- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #6.401
hoşgeldin bendde yeniyim 7aylık evliyim neler denemedik ne tedaviler olmadım ama olmadı ama şimdi ilerlemem var bende inşallah birbirimize destek olabiliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insan sevdiğiyle nasıl yatamaz korkacak ne varki bunun yanında bazı erkekler zorlar kadını o zaman yapmıycaksınız işte kımse tahta değil hersey istekle olur ama sevip evlendiysen yada berabersen seks tamamlanmalı bence erkeklere guven olmaz bu sorun anca konuşarak ve alkolle aşılır yanlış anlaşılmasında alkol almıyanlarda rahatlatıcı hap alabilir çevrede çok deneyen ve olumlu sonuç alan var kızlar
hoşgeldin bendde yeniyim 7aylık evliyim neler denemedik ne tedaviler olmadım ama olmadı ama şimdi ilerlemem var bende inşallah birbirimize destek olabiliriz
merhaba arkadaşlar , aranıza yeni katıldım, yazılarınızı okudum ve kendimi daha güçlü hissettim moralim sanki yerine geldi.desteklerinize ihtiyacım var.hepinize şimdiden teşekkür ederim
Arkadaşlar merhaba.Ben siteye yeni üye oldum.Ben 6 aylık evliyim ve malesef vajinusmusum.Daha hiç eşimle birlikte olamadık.Şu an psikologa gidiyorum.5 kere gittim.5 kere daha gidicem.Ama pakmak egzersizlerini bir türlü yapamıyorum.Cesaret edemiyorum.Arpa boyu kadar yol alamadık.Çok çaresizim yardımlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum.Lütfen!!!!!
selam canım çok kötü bir durum bende bu sorunu yaşadım 15 yıllık evliyim ama daha yeni yeni birşeyler hisetmeye başladım bu arada yaşım küçük evlenmiştim bilgisizlik ve tecrübe sizlik vardı bir erkeğin organından bile haberdardeğildim ama evliliğimizin 8. yılında eşimin uğraşı ve dr.lerin tavsiyesiyle atlattım çok şükür bu nedenle sabırlı olmanı isterim ve dr.tavsiyelerini dikate alıp parmaktan ziyade eşinin kendini daha farklı şekillerde eğitmeside çok önemli çünkü en büyük görev ona düşüyo bu konuda
Günaydın arkadaşlar.Ya ben akşam aldım gazı parmak egzersizlerini kesin yapıcm dedim ama yapamadm bi türlü içeri doğru itemiyorum.Benim durumum çok vahim
bı dur bakalım heemn olmaz yapamam falan ...hıcte vahım degıl kayganlastıırcı sur derı deırn neefs al ver serce parmakal basla yapabılrıısnGünaydın arkadaşlar.Ya ben akşam aldım gazı parmak egzersizlerini kesin yapıcm dedim ama yapamadm bi türlü içeri doğru itemiyorum.Benim durumum çok vahim
kızlar adetım 5gun gecıktı 2günü test yapmıstım negatıftı.. kasıklarım yumurtalıklarım sızlıyo bazen ta bacagıma vuruyo sızısı... sız yasadınızmı böyle bı duygu yaaa
Olağan zamanından daha sonra olacağı zaman benzer belirtiler bende de çıkıyor.
Kan testi yap bence, en sağlıklısı o.
Emla ve bebek yağı kullanıyorum.Emlayıda dün akşam denedim ilk.
yaaa canım bosver bıkac gun daha beklerım adet olurum heralde boshayallersmile