajınısmusu yendım .....ama nasıllllll yendım basımdan neler gecccttııııı......sımdı gerıye bakıp kendıme cokkk kızıyorum cokk.....
4 senelık evlıyım .....ılk sene pek bısey anlamadık ama ...sorasında bebek baskılarından o kadar sıkıldıkkkı esım ve ben insanlara karsı sınırlenmeye baslıyorduk artık.....kımseyle gorusmek ıstemıyor bızı tanıyan arkadaslarımızdan akrabalarımızdan kacıyorduk hep......
bı gun aklımıza
tup bebek geldı ...hemen doktora gıttık ve denemelere başladık 1.2.3. aşılama sonuc yok 1.2.tup bebek yıne sonuc yok...daha ıyı bır hastaneye gecıs ...ve orada da bır kez tup bebek denemesı ve yıne sonuc yok.....yıne husran yıne husrannnnnnnnnnn...
benım psıkolojım tamamen bozuldu mahvoldummmmm......esım sagolsun cok destek gosterdı ama elımde degoldı 3 asılama ...3 tup bebek ve kocaman 4 kez olumsuz sonuccc offff offf o gunlerı hatırladıkça delı oluyorum...bu arada 2 sefer tuttu ama bebeklerımı kaybettım.... bu donemde .ve hala vajınısmusum kızlar yenemedımmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
ömrumden ömurrr gıttı valla madı ve manevı yonden oyle buyuk bır cokuntu yasadıkkı......sonrasında bu vajınısmus ıle ılgılı forumu gordum okudummmm okudummmmm okudummmmm....emla ve jel ıle hemen uygulamaya başladım ...kızlarrrrr bılıyormusunuz neredeyse 1 haftada yendım....ınanamadım gunlerce cunku ben kızlıgımı coktan tup bebek asamalrında kaybetmıstım.hanı o ılk kanı gormeyınce ....hep acaba oldumu dıyerek gectı gunlerım ....ama dusunuyorumda sımdı hersey psıkolojıkmıssss......
simdi sizlere dıyecegım şuuuuu neeee olur ılk basta kafanızda bıtırın bıseyleriiii......daha sonrasında rabbımınde yardımıyla hersey yoluna gırer ınanın buna.... hıccte okadar buyutulecek korkulacak bısıy yok .....hadı bı cesaretle hersey bıtecek ınanın.......