senağlamakeşke mümkün olsa oyalanmak ama sogukta evden dışarı adımı atamıyorum şehirden uzak bir yerdeyim komşularımla bile gitmek istemiyorum çünkü en son komşumuz çok iyi bir kadın ama bilmiyo derdimi bana dediki bak elif sakın korunma ilk önce çocuk yap eşinin işi var bi tane yap sonra ikincisi için ara verirsin dedi kendisinin bir süre çocugu olmamış sende bu duruma düşme diye söylüyor kafamın içinde tam altı aydır bu sorun sabah kalktıgım anda beynime vajınusmus kelimesi yapışıyo akşam yatasıya kadar nasıl sonlanacagını düşünüyorum:gitme: burda hiç bir faaliyet yapacak yerde yok bekarken kurslara gidip arkadaşlarımla takılıyodum samimi arkadaşlarla bile görüşmek istemiyorum bu iş bitesiye kadar bunalımdayım yani eşim birgün patlıycak diye çok korkuyorum elimde değil gece bile benden birşey istedi ve ben ona bagırdım.ya böyle yazıyorum ama dertleşmeye çok ihtiyacım var sadece annem ve kardeşim biliyor annem başımın etini yiyor nasıl yapamassın diye kardeşim zaten bekar bende sizlerle dertleşiyorum iyiki varsınız bu siteyi bulunca gerçekten çok sevindim allah hepinizden razı olsun :teselli: