• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bize moral vermeye calismis aklinca. ama kurdugu cumleler hos degil ayrica asagi yukari herkes ayni seyleri yaparak kurtuluyo. ben bu tpicteki tum sayfalari okudum gunlerce. okuya okuya deneye deneye uzmanlastik zaten. ne yapacagimizi biliyoruz. uygulamaya da calisiyoruz ...takildigimiz yerde de birbirizden destek aliyoruz bu kadarrr

Nasıl başladı bilemem ama âdet döneminde değişen hormonal dengenin de etkisi vardır o gerginliğe, hemen öyle düşünüp kendini iyice sıkma. Böyle tedavine de etki eder, acaba birkaç gün onları hiç düşünmeden başka şeylerle kendini mi oyalasan?

senağlamakeşke mümkün olsa oyalanmak ama sogukta evden dışarı adımı atamıyorum şehirden uzak bir yerdeyim komşularımla bile gitmek istemiyorum çünkü en son komşumuz çok iyi bir kadın ama bilmiyo derdimi bana dediki bak elif sakın korunma ilk önce çocuk yap eşinin işi var bi tane yap sonra ikincisi için ara verirsin dedi kendisinin bir süre çocugu olmamış sende bu duruma düşme diye söylüyor kafamın içinde tam altı aydır bu sorun sabah kalktıgım anda beynime vajınusmus kelimesi yapışıyo akşam yatasıya kadar nasıl sonlanacagını düşünüyorum:gitme: burda hiç bir faaliyet yapacak yerde yok bekarken kurslara gidip arkadaşlarımla takılıyodum samimi arkadaşlarla bile görüşmek istemiyorum bu iş bitesiye kadar bunalımdayım yani eşim birgün patlıycak diye çok korkuyorum elimde değil gece bile benden birşey istedi ve ben ona bagırdım.ya böyle yazıyorum ama dertleşmeye çok ihtiyacım var sadece annem ve kardeşim biliyor annem başımın etini yiyor nasıl yapamassın diye kardeşim zaten bekar bende sizlerle dertleşiyorum iyiki varsınız bu siteyi bulunca gerçekten çok sevindim allah hepinizden razı olsun :teselli:

senağlamakeşke mümkün olsa oyalanmak ama sogukta evden dışarı adımı atamıyorum şehirden uzak bir yerdeyim komşularımla bile gitmek istemiyorum çünkü en son komşumuz çok iyi bir kadın ama bilmiyo derdimi bana dediki bak elif sakın korunma ilk önce çocuk yap eşinin işi var bi tane yap sonra ikincisi için ara verirsin dedi kendisinin bir süre çocugu olmamış sende bu duruma düşme diye söylüyor kafamın içinde tam altı aydır bu sorun sabah kalktıgım anda beynime vajınusmus kelimesi yapışıyo akşam yatasıya kadar nasıl sonlanacagını düşünüyorum:gitme: burda hiç bir faaliyet yapacak yerde yok bekarken kurslara gidip arkadaşlarımla takılıyodum samimi arkadaşlarla bile görüşmek istemiyorum bu iş bitesiye kadar bunalımdayım yani eşim birgün patlıycak diye çok korkuyorum elimde değil gece bile benden birşey istedi ve ben ona bagırdım.ya böyle yazıyorum ama dertleşmeye çok ihtiyacım var sadece annem ve kardeşim biliyor annem başımın etini yiyor nasıl yapamassın diye kardeşim zaten bekar bende sizlerle dertleşiyorum iyiki varsınız bu siteyi bulunca gerçekten çok sevindim allah hepinizden razı olsun :teselli:

canım egzersiz filan yapamıyomusun ya ne aşamadasın merak ettim bendede vardı gerginlik ama egzersizle biraz daha rahatladım

canım egzersiz filan yapamıyomusun ya ne aşamadasın merak ettim bendede vardı gerginlik ama egzersizle biraz daha rahatladım

egzersizlerimi yapabiliyordum işaret parmagın hepsini alabiliyordum ama araya adet girdi dün akşam bitti normalde eşimin yapması gerekiyor artık ama ben bir deneyeyim dedim vajınamı görünce korktum bıraktım sabahtan beri tekrar deniycem ama korkuyorum egzersizlerimi yaparken o kadar mutluydukki ama araya sogukalgınlıgı ve adet girince böyle oldu malesef doktorla konuşacam akşama anlatıcam belki beni rahatlatır

Bende aynı işaret parmağımı alıyodum kendim benimde regl yeni bitti bakalım 2.parmağa geçicem.ılk gün bende bakamadım ertesi gün hemen parmağımı aldım.kaçma bakabilirsin bende bakamıyodum.

Bende aynı işaret parmağımı alıyodum kendim benimde regl yeni bitti bakalım 2.parmağa geçicem.İlk gün bende bakamadım ertesi gün hemen parmağımı aldım.kaçma bakabilirsin bende bakamıyodum.

ya sanki orası bu adet döneminde kapanmış gibi geliyo ürkütüyo ama en azından daha önce işaret parmagımı alabildiysem yine yapabilirim diye düşünüyorum KORKMUYORUM VAJINUSMUS SENDENNNNNNNsüprizzzzzkaydirigubbakcemile4KORKMUYORUM

arkadaşlar bişey sorcam ben şuan bir parmak bir boğumdayım bu aşamayı nekadarda aşdınız siz ıkı boğuma nekadarda gecdiniz

canım ben ilk parmak denemesinde hepsini aldım..hatta 2 parmağıda ikinci denememde almıştım..bu biraz kişiden kişiye göre değişiyor sanırım..kendimizi neye hazır hissediyorsak hemen onu uygulamaya geçiyoruz..ben asla parmak egzersizi yapamam diyordumm..ama bigün bi cesaret geldi hemen hepsini alıverdim..:))

canım ben ilk parmak denemesinde hepsini aldım..hatta 2 parmağıda ikinci denememde almıştım..bu biraz kişiden kişiye göre değişiyor sanırım..kendimizi neye hazır hissediyorsak hemen onu uygulamaya geçiyoruz..ben asla parmak egzersizi yapamam diyordumm..ama bigün bi cesaret geldi hemen hepsini alıverdim..:))

ben bir parmak bir boğumda kaldım ya

bahar sen şuan hangi durumdasın
2 ay once kurtuldum...bır hafta surdu egzerszıler falan sonra emla kremle denedım pe.... ve basardm ..sukru ıhsallh sızlerde en kısa zamnda kurtulursunuz ne kadar kotu bır sye olduugnu ck ıyı bılyıorum..yasıyomusun olumuusn bellı degıl sahte gulucukler atmak ck zor ...ben calsıken oturrurken yatarken v ızlerken hep dusnrdum yeter derdım ya hıc bır zamn kurtulamıycam dedım ama hıc zor degılmıs bak ben basradıms ende basarabılrıısn yeterkı ıste tabı bıde cesaretını toplaman lazım ...korkma egzersızden nan bır bogumla 2 BOGUMUN ARASINDA HICCC FARK YOK kokrma

egzersizlerimi yapabiliyordum işaret parmagın hepsini alabiliyordum ama araya adet girdi dün akşam bitti normalde eşimin yapması gerekiyor artık ama ben bir deneyeyim dedim vajınamı görünce korktum bıraktım sabahtan beri tekrar deniycem ama korkuyorum egzersizlerimi yaparken o kadar mutluydukki ama araya sogukalgınlıgı ve adet girince böyle oldu malesef doktorla konuşacam akşama anlatıcam belki beni rahatlatır

canım bende bu vajiyi yeni yendim sayılır.sakın korkma ben 2buçuk sene çektim.adet sonrası vajide bir kuruluk ve kapanma oluyo.yapman gereken tek şey sakin olmak vede gerginliğini atmak.sen başlamışsın zaten artık yenmeye sadece saatine rastlamıyorsun okadar.bir iki gün içinde o kapanıklık yerini açıklığa bırakıcak kendine biraz zaman ver bence üstüne giderek daha çok umutsuzluğa kapılma.herşey senin elinde unutma bu vücudu biz yönetiyoruz hadi kolay gelsin:lepi:

canım bende bu vajiyi yeni yendim sayılır.sakın korkma ben 2buçuk sene çektim.adet sonrası vajide bir kuruluk ve kapanma oluyo.yapman gereken tek şey sakin olmak vede gerginliğini atmak.sen başlamışsın zaten artık yenmeye sadece saatine rastlamıyorsun okadar.bir iki gün içinde o kapanıklık yerini açıklığa bırakıcak kendine biraz zaman ver bence üstüne giderek daha çok umutsuzluğa kapılma.herşey senin elinde unutma bu vücudu biz yönetiyoruz hadi kolay gelsin:lepi:

gerçekten böyle bir kapanma oluyomu o zaman çok güzel bende yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum zaten yenicem vajınusmusu şu aşama gelinceye kadar çok şey yendim çok teşekkür ederim angel

slm canlarım uzun zamandır girmedim buraya.nasılsınız.benimde 2 ay oldu bu hastalığı halt edeli.şimdi düştüm bebiş peşine .bu ay korunmadık şimdi ayın 25ini bekliyorum bakalım hayırlısı ama moralim çok bozuk.bu gün test yaptım tabiki negatif çıktı.biliyorum daha erken diyceksiniz ama dayanamadım napıyım.bu ilişki olduktan sonra benim reglimde sapma oldu sizlerdede oldumu merak ettim hepinizi öptüm allah herkesin derdine derman versin görüşürüz yineolumunekankayizsmile

gerçekten böyle bir kapanma oluyomu o zaman çok güzel bende yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum zaten yenicem vajınusmusu şu aşama gelinceye kadar çok şey yendim çok teşekkür ederim angel

evet canım gerçekten kapanma oluyo.sonra yumurtlama günlerin gelio ve bir bakmışsın açılmış. şuan beraberesin sen bu savaşta ama inanki galip geliceksin.unutma herşey beyninde bitiyo .1 aya kalmaz üstesinden gelirsin benim öle oldu buradaki arkadaşların sayesinde:enbuyukkk:

ben bişey merak ediyorum.ilk defa parmak egzersizi yapacak kişi emlayı nasıl sürecek içine süremez sanırım yanı en azından ben süremem çünkü vaji ile barışık değilim görmeye tahamülüm yok.ayrıca mesela bi aşamaya kadar gelindi emla kullanıyosun eşin illaki prezarvatif takmasımı gerekiyo takmasa ne olur oda uyuşurmu çok soru sordum dimi ben çok heveslendim başarmak istiyorum yaa.önce parma egzersizi yapıcam bikaç daha soru soralım. en rahat nasıl egzersiz yapabilirim bacaklarımı falan açamıyorum. yada en kolay nasıl olacaksa yatış oturuş falan bana onları söylerseniz o şekilde denemek istiyorum.ne olur yardımcı olun

ben bişey merak ediyorum.ilk defa parmak egzersizi yapacak kişi emlayı nasıl sürecek içine süremez sanırım yanı en azından ben süremem çünkü vaji ile barışık değilim görmeye tahamülüm yok.ayrıca mesela bi aşamaya kadar gelindi emla kullanıyosun eşin illaki prezarvatif takmasımı gerekiyo takmasa ne olur oda uyuşurmu çok soru sordum dimi ben çok heveslendim başarmak istiyorum yaa.önce parma egzersizi yapıcam bikaç daha soru soralım. en rahat nasıl egzersiz yapabilirim bacaklarımı falan açamıyorum. yada en kolay nasıl olacaksa yatış oturuş falan bana onları söylerseniz o şekilde denemek istiyorum.ne olur yardımcı olun

canım bende bir parmağı tamamen alıyorum şu an.koltukta oturuyorum dizlerimi kırıp öyle yapıyorum yatarak hiç denemedim ilk böyle yaptım kolayımada geldi.ben emlayı bikez denedim ozamanda eşimle daha denemelerdeydik egzersiz filan yoktu öyle girişine sürmüşüm işte hiç faydası olmadı tabi.artık egzersizleri ilerletip iyice içeri sürmeyi düşünüyorum p..se geçtiğim zaman.

Back