• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Vücut kendinden olmayanı reddediyor gibi değil mi. Yeter ki üstüne git, alışacak valla, kaçarı yok :jeyyar:

evet aynen iyice şartlandırmışım demek kendimi birşey girmiycek diye ben gerçekten acı var zannediyodum ama anladımki acı falan yok hihoyyyt ya o parmak oraya girecek ya girecek ikisinden biriaklinialirimsmile

bak bende kendi parmağımla rahat yapabiliyorum, eşimin parmağıyla yapamam gibi geliyo bu ne ayh bayılıcam :1shok:

normalde oraya değil kendi parmagımızı almak bakamıyoduk bile değilmi ama şimdi alabiliyoruz zamanla onuda alabiliriz yeterki isteyelim ve azimli olalım güzel günler bizleri bekliyo aklinialirimsmile sadece sabır ve azim lazım tabi dua etmeyide unutmayalım

krizalit vajiyi atlattıktan sonra v......da genişleme oldumu çok ayıp oldu sanırım kusura bakma..

Estağfurullah, sorun değil.

Tabi her seferinde biraz daha iyi oldu, daha kolay oldu, farklı şekillerde de deneyebildik falan filan. Ama hâlâ hiç yaşamamışım gibi olmadı. Gerçi biz de kaç haftadır deneyemedik pek, regl girdi araya, şu oldu bu oldu falan. Öncesinde birkaç dakika da olsa parmakla egzersiz yapma ihtiyacı hissediyorum, onu da aşabilsem süper olacaktı.

kızlar slm,adet döneminden sonra vaj...da kapanma ve kuruluk olur demiş bazı arkadaşlar.benim adetim pazartesi günü bitti,dün egzersizlerde çok rahattım hatta üç parmak aldım ilk defa.ama bugün iki de bile çok zorlandım.adet le ilgisi varsa dün nasıl yaptım ya?Bunu yaşayanlar var mı?yardımcı olabilirmisiniz?

allah bana evlat nasip etmiyor kurtuluyum şu hastalıktan canımı iyice yaktı bu hastalık eşimle benle bi çocuk istitoruz ama ben korkuyorum offf hayla yanıyor vajinam eşimle hemen penis denemesine geçsek kendimi dahada kasarım parmağımı soksam kızlığım gider eşim şüphelenir kızlık zaten namus meselesi off allahım yaaaa

umutsuz olma yapabilirsin kızlık bozulmaz kolay kolay ama yinede çekiniyosan eşin yanındayken dene ben eşimin yanında yapıyorum hemde bana yardımcı oluyo ne kadarlık evliydin sen?

krizalit, benimde teşekkür borcum var sana yazdıklarından bende faydalanıyorum.ama şu şiddetle önerdiğin mum denemesini yapamadım malesef.çok sert geldi bana tırstım açıkçası.gerçi az önce de yazdım bugün egzersizlerde çok zorlandım ,iki parmakta çok rahatken bugün orta parmağımda bile zorlandım ama yılmak yok yarın yine deniyeceğim

iyi geceler arkadaşlar 3 senelik ewliyim ve vajinismusum yaklaşık 2 seneden beri internet yoluyla olsun gittiğim psikologlar olsun onlar sayesinde parmak egzerszilerini biliyorum bu 2 sene içerisinde 1 kere deneme şansım olmuştu ama dokunamamıştım bile ve vazgeçtim başka çözümler aradım ama bulamadım tabiki (botox dışında onuda yapan çok olmadığı için güvenemedim) Kendi kendime ya dedim senin herkesten farkın ne hiç bir farkın yok herkes bu illeti yenebilmek için çabalıyor ama sen okumaktan başka ne yapıyosun oturduk yerden düzelcekmi sanki dedim gittim bi duş aldım ewde eldiven ve bebeyağı wardı azcık sürdüm işaret parmağımın 1 boğumunu geçti ve ben hiçbirşey hissetmedim bile umarım vazgeçmem ve egzersizleri devam ettiricek gücü kendimde bulabilirim 3 senenin rahatlığı tabiki eşimden kaynaklanıyo bana baskı yapmıyor şimdi delimisin sen diyebilirsiniz ama bukadarda iyi niyetli olması 3 senemi yedi ve benim artık canıma tak etti sadece yazmak istedim farkında olmadan beni gaza getirdiğiniz için çok teşekkür ederim biliyorum ki benim gibi sessiz takipçileriniz çok umarım herkes 1 gün adım atar ve bu dertten kurtuluruz :)))

bu arada yazmayı unutmuşum işaret parmağımı dewam ettirmemem zardan kaynaklanıyor ya giderse diye aslında giderse gitsin eşim tarafından bi sorun olmazda ben dewam etmeye korktum acaba aldırsammı daha rahat olurmuyum arkadaşlar???

sakın ha arkadaşım aldıran arkadaşlar bin pişman aldırsan bile ilişkiye yine giremiyomun.bende 7 aydır çekiyorum ne yöntemler... ne doktorlar yapmadığım kalmadı ve sonunda parmak egzersizine dönüş yaptım.şimdi 2 parmaktayım detaylı konuşabilirim sakın korkma işaret parmağında ilerlemeye çalış kızlığın gitmez orası açılıyo parmak ucunla ıkınarak yolunu buluyosun devam et başarıyosun

krizalit, benimde teşekkür borcum var sana yazdıklarından bende faydalanıyorum.ama şu şiddetle önerdiğin mum denemesini yapamadım malesef.çok sert geldi bana tırstım açıkçası.gerçi az önce de yazdım bugün egzersizlerde çok zorlandım ,iki parmakta çok rahatken bugün orta parmağımda bile zorlandım ama yılmak yok yarın yine deniyeceğim

Estağfurullah, birilerinin hayatında olumlu bir etki yapmak güzel bir his, söylediklerim işe yarıyorsa ne mutlu bana zemuszemus

Bir gün öyle, bir gün böyle olması normal, ama korkma gerileme olmaz. Mum konusunda da çok haklısın, insanı ilk başta tedirgin ediyor, vücut kabullenmek istemiyor falan ama kayganlaştırıcıyı boca edip öyle döndüre döndüre yapmıştım. Öncesinde parmak egzersizi de işe yarar. Kendini çok kasma, ama yapmaya çalış, içeri sokarken ıkın. Birkaç mum egzersizinden sonra denediğinde farkı göreceksin yerimseniben

2 aylık evliyim eşimde yanımda oluyor bana destekçi çıkıyor ve balayında ilişkiye acıdan ağrıdan girilmiyorki ve penis vajinaya değdiğinde neler oluyor nasıl bi zevk çıkıyor

Allahın sapığı defol git şurdan!! Bir yere 2 aydır evliyiz yazıyo bir yere 2 yıllık evliyiz korunmuyoruz ama çocuğumuz olmuyo yazıyo. Git kendine başka eğlence bul. Burda gerçekten sorunlarını paylaşan insanlar var. Saygısız edepsiz!!!

parmak egzersizleri yaparken mikrop filan kapılmıyormu yani önce banyomu yapıyorsunuz sonramı başlayıorsunuz

ellerini güzelce dezenfekte et sonra parmagına prezervatif tak üzerine kayganlaştırıcı sür daha sonra denemeye geç işin bittikten sonrada prezervatifi at orası hassas bölge dikkatli olmak lazım

bu arada kizlar benden sadece bi tavsiye onune gelen herkese ayrintili bilgi vermeyin. gerci kisi kendini sordugu soruyla belli ediyor. ben bu ates olcmeye baslamistim. yukaridaki hatunu orda gorup yazdiklarini gorunce kafam karisti.sordugu soru da cok garip. dikkat edin derim.....

açıkcası banada garip gelmişti soruları ama yinede yardımcı olmaya çalıştım dalga geçicek başka yer kalmamış sanki ya ne bu gidin başka yerde eglenin yeter ya

bu arada kizlar benden sadece bi tavsiye onune gelen herkese ayrintili bilgi vermeyin. gerci kisi kendini sordugu soruyla belli ediyor. ben bu ates olcmeye baslamistim. yukaridaki hatunu orda gorup yazdiklarini gorunce kafam karisti.sordugu soru da cok garip. dikkat edin derim.....

Haklısınız, ben de kıllanmıştım da bana öyle geliyorsa diye üstüne pek varmamıştım.

Biz burada nelerden bahsediyoruz, o tutmuş penis girince nasıl oluyor, zevki çıkıyor mu diye soruyor. Hey Allah'ım ya. Bazı insanların cidden çok tuhaf fantezileri var.

Cinsellikle ilgili öykülere meraklıysanız sırf bunun için siteler de var, gidin doya doya okuyun.

ARKADAŞLAR YARDIM ıSTEYENLER BEN 7 AYDIR ÇEKTıM GıTMEDıĞıM DOKTOR DENEMEDıĞıM ıLAÇ AKLA GELMEYECEK YOLLAR DENEDıK OLMADI PSıKOLOJı FALAN KALMADI HıPNOZLA -ALKOLLE UYUŞTURMAYLA DAHA NELER NELER...AMA EN SON BURAYI BULDUM PARMAK EGZERSıZı DEYıNCE DEDıM EN BAŞA DÖNDÜK OLMAZ DEDıM ÇÜNKÜ DAHA ÖNCEDE DOKTOR DEMıŞTı YAPAMAYINCA ÇOK YIKILDIM VE TEDAVıM YARIM KALMIŞTI BAKTIM BAŞARI HıKAYELERıNı OKUYUNCA ALDIM ELıME ELDıVENı YAĞI ÖNCE NEFESLE IKINMAYLA DELıK AÇILIYO ÖNCE DOKUNUN ıYıCE YAĞLAYIN VE IKININ IKININCA USULCA ıTıN BEKLEUıN TEKRAR IKIN... VE DERKEN 1HAFTADA ıŞARETı BıTıRDıM TIK YOK.ŞıMDı 2 PARMAĞA GEÇTıM BAKIN ARKADAŞLAR PARMAK HASSAS OLDUĞU ıÇıN YOLU AÇILDIĞKÇA KENDıNıZ BULUYOSUNUZ AMA IKININCA AÇILAN YOLA ıLERLEYıN
NEYSE ŞıMDı 2 PARMAĞI EMLA ıLE YAPTIM GıRıŞ DAR TABı ZORLADI AMA ACIMADI AYRICA ZAR DENıLEN ŞEY GıRıŞTE ORTALAMA 2. BOĞUMDA MERAK EDENLER ZAR YOKMU FALAN YADA NERDE DıYENLER ZAR DENıLEN ŞEY GEÇTıĞıNıZ O DAR YOL PARMAĞINIZ YUINUŞAK AÇILARAK GEÇTıĞı ıÇıN KANAMAZ KASILI ıKEN DAHA AÇILMADAN SERTÇE GıRESE ORASI SERT OLAN TABAKAYI YIRTIYO BEN HEMŞıREYıM AYRICA DOKTORUMUN AÇIKLAMASIYDI AMA PE..DAHA SERT OLDUĞU ıÇıN KANAMA OLABıLıR AMA ÇOK AZ OLMAYADABıLıR BAKALIM BU HAFTA 2 PARMAĞA DEVAM SONRA BUGUN MUMU DENEDıM GıRMıYO NEDENMı GıRıŞı HıSSEDEMEDıĞıM ıÇıN YOLUNU BULAMADI ZORLAMADIM KANAMA YAPACAK MUM YAPAMAZSAM 3 PARMAĞA GEÇıCEM VE EŞıMıN PARMAĞINI ıNŞ YARDIM OLMUŞTUR SAKIN OLA MORAL BOZMAYIN BEN AYRILMA AŞAMASINA GELECEK KADAR KÖTÜYDÜM AMA BU KADARI BıLE BENı DEHŞET MUTLU ETTı ıNŞ SONU GELıR HADı GAYRET SORMAK ıSTEYEN VARSA SORUN BıRDE BURAYA PEK FAZLA GıREMıYORUM MSN hayrunnisa-emin ekleyin konuşalım

Back