• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Günaydın arkadaşlar.Yine yeni bir gün yine başarısızlık ben bu egzersizleri neden yapamıyorum ya.Başaran arkadaşları görünce çok imreniyorum.Eşimde gececi bu hafta onunla deneme şansım da yok :( offfff
ama bak yapamıyorum dersen zaten basaramzsın..neden yapamayasınkı bak herkez yapıyor aslında bır kez cesaret etsen ınan duusnduugun gııb degıl bende tam tersı kendım yapmalıym egzersızı esımle asla yapamıyourm ...cesaretını topla gec basına yapamıyosan bıle dene her gun dene sımıd gıt dene mesela serce parmakla burdakı kzıları getır aklına onlarda sen gııb kokruyoud ama yaptılar senın ne eksıgın var sende yapabılrıısn kaydirigubbakcemile

ama bak yapamıyorum dersen zaten basaramzsın..neden yapamayasınkı bak herkez yapıyor aslında bır kez cesaret etsen ınan duusnduugun gııb degıl bende tam tersı kendım yapmalıym egzersızı esımle asla yapamıyourm ...cesaretını topla gec basına yapamıyosan bıle dene her gun dene sımıd gıt dene mesela serce parmakla burdakı kzıları getır aklına onlarda sen gııb kokruyoud ama yaptılar senın ne eksıgın var sende yapabılrıısn kaydirigubbakcemile

Ya çok garip bi duygu sanki orda bi giriş yokmuş gibi hissediyorum.Yada yapamadığım için bana öyle geliyo.bilmiyorumkismile

Ya çok garip bi duygu sanki orda bi giriş yokmuş gibi hissediyorum.Yada yapamadığım için bana öyle geliyo.bilmiyorumkismile
bende sen gıbıydım bkardım kapalı olmucak derdım amaparmagını ıyıyce ıslat hafıf hafıf ıktır acıldııgnı goruceksın benım kacıncı ılıskım hala baktıgımda kapalı gorunuyo orası acık hemde ck genıs bır yapııs var duusn ordan bebek cıkıyo hafıf assagıya dogru ıktırınce ck ahat olucaktır hadı topla cesarerını bı kez olsun dene
hem ne kaybedıceksınkı yapamazsan sonra gene denersın ...kaydirigubbakcemile5

bak benden tavsiye
bu gibi durumlarda yani orda giriş yok gibi görüyosunya hani aç interneti kızlık zarı yaz neyin nerde olduğunu iyice anlıyosun ayrıca resimlere baktıktan sonra aynayı al karşına ıkınarak bak o zaman tam analmıyla neyi nereye sokacağını anlıyosun
yani bilmemek ayıp değil tabiki
dedimya bende ilk zamanlar bişey yok sanıyodum

kızlar ya bazı arkadaşlar kayganlaştırıcı olarak bepanten kullanıyor.
bu bizim bildiğimiz çatlak kremi değilmi benim evde de var ama kullanmaya çekiniyorum
aslı nedir?

slm kızlarr ..bır sye sorucam benı hala gırıste cok zor oluyo yanı soru yaısyoyrum ılk gırıs esnasında boyle olan varmı bıde acaba ne kadra zamn sonra gecer yasayan varmı...

canım benimki seninki kadar olmadı tabi ama bende girişlerde hala zorlanıyorum.ablam bana bu zevk almakla ilgili demişti.yani ne kadar çok zevk alırsan o kadar çok girişler kolay olurmuş,hissedilmezmiş.biraz zamana ihtiyacımız var.tabi bu 1 ay da olabilir 1 senede.bize bağlı

inanırmısın ben ne sprey ne de emla kullandım,ilk olarak siteyi okuyup gaza geldiğimde evde bepanten vardı uygun olarak onunla baktım 1 sonra 2 sonra 3 parmak denedim ve ben de olan kasılmaların hiçbiri yoktu ben inanamadım buna okadar gevşekti ki.... sonra aynı gün denedik ve oluverdi şaşırdım doğrusu.rahatlık bukadar önemliiimiş 2 gündür egzersiz yapamıyorum ama bazen kendimi gergin hissettiğimde orası da kasılı oluyo rahat ve moralli olmamız lazım.tam olarak kurtulduk mu bilmiyorum ya

işte bepanten kullanan biri canım
bende nasıl oluyor anlamadım

naber kızlar ne var ne yok nası gıdıyo calısmalar, benım artık alla sukur kolay oluyo cok cok az giriste bı tedırgın oluyom sonra bı sorun yasamıyom ne acı ne bısey .. darısı herkezın basına ıns. olumunekankayizsmile

selam arkadaslar bende 8 ay vajinismusu cektim cok zor ama kader mi diyeyim bilmiyorum internette bu siteye rasladim sizin sayenizde yendim yeneli bir hafat aoluyor COK SAGOLUN HEPINIZDE....

canım selam. bende ilk tek parmka sonra 2 parmak ve şimdide 3 parmaga kadar alabılıyorum ama bır turlu penısde basarılı olamıyorum sana tavsıyem vazelın yada beb yagı kullan hem parmagına hemde vajınana ınan o kadar rahat parmak egzersızı oluyokı hıc sıkıntı yasamazsın.burdakı arkadaslar bana 3 parmagı labılıyosan penısıde cok rahat alırsın dıyo ama benım acı korkum oldugunda yanı işi tam olarak beyınde bıtıremedım. ama sana tavsıyem hıc korkma ha tek parmak ha 2 parmak mutlaka dedıgım seylerı kullanarak egzersiz yap.

selam duygu82 sen varya cennetliksin varya ben senin sayende bir hafta önce vajinismusu yendim emla kremle yendim diyordun ya sen bende aldim emla kremle basardim senin sayende hep senin yazdiklarini takip ediyordum ilgimi cekmisti ben 8 aylik evliyim sonunda yendim cok sagol seni tanimiyorum ama tanismak isterim kaydirigubbakcemile5

selam duygu82 sen varya cennetliksin varya ben senin sayende bir hafta önce vajinismusu yendim emla kremle yendim diyordun ya sen bende aldim emla kremle basardim senin sayende hep senin yazdiklarini takip ediyordum ilgimi cekmisti ben 8 aylik evliyim sonunda yendim cok sagol seni tanimiyorum ama tanismak isterim

Back