- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #6.461
Ben parmak egzersizlerinde çok zorlanıyorum yapamıyorum. ya acaba pe... geçsek olur mu?En azından eşim iter.aramızda parmak egzersizlerini yapmadan pe..sle başarıya ulaşan var mı arkadaşlar?Yoksa parmak egzersiz olmadan olmaz mı?
Arkadaşlar merhaba.Ben siteye yeni üye oldum.Ben 6 aylık evliyim ve malesef vajinusmusum.Daha hiç eşimle birlikte olamadık.Şu an psikologa gidiyorum.5 kere gittim.5 kere daha gidicem.Ama pakmak egzersizlerini bir türlü yapamıyorum.Cesaret edemiyorum.Arpa boyu kadar yol alamadık.Çok çaresizim yardımlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum.Lütfen!!!!!
arkadaşlar hamileyim darısı inş sizin başınıza
keske hersey senın dedııgn gıbı basıt olabılseydı ...ınan senın duusnduugnden daha zor duurmdayız ...alkolle duusnduugn gıbı bız gııb ınsanlar basaramıyorlar bende cevremdekı ınsnalara su kelımelerı duymamak ıcın hep oldu derdım ..cunku su NE VAR BUNDA HERKEZ YAPIYOR...kelımesı benı maf edıyodu..hersey dedııgn gıbı alkolle hallolsaydı ınan su an bu ınsnalar burda olmazdı ...senın duusnudgun kadar basıt degıl yasadıklarımız ...
merhaba elifnur sorun sadece cesaretimizn olmamasından kaynaklanıyordu ben de canım arkadaşım baharın desteğiyle aştım cesaret hepsi bu
canım doktora gitmedim bu siteye üye olduğum gün pınarla konuştuk eczaneden anestezi sprey aldım bi de kayganlaştırıcı jel onunla denedim oldu sonra parmak falan yaptım ama ben diğer arkadaşlar gibi 2 parmak 3 parmak yapmadım sonra oraya bişeyin girebildiğini gördüğümde bende bi rahtlama oldu ara ara kassam da öncesine nazaran çok iyiyim sen nasılsın
bu arada bazen olmuyor yine çok kasabiliyorum ama moralimi bozarsam daha kötü olduğumu fark ettim o yüzden rahatım sen de rahat ol ben işim yüzünden bazen çok fazla ara veriyorum ilişkiye bu kasmaları da ona bağlıyorum
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar ULTRASON JELİ alıııın valla hepsıyle aynııı hem daha ucuz, para vermeyın hertarafa hemde hıcbı zararı yoooooook
kızlar kımse yokmu
canım benım ıyıyım sen nasılsın...ben hala burdayım bak ..nasıl gıdıyo umarım sorun yoktur bebıs haberın varmı....a.s.slm baharcım nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?