Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba arkadaşlar , aranıza yeni katıldım, yazılarınızı okudum ve kendimi daha güçlü hissettim moralim sanki yerine geldi.desteklerinize ihtiyacım var.hepinize şimdiden teşekkür ederim

Bazı şeyleri yaşamayan bilemez. Maydonoz yemiyor diye dalga geçtiğim bir arkadaşım vardı. "Ay ne salaksın, insan maydonoz yemez mi, nasıl yiyemiyorsun anlamıyorum" diye kıza takılırdım. Sonra bir gün domatesten tiksindim, artık evime sokmuyorum. Dışarıda atıyorum dürüm sipariş edecekken "domates olmasın" demeyi unutmuşsam gelen dürümü yiyemiyorum, olmuyor. Aç kalmayı tercih ediyorum. Demek ki olabiliyormuş yani..

Biz de biliyoruz korkacak bir şey olmadığını, bunun bilakis en büyük dünyevi zevklerden biri olduğunu. Ayrıca o adamlarla berabersek demek ki seviyoruz, kimse kafamıza silah dayayıp "bununla yatacaksın ulan" demiyor. Elbette sevdiğimiz adamlarla bir bütün olmak istiyoruz ama demek ki bazen olmayabiliyor. Ve bunun sebepleri sizin zannettiğinizden çok daha karmaşık.

Önerdiğiniz yöntemler doktorlar tarafından "sakın ha" denilen yöntemlerdir genelde. Ayrıca geçici çözümlerle bir yere varılmaz. Haftada kaç kez içip kaç kez ilaç alacağız yani? Olacak şey mi?

Biz ne yapmamız gerektiğini biliyoruz, ve yapıp olumlu sonuçlarını da görüyoruz. Kusura bakmayın ama vajinismusun ne olduğundan bihaber insanların geçersiz çözüm önerilerine ihtiyacımız yok.

hoşgeldin bendde yeniyim 7aylık evliyim neler denemedik ne tedaviler olmadım ama olmadı ama şimdi ilerlemem var bende inşallah birbirimize destek olabiliriz

merhaba arkadaşlar , aranıza yeni katıldım, yazılarınızı okudum ve kendimi daha güçlü hissettim moralim sanki yerine geldi.desteklerinize ihtiyacım var.hepinize şimdiden teşekkür ederim

Hoş geldiniiiizvereliniortak

Bu siteyi bulan birinin bu sorunun yarısını çözdüğünden, geri kalanını da hemen çözeceğinden eminim.

Yeni gelenlere hep şunu söylerim. "Siz mümkün olduğunda baştan başlayarak bu konuda yazılanları gözden geçirin, yapabiliyorsanız egzersizlere başlayın. Sonra gelişmeleri burada paylaşalım ve birbirimize destek olalım"

Ben de böyle yapmıştım ve bunu kısa sürede aşabildim. Sizler de yapabilirsiniz elbette. Herkese şimdiden geçmişler olsun.

Günaydın arkadaşlar.Ya ben akşam aldım gazı parmak egzersizlerini kesin yapıcm dedim ama yapamadm bi türlü içeri doğru itemiyorum.Benim durumum çok vahim

Günaydın arkadaşlar.Ya ben akşam aldım gazı parmak egzersizlerini kesin yapıcm dedim ama yapamadm bi türlü içeri doğru itemiyorum.Benim durumum çok vahim

Günaydıın

Hemen olmaz zaten, başlangıç için biraz diretmen lazım, ama biraz içeri girdiğinde hep gerisini getirmek isteyeceksin, gerçekten sositososito

Kayganlaştırıcı kullanıyorsun, değil mi?

bı dur bakalım heemn olmaz yapamam falan ...hıcte vahım degıl kayganlastıırcı sur derı deırn neefs al ver serce parmakal basla yapabılrıısn

kızlar adetım 5gun gecıktı 2günü test yapmıstım negatıftı.. kasıklarım yumurtalıklarım sızlıyo bazen ta bacagıma vuruyo sızısı... sız yasadınızmı böyle bı duygu yaaa

kızlar adetım 5gun gecıktı 2günü test yapmıstım negatıftı.. kasıklarım yumurtalıklarım sızlıyo bazen ta bacagıma vuruyo sızısı... sız yasadınızmı böyle bı duygu yaaa

Olağan zamanından daha sonra olacağı zaman benzer belirtiler bende de çıkıyor.

Kan testi yap bence, en sağlıklısı o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…