Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

twetty26 soyledıkelrınde cok haklı ...ıs sızde bııtyo kızlarr daha ne kadra korkarak yasıycaksınız benım yada burda yenın kızların sızlerden farkı yok hele ben bocekten dahı korkkarım her syeden korkarım o derece ama nereye jadar dedım ve gectım basına ...yanı bızde bayıla bayıla yapmadık egzersızlerı ben aglayarak yapıyordum belkı sıze yalan gelır ama gercekten resmen bagırarak aglıyrodum ama bırakmadım buz gıbı olurudum tıtrerdım ...su an belkı ck zor gelıyor ama ınanaın su yasadıgınız durum kadra kotu degıl ...cesaretınıız toplayım ve baslayın artıkkk herekz kurtulsun bu ılletten

eşlerinizin sizlere sırtını dönmesine razıysanız diyecek lafım yok...kendinizi düşünmüyorsanız onları düşünün..

biraz azim biraz cesaret biraz özgüven...korkmayın sabırlı olun ve egzersizlere başlayın inanın yeniceksiniz..biz nasıl yendiysek sizde yeniceksiniz..:enbuyukkk:

bencede arkadaşlarıma aynen katılıyorum.ilk başlarda egzersizler bana işkence gibi geliyodu.ömür boyu bu sorunla uğraşıcam sanıyodum.eşim bana sen kadınların yüzkarasısın diyodu(güya bu sözle beni gaza getirecekmiş)inanın hiç değmezmiş.birde başına geçip saatlerce egzersiz yapmayın.ben en fazla 10 dk uğraşıyodum.yoksa sıkıcı geliyo.birde kızlar ne kadar zaman geçerse okadar kötü.çünkü bi zaman sonra herşeyden soğumaya başlıyosunuz.belki sizlere saçma gelicek ama bu sorunu çözmeme rağmen o kadarda mutlu olamadım.yani çok şükür çözdük.ama ilk zamanlarki enerjimi bulamıyorum.artık bişeylerin tadı kaçıyo.peki buna sebep kim?istemeyerekte olsa MAALESEF BEN.bir insan ne yaparsa kendine yaparmış.lütfen sizler hayatınızı mahvetmeyin.

kesinlikle katılıyorum destek almak isteyen ve bana destek vermek isteyen varsa parmak egzersizindeyim lütfen hayrunnisa-emin ulaşalım başarabilriz yanlış yöntemler denemeyelim

benimde denemediğim gitmediğim yerler kalmadı ama olmadı şimdi parmak egzersizine başladım ama lütfen desteğe ihtiyacım var hayrunnisa-emin ulaşalım birbirimize

bende kadın hastalıkları ve gebelik sitesinde bi arkadastan basarı hikayeleriyle basladım bu yola daha önce gittiğim doktorun biri vermişti ama yapamadığım için tedavim yarım kaldı ama şimdi basladım ama serce parmak ve işaret parmağına geçtim işaret parmağından 2parmağa geçemiyorum üstelik nefes dediğiniz şeyi doğrumu yapıyorum acaba bide zeytinyağı zararsız diye onu önerdiler

bende ilk başladığımda o cesaretle işaret parmağı ile yapmıştım doğru yoldasın kanımca...
şimdi kayganlaştırıcı yada zeytinyağı kullanabilirsin belli süre işaret parmağınla egzersize devam etmelisin ve içerdeyken git glel yap yani öle sabit tutma
daha sonra emla kullanarak(ben öle yaptım)iki parmağa geçebilirsin yada mum deneybilirsin(ben uzunca bir süre iki parmağı emla ile yapmıştım faydası oldu)eğer bunuda başarırsan zaten p...se geç derim..

hayrunisa niye sürekli mail adresi yazıyosunki burdan da yardımcı olabilir arkadaşlar,baştan sona oku topiği ben öyle yapmıştım,gerçi ben hala 2 parmaktan 3 e geçme aşamasındayım ama olsun...

hayrunisa niye sürekli mail adresi yazıyosunki burdan da yardımcı olabilir arkadaşlar,baştan sona oku topiği ben öyle yapmıştım,gerçi ben hala 2 parmaktan 3 e geçme aşamasındayım ama olsun...

iş yerindeyim ve girdiğim siteyi görüyorlar bunun için sölemiştim ne varki rahat konusabilmek için parmaktayım ve destek almak istedim açamıyorum siteyi

ço kteşekkürler ama nefes olayını acaba doğrumu yaptım serçeden işaret parmağına geçtim ama 2parmak sığmıyo

Cinsellikle ilgili yanlış inanışlar,Aşırı katı bir toplum düzeni içinde yaşama,Katı ahlak kuralları ve tabular, Suçluluk, ayıp, günah gibi kavramların bilinç altına yerleşmesi, Cinsellik konusunda yerleşmiş yanlış ön yargılar, Bilinç altında penisin vücuda girişine karşı bir korkunun olması

vajinismus nedenlerine baktım bunlar yazıyordu..erken onlem onemli bu korkularla yasamak ilerde vajinismusa neden oluyor free olmak lazım demekki..

ço kteşekkürler ama nefes olayını acaba doğrumu yaptım serçeden işaret parmağına geçtim ama 2parmak sığmıyo

zaten hemen geçmeye çalışma iki parmağa belli süre tek parmak ya sonra dene dediğim gibi ben emla kullanarak iki parmağa geçtim belli süre iki parmak egzersizini ve mu egzersizni emla ile yaptım zaten sonrada yendim :))) yendikten sonrada emlasız denedm tüm egzersizleri

kzılr bıse sorcam anadolu yakasında bıldıgınız ve denedıgınız ıyı bır halı yıkamacı varmı ? varsa bana adını teelfonunu verır mısıız ? Bu sorunun konu ıle alakası yok affedın ,ama sorcak baska bırı bulamdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…