- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #6.801
aman tarçın sakin ol valla ben de eşiminkiyle 1 parmak kendiminkiyle 2 yapabiliyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vücut kendinden olmayanı reddediyor gibi değil mi. Yeter ki üstüne git, alışacak valla, kaçarı yok :jeyyar:
bak bende kendi parmağımla rahat yapabiliyorum, eşimin parmağıyla yapamam gibi geliyo bu ne ayh bayılıcam :1shok:
krizalit vajiyi atlattıktan sonra v......da genişleme oldumu çok ayıp oldu sanırım kusura bakma..
elifes derin nefe al ozaman bben çok rahatlıyorum...
allah bana evlat nasip etmiyor kurtuluyum şu hastalıktan canımı iyice yaktı bu hastalık eşimle benle bi çocuk istitoruz ama ben korkuyorum offf hayla yanıyor vajinam eşimle hemen penis denemesine geçsek kendimi dahada kasarım parmağımı soksam kızlığım gider eşim şüphelenir kızlık zaten namus meselesi off allahım yaaaa
iyi geceler arkadaşlar 3 senelik ewliyim ve vajinismusum yaklaşık 2 seneden beri internet yoluyla olsun gittiğim psikologlar olsun onlar sayesinde parmak egzerszilerini biliyorum bu 2 sene içerisinde 1 kere deneme şansım olmuştu ama dokunamamıştım bile ve vazgeçtim başka çözümler aradım ama bulamadım tabiki (botox dışında onuda yapan çok olmadığı için güvenemedim) Kendi kendime ya dedim senin herkesten farkın ne hiç bir farkın yok herkes bu illeti yenebilmek için çabalıyor ama sen okumaktan başka ne yapıyosun oturduk yerden düzelcekmi sanki dedim gittim bi duş aldım ewde eldiven ve bebeyağı wardı azcık sürdüm işaret parmağımın 1 boğumunu geçti ve ben hiçbirşey hissetmedim bile umarım vazgeçmem ve egzersizleri devam ettiricek gücü kendimde bulabilirim 3 senenin rahatlığı tabiki eşimden kaynaklanıyo bana baskı yapmıyor şimdi delimisin sen diyebilirsiniz ama bukadarda iyi niyetli olması 3 senemi yedi ve benim artık canıma tak etti sadece yazmak istedim farkında olmadan beni gaza getirdiğiniz için çok teşekkür ederim biliyorum ki benim gibi sessiz takipçileriniz çok umarım herkes 1 gün adım atar ve bu dertten kurtuluruz :)))
bu arada yazmayı unutmuşum işaret parmağımı dewam ettirmemem zardan kaynaklanıyor ya giderse diye aslında giderse gitsin eşim tarafından bi sorun olmazda ben dewam etmeye korktum acaba aldırsammı daha rahat olurmuyum arkadaşlar???
krizalit, benimde teşekkür borcum var sana yazdıklarından bende faydalanıyorum.ama şu şiddetle önerdiğin mum denemesini yapamadım malesef.çok sert geldi bana tırstım açıkçası.gerçi az önce de yazdım bugün egzersizlerde çok zorlandım ,iki parmakta çok rahatken bugün orta parmağımda bile zorlandım ama yılmak yok yarın yine deniyeceğim
2 aylık evliyim eşimde yanımda oluyor bana destekçi çıkıyor ve balayında ilişkiye acıdan ağrıdan girilmiyorki ve penis vajinaya değdiğinde neler oluyor nasıl bi zevk çıkıyor
parmak egzersizleri yaparken mikrop filan kapılmıyormu yani önce banyomu yapıyorsunuz sonramı başlayıorsunuz
parmak egzersizleri yaparken mikrop filan kapılmıyormu yani önce banyomu yapıyorsunuz sonramı başlayıorsunuz
hoppp ben kadınım ve eğlencede aramıyorum kendime tamammı biz 2 aylık evliyiz ve bana edepsiz demeyede hakkın yok bunu sana hatırlarım
bu arada kizlar benden sadece bi tavsiye onune gelen herkese ayrintili bilgi vermeyin. gerci kisi kendini sordugu soruyla belli ediyor. ben bu ates olcmeye baslamistim. yukaridaki hatunu orda gorup yazdiklarini gorunce kafam karisti.sordugu soru da cok garip. dikkat edin derim.....