- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #6.381
kızlar başaran arkadaşlara bişey sormak istiyorum.başardıktan sonraki ilk regl olmalarında bir değişiklik varmıydı yani renk miktar filan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet benım oldu ..daha koyu renk ve daha ck gelmıstuı ...hemen fark ettım zaten degısıyorkızlar başaran arkadaşlara bişey sormak istiyorum.başardıktan sonraki ilk regl olmalarında bir değişiklik varmıydı yani renk miktar filan?
bende duydum yazdırabılıyorsan gıt bı dene sansını ama gecerlı bır sebeb soruyorarmıskızlar birde emla kreminin sağlık ocağında yazdırabiliyormuyuz ben bilmiyordum,normalde 25 milyon verip alıyordum ben,ağda için kullanıyorum:bbo:
Sanırım yazdırılıyormuş ssk karşılıyormuş bende 29 lira verdm aldm bugn
keske hersey senın dedııgn gıbı basıt olabılseydı ...ınan senın duusnduugnden daha zor duurmdayız ...alkolle duusnduugn gıbı bız gııb ınsanlar basaramıyorlar bende cevremdekı ınsnalara su kelımelerı duymamak ıcın hep oldu derdım ..cunku su NE VAR BUNDA HERKEZ YAPIYOR...kelımesı benı maf edıyodu..hersey dedııgn gıbı alkolle hallolsaydı ınan su an bu ınsnalar burda olmazdı ...senın duusnudgun kadar basıt degıl yasadıklarımız ...insan sevdiğiyle nasıl yatamaz korkacak ne varki bunun yanında bazı erkekler zorlar kadını o zaman yapmıycaksınız işte kımse tahta değil hersey istekle olur ama sevip evlendiysen yada berabersen seks tamamlanmalı bence erkeklere guven olmaz bu sorun anca konuşarak ve alkolle aşılır yanlış anlaşılmasında alkol almıyanlarda rahatlatıcı hap alabilir çevrede çok deneyen ve olumlu sonuç alan var kızlar
keske hersey senın dedııgn gıbı basıt olabılseydı ...ınan senın duusnduugnden daha zor duurmdayız ...alkolle duusnduugn gıbı bız gııb ınsanlar basaramıyorlar bende cevremdekı ınsnalara su kelımelerı duymamak ıcın hep oldu derdım ..cunku su NE VAR BUNDA HERKEZ YAPIYOR...kelımesı benı maf edıyodu..hersey dedııgn gıbı alkolle hallolsaydı ınan su an bu ınsnalar burda olmazdı ...senın duusnudgun kadar basıt degıl yasadıklarımız ...
öylede ama denenmeli evliysen bu böyle nereye varıcak demezmi eşin bence aslında hiç cinsellik yaşanmasa daha iyi çünkü olan kadına oluyor bak ben sistitim ve ilişki yasak bana o kadarda temiz biriyim doktor hanım erkekler çok şanslı dedi hersey kadına oluyor mantar sistit vajinit yumurtalık sorunları şimdiki aklım olsa kız kalırdım inan en guzel temizlik bekaret çünkü
Canım bende senin gibiydim önceleri.... Çok az egzersiz yapıp hemen p..se geçmeye çalışıyor sonra da korkup kendimi kasıyordum yine. Ama bi akşam işten geldim ve dedim bu akşam uzun uzun egzersiz yapıcam ve bu olayı bu akşam bitiricem. Önce ince sonrada daha kalın bi aletle bol kayganlaştırıcı ve bol emla kremle 1 saat kadar egzersiz yaptım. Yaklaşık 12-14 cm arasına kadar girdim aletle ve hiç bişi hissetmedim. Sonra p...si denedik. Kendimi çok rahat bıraktım. Rahat olmak çok önemli. Sırtüstü yattım ve bacaklarımı kırıp açabildiğim kadar açtım. Sonra elimle krndim yerlerştirdim p---si oaraya. Sanki başka bi aletle deneme yapıyormuşum gibi. Hemen giriverdi. Şok oldum hiç bişi hissetmedim. Bu şekilde 4 kere farklı zamanlarda denemeyaptım ve her defasında daha kolay geldi bana. Tabi yöntem yine aynı. Önce emla ve kayganlaştırıcı ile biraz deneme sonra p...s. Korkma hiç ama hiç acı yok. Zaten krem sayesinde hiç bişi hissetmiyorsun. Umarım sen de başarırsın...slm kızlar 4 gundur hergun 2 defa denıyorum ama ilk defa dun gece bu kadar yaklaştığımı hıssettım sankı içimde bırşeyler patlayacak gıbı oldu kendımı kasmasaydım belkı olurdu ama inanılmaz bır baskı oldu p... ma doğru acaba neden boyle oluyormu ilk once emla ve vazelınle bıraz egzersız yaptım daha sonrada p... ya geçtık bırazdan yıne deneyecem ama aynı baskı tekrar olurmu dıye korkuyorum
Arkadaşlar merhaba.Ben siteye yeni üye oldum.Ben 6 aylık evliyim ve malesef vajinusmusum.Daha hiç eşimle birlikte olamadık.Şu an psikologa gidiyorum.5 kere gittim.5 kere daha gidicem.Ama pakmak egzersizlerini bir türlü yapamıyorum.Cesaret edemiyorum.Arpa boyu kadar yol alamadık.Çok çaresizim yardımlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum.Lütfen!!!!!
Arkadaşlar bişi sorucam emla diye bi kremden bahsediyorsunuz Bu sabah aldım bende akşama denicem.Yan etkisi yada onunla birlikte kullanmam gereken bişi varmı? Biraz tedirginim açıkcası.