- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #6.441
Bazı şeyleri yaşamayan bilemez. Maydonoz yemiyor diye dalga geçtiğim bir arkadaşım vardı. "Ay ne salaksın, insan maydonoz yemez mi, nasıl yiyemiyorsun anlamıyorum" diye kıza takılırdım. Sonra bir gün domatesten tiksindim, artık evime sokmuyorum. Dışarıda atıyorum dürüm sipariş edecekken "domates olmasın" demeyi unutmuşsam gelen dürümü yiyemiyorum, olmuyor. Aç kalmayı tercih ediyorum. Demek ki olabiliyormuş yani..
Biz de biliyoruz korkacak bir şey olmadığını, bunun bilakis en büyük dünyevi zevklerden biri olduğunu. Ayrıca o adamlarla berabersek demek ki seviyoruz, kimse kafamıza silah dayayıp "bununla yatacaksın ulan" demiyor. Elbette sevdiğimiz adamlarla bir bütün olmak istiyoruz ama demek ki bazen olmayabiliyor. Ve bunun sebepleri sizin zannettiğinizden çok daha karmaşık.
Önerdiğiniz yöntemler doktorlar tarafından "sakın ha" denilen yöntemlerdir genelde. Ayrıca geçici çözümlerle bir yere varılmaz. Haftada kaç kez içip kaç kez ilaç alacağız yani? Olacak şey mi?
Biz ne yapmamız gerektiğini biliyoruz, ve yapıp olumlu sonuçlarını da görüyoruz. Kusura bakmayın ama vajinismusun ne olduğundan bihaber insanların geçersiz çözüm önerilerine ihtiyacımız yok.
benimde denemediğim gitmediğim yerler kalmadı ama olmadı şimdi parmak egzersizine başladım ama lütfen desteğe ihtiyacım var hayrunnisa-emin ulaşalım birbirimize
bende kadın hastalıkları ve gebelik sitesinde bi arkadastan basarı hikayeleriyle basladım bu yola daha önce gittiğim doktorun biri vermişti ama yapamadığım için tedavim yarım kaldı ama şimdi basladım ama serce parmak ve işaret parmağına geçtim işaret parmağından 2parmağa geçemiyorum üstelik nefes dediğiniz şeyi doğrumu yapıyorum acaba bide zeytinyağı zararsız diye onu önerdiler
tabiki de olur
hayrunisa niye sürekli mail adresi yazıyosunki burdan da yardımcı olabilir arkadaşlar,baştan sona oku topiği ben öyle yapmıştım,gerçi ben hala 2 parmaktan 3 e geçme aşamasındayım ama olsun...
bende ilk başladığımda o cesaretle işaret parmağı ile yapmıştım doğru yoldasın kanımca...
şimdi kayganlaştırıcı yada zeytinyağı kullanabilirsin belli süre işaret parmağınla egzersize devam etmelisin ve içerdeyken git glel yap yani öle sabit tutma
daha sonra emla kullanarak(ben öle yaptım)iki parmağa geçebilirsin yada mum deneybilirsin(ben uzunca bir süre iki parmağı emla ile yapmıştım faydası oldu)eğer bunuda başarırsan zaten p...se geç derim..
ço kteşekkürler ama nefes olayını acaba doğrumu yaptım serçeden işaret parmağına geçtim ama 2parmak sığmıyo
zaten hemen geçmeye çalışma iki parmağa belli süre tek parmak ya sonra dene dediğim gibi ben emla kullanarak iki parmağa geçtim belli süre iki parmak egzersizini ve mu egzersizni emla ile yaptım zaten sonrada yendim :))) yendikten sonrada emlasız denedm tüm egzersizleri
nereye ekleyeceğim bilmiyorum istersen burdan da görüşebilirizhayrunnisa-emin eklersen detaylı konusalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?