• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben parmak egzersizlerinde çok zorlanıyorum yapamıyorum. ya acaba pe... geçsek olur mu?En azından eşim iter.aramızda parmak egzersizlerini yapmadan pe..sle başarıya ulaşan var mı arkadaşlar?Yoksa parmak egzersiz olmadan olmaz mı?

Canım bende kendi parmağımı hiç sokamadım. Kendi parmağımı denemeye çalışırken hiç olmaz sanıyordum. Benim yerime eşim parmağını soktu. Gözümü kapattım ve bakmadım çok kolaydı sonrada başka aletlerle denedim. Daha kalın ve uzun. Ve şimdi başaranlardanım:dance::dance::dance:

Arkadaşlar merhaba.Ben siteye yeni üye oldum.Ben 6 aylık evliyim ve malesef vajinusmusum.Daha hiç eşimle birlikte olamadık.Şu an psikologa gidiyorum.5 kere gittim.5 kere daha gidicem.Ama pakmak egzersizlerini bir türlü yapamıyorum.Cesaret edemiyorum.Arpa boyu kadar yol alamadık.Çok çaresizim yardımlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum.Lütfen!!!!!

sevimnur merhaba, moralini bozma önce güçlü ve azimli olmalıyız, bu işi yapacağına inanıyorum bu sitede olmamız bir sebeptir buna değil mi
parmak olayınıda kendini rahat hissettiğinde ve istersen aynanın karşısında dene.başaracağım de hep.

keske hersey senın dedııgn gıbı basıt olabılseydı ...ınan senın duusnduugnden daha zor duurmdayız ...alkolle duusnduugn gıbı bız gııb ınsanlar basaramıyorlar bende cevremdekı ınsnalara su kelımelerı duymamak ıcın hep oldu derdım ..cunku su NE VAR BUNDA HERKEZ YAPIYOR...kelımesı benı maf edıyodu..hersey dedııgn gıbı alkolle hallolsaydı ınan su an bu ınsnalar burda olmazdı ...senın duusnudgun kadar basıt degıl yasadıklarımız ...

bence çok haklısın canım

bahar07 merhaba, özelden yazamıyorum sanırım ,destek dolu sözleri için çook teşekkür ederim.ben hala kendime vajili yada vajisiz diemiyorum.geçen hafta çözdüm bir akşam ama tekrar eskiye dönermi durum bilmiyorum.kuralı çözdüm mesajları okuyarak,bir gün tamam artık dedim çalıştım ve çok kolay oldu,daha önce yaşadığım zorluklardan bahsetmeyeyim,güzel şeylerden bahsetmek istedim burada.sanki tekrar yaşamam o sıkıntıyı kimse yaşamasın.korkularım yersizmiş acı bile olmadı inanamadım.sanırım benm morale ihtiyacım var,sizlerin yazıları ii geldi bana

merhaba elifnur sorun sadece cesaretimizn olmamasından kaynaklanıyordu ben de canım arkadaşım baharın desteğiyle aştım cesaret hepsi bu

merhaba busenimcim,sen nekadar sürede yendin ve devamını nasıl başardın. parmakla çalıştınmı,dr a gittin mi biraz anlatırmısın
ben vaji için malesef dr a gitmedim bu sitenn faydası oldu bana moralim geldi yerine. umarım bozulmaz:nazar:

canım doktora gitmedim bu siteye üye olduğum gün pınarla konuştuk eczaneden anestezi sprey aldım bi de kayganlaştırıcı jel onunla denedim oldu sonra parmak falan yaptım ama ben diğer arkadaşlar gibi 2 parmak 3 parmak yapmadım sonra oraya bişeyin girebildiğini gördüğümde bende bi rahtlama oldu ara ara kassam da öncesine nazaran çok iyiyim sen nasılsın

bu arada bazen olmuyor yine çok kasabiliyorum ama moralimi bozarsam daha kötü olduğumu fark ettim o yüzden rahatım sen de rahat ol ben işim yüzünden bazen çok fazla ara veriyorum ilişkiye bu kasmaları da ona bağlıyorum

canım doktora gitmedim bu siteye üye olduğum gün pınarla konuştuk eczaneden anestezi sprey aldım bi de kayganlaştırıcı jel onunla denedim oldu sonra parmak falan yaptım ama ben diğer arkadaşlar gibi 2 parmak 3 parmak yapmadım sonra oraya bişeyin girebildiğini gördüğümde bende bi rahtlama oldu ara ara kassam da öncesine nazaran çok iyiyim sen nasılsın

inanırmısın ben ne sprey ne de emla kullandım,ilk olarak siteyi okuyup gaza geldiğimde evde bepanten vardı uygun olarak onunla baktım 1 sonra 2 sonra 3 parmak denedim ve ben de olan kasılmaların hiçbiri yoktu ben inanamadım buna okadar gevşekti ki.... sonra aynı gün denedik ve oluverdi şaşırdım doğrusu.rahatlık bukadar önemliiimiş 2 gündür egzersiz yapamıyorum ama bazen kendimi gergin hissettiğimde orası da kasılı oluyo rahat ve moralli olmamız lazım.tam olarak kurtulduk mu bilmiyorum ya

bu arada bazen olmuyor yine çok kasabiliyorum ama moralimi bozarsam daha kötü olduğumu fark ettim o yüzden rahatım sen de rahat ol ben işim yüzünden bazen çok fazla ara veriyorum ilişkiye bu kasmaları da ona bağlıyorum

benm de moralim ii gibi. ama kasılınca bozulabiliyo keyfim kaçıyor.bu arada belirteyim ben artık jelle çalışıyorum zararsız dedikleri için arkadaşlar.

slm kızlarr ..bır sye sorucam benı hala gırıste cok zor oluyo yanı soru yaısyoyrum ılk gırıs esnasında boyle olan varmı bıde acaba ne kadra zamn sonra gecer yasayan varmı...

Günaydın arkadaşlar.Yine yeni bir gün yine başarısızlık ben bu egzersizleri neden yapamıyorum ya.Başaran arkadaşları görünce çok imreniyorum.Eşimde gececi bu hafta onunla deneme şansım da yok :( offfff

Back