Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar ULTRASON JELı alıııın valla hepsıyle aynııı hem daha ucuz, para vermeyın hertarafa hemde hıcbı zararı yoooooook

Tamam bugün alırım eczaneden psikolog vermişti bebk yağını ondan kullanmaya çalışıyordum bende.

Burada bir arkadaşımız doktorunun bebe yağını önerdiğini yazmıştı. Ben de yeni gelmiştim o zaman, eczaneye gitmeye üşenince marketten bebe yağı almıştım. Ama sonra başka bir akradaşımız bebe yağının ph değerinin vajinanınkinden farklı olduğunu yazmıştı. Ben de onu bırakıp kayganlaştırıcı almıştım. Çok şükür bana bir şey olmadı ancak bebe yağı kullanan bazı arkadaşlar mantar sorunu yaşadı. Belki herkeste olmayabilir ama riske atacak bir şey değil bence. O yüzden ne zaman bebe yağı lafı geçse "durun yapmayın, siz kardeşsiniz evlenemezsiniz" der gibi ortaya atlıyorum :roflol:

hoşgeldin mesajlarınız için teşekkürler ancak ben özelden mesaj sanırım yazamıyorum yeni olduğum için de bilmiyorum nereden nasıl yazacağımı.ben burada birbirinize nekadar güzel destek olduğunuzu gördüm kendim de kısmen böyle bir sorunla başetmeye çalışıyorken buldum sizleri ve kendime güven geldi önerilerinizi yapıyordum daha öncelerden ama kaç ayda birmiş.sizleri okuyunca üşenmeden ve daha emin birşekilde hergün yapmaya başladım heçen haftadan bu yana
ancak ben emla krem kullanmadım,sizi okuyup da ilk olarak denediğimde bepanten kullandım(evde o vardı sadece) ve o gün denedik başardık ben de inanamadım çok mutlu oldum
inanın hiç acı yok
sonra vazelin kullandım , şimdi ise sizlerden aldığım bilgilerden hareketle ultrason jeline geçtik. bilmiyorum bundan sonra da aynı başarıyı devam ettirebilecek miyim ama korkularımı aştım , doğru nefes almanın önemini gördüm,kesinlikle kendimizi kasmamalıyız bütün sır burda.ben de bunları paylaşmak ve sizlerden destek almak için buraya üye oldum tekrar merhaba hepinize

Ben parmak egzersizlerinde çok zorlanıyorum yapamıyorum. ya acaba pe... geçsek olur mu?En azından eşim iter.aramızda parmak egzersizlerini yapmadan pe..sle başarıya ulaşan var mı arkadaşlar?Yoksa parmak egzersiz olmadan olmaz mı?

canım öncelikle hoşgeldin aramıza bende basarılı değilim uyarıldığım zaman p..s başını alıyodum gecenlerde ben üsteyken tamemen girdi ama başka pozisyonda zor oluyor ikinciyide denedim ama basarılı olamadım biraz uğraş hemen bırkma

Teşekkür ederim o zamn denemeye başlıyalım.Psikolog yasakladığı için aylardır denemiyoruz bile..

merhaba kızlar bende 1 sene bu illet hastalıkla uğraştım çok sıkıntılı günler geçirmiştim hergünüm ağlamakla geçiyordu ya hiç yapamassam diye bu siteyle tanıştıktan sonra burdaki arkadaşlarında desteğiyle yardımıyla burda yazılanları başaranları okudukça kendime güvenim arttı cesaretim arttı ve çok fazla sürmedi 29 ekimde çok şükür başardım hemde egzersiz felan yapmadan ve birçok kez yazdım burdada korkulcak hiçbirşey yok herşey beyinde bitiyor kendinizi rahat bırakıp kasmadığınızda çok rahat oluyor(.(eminimki şuan diyosunuzdur bizde biliyoruz kasmamak gerektiğini ama olmuyor işte felan diye)) ama inanın oluyor ve şuan allahıma şükürler olsunki çok istediğim bişey oldu hamileyim :CüvCüv: innaılmaz bi duygu bunu burda yazıyorumki sizde cesaretlenin kafanızdaki olumsuz bütün düşünceleri silin atın ve güzelliklerin keyfini çıkarın zamanı ertelemeyin çünkü insan daha sonra boşa geçen zamana çok üzülüyor. allahım inşallah sizlere bu günleri gösterir tez elden kurtulursun bu hastalıktan dualarım sizlerle.ben tekrardan bana bu hastalıkla uğraşırken yardım eden herkese teşekkür ediyorum sormak istediğiniz bişey olursada herzaman yardıma hazırım allah yardımcınız olsun. :enbuyukkk:

canım çokkk hayırlı olsun çok sevindim ya Rabbim herkese nasip etsin ya eğer çok özel olmassa on ki ruh halini hissettiklerini hangi pozisyonda olduğunu anlatırsan egzersiz yapamayan benimgibiler için umut olur bide kanama falan oldu mu

çok sağol canım tabiki söylerim banada egzersiz ürkütücü geliyordu şuan yap desen yine yapamam ama kişiden kişey değişiyor tabi yanlış anlaşılmasın birçok arkadaşta o şekilde yendi bu hastalığı.benim denemediğim pozisyon ve denemediğim kayganlaştırıcı kalmamıştı olmuyor olmuyor olmuyordu delircektim işte burda yazılanları okuyunca bi cesaretle bikaç denemede başardım biraz komik olcak belki ama ben zeytinyağı sürdüm kayganlaştırısı olarak en son aklıma bu geldi eşim yatağın ayak ucuna oturdu hafif bacaklarını açtı ben ayaktaydım elimle tutarak oturmaya çalıştım bu şekilde bana daha kolay geldi o an için çünkü kontrol bendeydi çok fazla kasmadım nasıl olduğunu anlamadım bile olmuş bitmişti tabi hissettiklerime gelince innaılmaz bi duygu kuş gibi oldum ve sevinç gözyaşları :) daha sonra çok fazla ara vermeden birgün arayla devam ettim çünkü ara verince halada öyle ilk girişte zorlanıyor insan ama sonrası çok kolay.

merhaba kızlar bende 1 sene bu illet hastalıkla uğraştım çok sıkıntılı günler geçirmiştim hergünüm ağlamakla geçiyordu ya hiç yapamassam diye bu siteyle tanıştıktan sonra burdaki arkadaşlarında desteğiyle yardımıyla burda yazılanları başaranları okudukça kendime güvenim arttı cesaretim arttı ve çok fazla sürmedi 29 ekimde çok şükür başardım hemde egzersiz felan yapmadan ve birçok kez yazdım burdada korkulcak hiçbirşey yok herşey beyinde bitiyor kendinizi rahat bırakıp kasmadığınızda çok rahat oluyor(.(eminimki şuan diyosunuzdur bizde biliyoruz kasmamak gerektiğini ama olmuyor işte felan diye)) ama inanın oluyor ve şuan allahıma şükürler olsunki çok istediğim bişey oldu hamileyim :CüvCüv: innaılmaz bi duygu bunu burda yazıyorumki sizde cesaretlenin kafanızdaki olumsuz bütün düşünceleri silin atın ve güzelliklerin keyfini çıkarın zamanı ertelemeyin çünkü insan daha sonra boşa geçen zamana çok üzülüyor. allahım inşallah sizlere bu günleri gösterir tez elden kurtulursun bu hastalıktan dualarım sizlerle.ben tekrardan bana bu hastalıkla uğraşırken yardım eden herkese teşekkür ediyorum sormak istediğiniz bişey olursada herzaman yardıma hazırım allah yardımcınız olsun. :enbuyukkk:

canım yaa çok sevindim.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebişini.bende parmak egzersizi yapamayanlardanım.artık ümidimi tamamen kaybetmeye başladığım sırada egzersiz yapmadan başardığını okumak bana cesaret verdi.inşallah parmak egzersizi yapmadan başarabilirim.

canım yaa çok sevindim.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebişini.bende parmak egzersizi yapamayanlardanım.artık ümidimi tamamen kaybetmeye başladığım sırada egzersiz yapmadan başardığını okumak bana cesaret verdi.inşallah parmak egzersizi yapmadan başarabilirim.

akasyacım ben yanlışmı hatırlıyorum bilmiyorum ama kafamçokkarıştı ben sanamı doktor ismi vermiştim?kendi doktorumun?

akasyacım ben yanlışmı hatırlıyorum bilmiyorum ama kafamçokkarıştı ben sanamı doktor ismi vermiştim?kendi doktorumun?

evet canım benim.doğru hatırlıyorsun.bana vermiştin doktor ismi.fakat eşimin işeri bu aralar çok yoğun olduğu için izin kullanamıyor.bu nedenle önerdiğin doktora gidemedim henüz.ama mantar nedeniyle evimin yakınında bir hastaneye gittim.ancak muayne olamadım.(kendimi çok kastığım için vazgeçtim).sadece ilaç önerebildi.

evet canım benim.doğru hatırlıyorsun.bana vermiştin doktor ismi.fakat eşimin işeri bu aralar çok yoğun olduğu için izin kullanamıyor.bu nedenle önerdiğin doktora gidemedim henüz.ama mantar nedeniyle evimin yakınında bir hastaneye gittim.ancak muayne olamadım.(kendimi çok kastığım için vazgeçtim).sadece ilaç önerebildi.

hımm anladım canım
bende göremeyince buralarda seni doktora gittinde yendin sandım diye dşünmüştüm
egzersizler ne alemde yapıyomusun?sanki gelişme vardı sende yaaaaa

hımm anladım canım
bende göremeyince buralarda seni doktora gittinde yendin sandım diye dşünmüştüm
egzersizler ne alemde yapıyomusun?sanki gelişme vardı sende yaaaaa

malesef canım egzersiz yapamıyorum .zaten hiç yapamadım bana çok ürkütücü geliyo parmak egzersizi.elimi bile değdiremiyorum o derece yanii.bu arada haklısın uzun süredir yazmıyordum.açıkçası kızdım kendime egzersiz yapamıyorum bir ilerleme kaydedemiyorum en azından kimseyi meşkul etmiyeyim dedim.ama sürekli yazılanları takip ettim.

malesef canım egzersiz yapamıyorum .zaten hiç yapamadım bana çok ürkütücü geliyo parmak egzersizi.elimi bile değdiremiyorum o derece yanii.bu arada haklısın uzun süredir yazmıyordum.açıkçası kızdım kendime egzersiz yapamıyorum bir ilerleme kaydedemiyorum en azından kimseyi meşkul etmiyeyim dedim.ama sürekli yazılanları takip ettim.

kusura bakmayın ama bencede kızmalısınız kendinize...
o kadar z aman geçiyor neden hiç çaba sarfetmeyi denemiyorsunuz neden egzersizden korkuyosunuz?
sadece senin için değil herkes için söylüyorum
kendinizi sevin biraz barışık olun kendinizle bizde bu yoldan geçtik aynı şeyleri bizlerde yaşadık hiçbirimiz damdan düşer gibi halletmedik bu olayı
doktorlarla psikolaglarla hipnozlarla çözülcek şey değil bunlar
hepsine gidin aynı tedavi yöntemi uygulanıyor arkadaşlar bende gittim dediğiniz doktorlara onlar kuş kondurmuyolar büyü yapmıyolar bianda başarasınız diye
sadece sizlerden istediğimiz ne olursunuz eşlerinizi düşünün ve yol katetmek için çaba sarfedin
aynayı alın kendize bir bakın ne yapıyorum ben neden kendime acı çektiriyorum diye bir sorun..ve ondan sonra işlemlere başlayın..

akasyacım bu seölerim sadece senin üstüne alınman içind eğil burdaki tüm arkadaşlar için
kendisini sevmeyen tüm arkadaşlar için...ister bana kızın ister haklı görün bunlar benim görüşüm uygulayıp uygulamamak size kalmış..

kusura bakmayın ama bencede kızmalısınız kendinize...
o kadar z aman geçiyor neden hiç çaba sarfetmeyi denemiyorsunuz neden egzersizden korkuyosunuz?
sadece senin için değil herkes için söylüyorum
kendinizi sevin biraz barışık olun kendinizle bizde bu yoldan geçtik aynı şeyleri bizlerde yaşadık hiçbirimiz damdan düşer gibi halletmedik bu olayı
doktorlarla psikolaglarla hipnozlarla çözülcek şey değil bunlar
hepsine gidin aynı tedavi yöntemi uygulanıyor arkadaşlar bende gittim dediğiniz doktorlara onlar kuş kondurmuyolar büyü yapmıyolar bianda başarasınız diye
sadece sizlerden istediğimiz ne olursunuz eşlerinizi düşünün ve yol katetmek için çaba sarfedin
aynayı alın kendize bir bakın ne yapıyorum ben neden kendime acı çektiriyorum diye bir sorun..ve ondan sonra işlemlere başlayın..

akasyacım bu seölerim sadece senin üstüne alınman içind eğil burdaki tüm arkadaşlar için
kendisini sevmeyen tüm arkadaşlar için...ister bana kızın ister haklı görün bunlar benim görüşüm uygulayıp uygulamamak size kalmış..

haklısın canım.bunları bende kendime çok söyledim halada söylüyorum.kendimi olacağına inandırıyorum kendimi cesaretlendirmeye çalışıyorum ama çözümün kaynağı parmak egzersizi olunca elim ayağım buz kesiyo malesef.mafoldum

haklısın canım.bunları bende kendime çok söyledim halada söylüyorum.kendimi olacağına inandırıyorum kendimi cesaretlendirmeye çalışıyorum ama çözümün kaynağı parmak egzersizi olunca elim ayağım buz kesiyo malesef.mafoldum

o zaman sende serçe parmağınla başlamaya çalış yapabilirsin inanman lazım öncelikle...

Back